推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

42 12
發新話題

[原創] 虛度半生之...千杯少

引用:
原帖由 血魔 於 2011-5-21 00:11 發表
几时又去,叫上我,
你長年關機,點叫 ?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-20 16:22 發表

人心肉做 ..點都要比二分面老相好...不過..龍肉都食X啦...

下次要塭助理訂房...我要食東北大娘
絕對同意

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-20 20:04 發表

你閒話一句..follow you!!!
I mean 訂k房喎。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-5-21 06:41 AM 發表

I mean 訂k房喎。。。
梗係講訂k房啦...尋晚先去完長方形...同海哥双箭頭打前峰...

連續兩晚賽事...海哥第一場雙翼齊飛..一晚用盡六個Durex...

第二晚又再落場打前峰...又坐兩件....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-23 16:06 發表

梗係講訂k房啦...尋晚先去完長方形...同海哥双箭頭打前峰...

連續兩晚賽事...海哥第一場雙翼齊飛..一晚用盡六個Durex...

長方形k。。呢期食得落咩??。。。
舊年去過一次。。。覺得好鬼騎呢。。。就無再去過嘞。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-5-23 01:26 AM 發表

長方形k。。呢期食得落咩??。。。
舊年去過一次。。。覺得好鬼騎呢。。。就無再去過嘞。。
硬件一流..軟件九流....收费就鳩流流!!!

呢间野台面钱, 果盘,小吃。都成四百块。。好贵。。。

好似几好玩喎.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-23 16:06 發表

你地打有前無後的戰術啊。。倆個前鋒,無後衛。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-5-23 06:47 PM 發表

你地打有前無後的戰術啊。。倆個前鋒,無後衛。。。
不嬲落場都係衝鋒陷陣...打死罷就...  要後衛做乜?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-20 15:29 發表
星期二在荒島就一切如常(有C兄話唔知邊度掃場)...例牌就女多客少...mami送啤酒比我朋支,我就劈左半支老威..11點就衝关回港....

尋晚就係長方形...三個人一間688小房,竟然有兩個洗手間..最好係地板都係雲石. ...
柴爷利害! 玩得又搞得!

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-24 10:11 發表

不嬲落場都係衝鋒陷陣...打死罷就...  要後衛做乜?
要後衛。。。。。。。埋單咯。 給小費咯。不然個個醉就。。。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-23 16:32 發表

硬件一流..軟件九流....收费就鳩流流!!!
呢间野转了供应 暂时都吴使去住。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-26 13:25 發表

呢间野转了供应 扒 暂时都吴使去住。。。
我從第一天去這場就已經說是"扒王之王"的常平分店了!只有老鬼找到無牙都食到的淋扒!因為他有刀叉!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-26 13:28 發表

我從第一天去這場就已經說是"扒王之王"的常平分店了!只有老鬼找到無牙都食到的淋扒!因為他有刀叉!
不过师兄都好似系呢间野锯过扒喔。。。
我就未。。都系另叫外卖。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-26 13:31 發表

不过师兄都好似系呢间野锯过扒喔。。。
我就未。。都系另叫外卖。。
舊年好似無咁差....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-5-20 15:29 發表
星期二在荒島就一切如常(有C兄話唔知邊度掃場)...例牌就女多客少...mami送啤酒比我朋支,我就劈左半支老威..11點就衝关回港....

尋晚就係長方形...三個人一間688小房,竟然有兩個洗手間..最好係地板都係雲石. ...
以一敵5??Great.

相關搜索目錄: 啤酒

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。