推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 新呃post留言地帶

引用:
原帖由 Dr. 於 2007-8-20 16:09 發表
呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃 呃呃呃呃呃呃呃
呃呃 呃呃呃呃呃呃呃
呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃 呃呃呃呃呃呃呃
呃呃 呃呃呃呃呃呃呃

再呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃

再呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃 呃呃呃呃呃呃呃
呃呃 呃呃呃呃呃呃呃

再呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃 呃呃呃呃呃呃呃
呃呃 呃呃呃呃呃呃呃
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呃呃 呃呃呃呃呃呃呃
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

呃呃 呃呃呃呃呃呃呃

呃呃 呃呃呃呃呃呃呃

睇到...
the rabbit is back~~~

引用:
原帖由 WURTH 於 2007-8-20 15:55 發表
http://www.ygdragon.net/index.php?page=photo/cameraprice.htm
唔知 up 唔 update.
thanks for your information!!~

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-18 17:50 發表
d 黑膠碟好鬼重, 分在左三箱至搬得郁, 有羅文, 梅艷芳, 鄧麗君, 張國榮, 陳百強.
你 可 唔 可 以 講 一 個 未 死 架

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-18 12:05 發表

你講緊果d全部都做晒阿媽?
佢 可 能 鍾 意 人 妻

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-18 05:12 發表
果套野唔知好唔好睇呢 ??
如 果 你 係 酒 井 fans 一 定 話 好 正
唔 係 的 話 都 叫 幾 好

引用:
原帖由 eclau 於 2007-8-18 01:10 發表

o........no
睇完真係唔相信我對眼.................
酒井法子變哂樣變左酒井髮菜(o.....my god)
星之金幣個酒井法子去左邊................
佢 同 我 同 年 架 三 十 幾 架 啦 係 咁 上 下 啦
叫 keep 得 幾 好 架 啦

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-8-20 18:57 發表

佢 同 我 同 年 架 三 十 幾 架 啦 係 咁 上 下 啦
叫 keep 得 幾 好 架 啦
佢邊夠社長keep得好...

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-20 22:09 發表

佢邊夠社長keep得好...
Keep 得 好 呢  d 係 版 主 專 利,
我 冇 份 架

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-8-21 15:08 發表

Keep 得 好 呢  d 係 版 主 專 利,
我 冇 份 架
我都無份....

引用:
原帖由 keibeast 於 2007-8-18 09:50 發表
d 黑膠碟好鬼重, 分在左三箱至搬得郁, 有羅文, 梅艷芳, 鄧麗君, 張國榮, 陳百強.
多唔多鄧麗君黑膠, 我有D 巳經keep 左廿幾年.

引用:
原帖由 白蘭氏 於 2007-8-22 08:46 發表

多唔多鄧麗君黑膠, 我有D 巳經keep 左廿幾年.
唔知果時我老豆賣唔出果d去晒邊呢??

引用:
原帖由 allure 於 2007-8-22 10:21 發表

唔知果時我老豆賣唔出果d去晒邊呢??
可 能 去 晒 白 兄 度

呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃呃

咦椅!竟然有個咁好呃post的地方

但係呃嚟有乜嘢用呢?有唔覺多啲體力, 威望同金錢有乜特別用途噃!

但見大家又呃得咁開心, 咁我又只好嚟呃吓, 助助慶先!

再嚟多次試試先,睇下呃完係咪真係有著數

其實我好鍾意政府呢個宣傳口號,鼓勵市民留消費

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。