推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 新呃post留言地帶

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-17 08:37 發表

但我唔想再做版主lu... 真係完全無晒引...
叫我比concrete suggestions... 我打左幾版紙比佢喇...
仲要係完全business development oriented喇...
最後... 咪又係無 concrete reply... 咪又係『死撐』!!!

...
發生咩事..?

Anyway, dun be moody~~be happy!!~!!

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-17 08:37 發表

叫我比concrete suggestions... 我打左幾版紙比佢喇...
仲要係完全business development oriented喇...
最後... 咪又係無 concrete reply... 咪又係『死撐』!!!

...
要 唔 要 比 個 電 話 你 直 接 話 佢......
我 知 佢 係 邊 返 工 楂 架 咩 車.....
成 個 Timway (連 search engine) 得 一 條 友 run(同 時 又 係 老 闆)......
D 野 係 咁 下 下

咁佢真係呢度o既皇帝喎

引用:
原帖由 呀mug順拿 於 2007-8-17 11:05 發表
d volunteer work 真係吃力不討好. take it easy, let it be, better tomorrow. keep住板主個名先啦.
點令人再繼續為佢做野

引用:

...
我可以見到既, 都有幾個人寫左幾頁紙比佢, 佢咪全部當廢紙

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-8-17 13:00 發表

要 唔 要 比 個 電 話 你 直 接 話 佢......
我 知 佢 係 邊 返 工 楂 架 咩 車.....
成 個 Timway (連 search engine) 得 一 條 友 run(同 時 又 係 老 闆)......
D 野 係 咁 下 下
知喇... 幫手搵下郎少問下佢咩料喇...

不過... 有人講左(知道呢度果位老闆)既資料.. 就比人ban左呀

社長.. 你要小心呢~~

in love with the nature...

各位... 請冷靜d...
我唔想累你地... 我已經比batman ban左兩個a/c架喇..

大家要亂up發牙癢就留係呢度發喇...
我諗佢唔會ban人ban到入黎車版卦!!

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-17 17:08 發表
知喇... 幫手搵下郎少問下佢咩料喇...
不過... 有人講左(知道呢度果位老闆)既資料.. 就比人ban左呀
社長.. 你要小心呢~~
佢 試 下 ban 我
我 同 佢 友 好 講 跟 手 拉 大 隊 走

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-8-17 09:33 發表

佢 試 下 ban 我
我 同 佢 友 好 講 跟 手 拉 大 隊 走
拉大隊拉大隊~~~~~~~~~~~~~~
路過呃餐飯仔~~~~~~~

E...............閱讀權限跌左去70?????????????
點解點解............
定係.........原本都係得70呢?????

呀mug順拿 太過 obvious, 難逃法眼. 本來唔再黑手, 個朋友湯唔切車, 泊到湯房外, d車比人偷, 所以幫手趕工湯車. 真係姣婆守唔到寡, 同車太有緣.
I'll be back!

下星期影d殘酷湯車相比大家睇. 今日湯左架 impeza wrx, 殺無赦.

湯湯湯..................................

小丸子越睇越似個細女..............

不過佢好憎 porsche, 因為太嘈咁話.

呃post完畢..................

收式./////////////////////

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-17 21:42 發表
下星期影d殘酷湯車相比大家睇. 今日湯左架 impeza wrx, 殺無赦.
WRX  好 湯 呀!!!
機 器 又 多 人 要
波 箱 又 多 人 搵
係 台 灣 美 國 好 大 market
同 D Honda Type R Engine 一 樣 咁 去 得

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-17 21:44 發表
小丸子越睇越似個細女..............
講 野 似 唔 似 先
個 阿 媽 又 似 唔 似 酒 井 法 子 先  (真 人 版 小 丸 子 好 似 佢 做 阿 媽)

http://wwwz.fujitv.co.jp/marumaruko/index.html

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-17 21:45 發表
不過佢好憎 porsche, 因為太嘈咁話.
新 果 D 唔 嘈 呀 係 貴 D ja ma (對 我 呢 D 窮 人 來 講)

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-8-17 15:13 發表

講 野 似 唔 似 先
個 阿 媽 又 似 唔 似 酒 井 法 子 先  (真 人 版 小 丸 子 好 似 佢 做 阿 媽)

http://wwwz.fujitv.co.jp/marumaruko/index.html
o........no
睇完真係唔相信我對眼.................
酒井法子變哂樣變左酒井髮菜(o.....my god)
星之金幣個酒井法子去左邊................

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-8-17 23:12 發表

WRX  好 湯 呀!!!
機 器 又 多 人 要
波 箱 又 多 人 搵
係 台 灣 美 國 好 大 market
同 D Honda Type R Engine 一 樣 咁 去 得
王不過炒得好金呢, 個 thermal stat 都比野壓爛左, 副野都係parts only.

個 catalyst converter買到好貴 nzd90 --垃圾回收價 裡面應該有白金.

仲係呀mug順拿? 變返身先..... 三日咋, 咁快就有粒星拿

小丸子漫畫1~7期個面都是瘦瘦的, 好可愛, 之後就國字面唔係好得, 可能換左人畫.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。