推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 新呃post留言地帶

还差几十分才够80000,找不到好去处出POST,唯有在此灌水灌够它了,各位大哥别介意
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 oldyc 於 2007-9-26 04:45 發表
絕對灌水絕對灌水絕對灌水
我看得出你是绝对灌水的,我也是

放假喇

去那里好玩呢

灌~~~~~~~~~水

再来一个,再来一个,

乜有啲OST四分,有啲得三分嘅

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-1 01:57 發表
还差几十分才够80000,找不到好去处出POST,唯有在此灌水灌够它了,各位大哥别介意
到80000分又點尼

我唔係單打架, 我係轉載d亂up野架咋..
如有雷同, 實屬巧合... 哈哈~~~

轉載

係forum有種烏龜posts, 點烏龜法?
就係果d 要幾萬分以上先睇到果d posts囉!
匿埋匿埋, 縮埋一舊, 仲唔係烏龜?

真係唔係好明點解要出烏龜posts?
又要比人知出左個post, 又唔敢比人知講d乜?
係唔係講埋d唔見得光既野呢?
挑逗烏龜? 扮可憐龜? 扮弱龜?
突然諗到一個好好聽既名 - 就係『烏龜女神』la! 真係笑X死人

拿~ d龜仔, 龜公, 龜婆... 你地咪對號入座呀~ 就係自認烏龜架喇

in love with the nature...

攪 咩 呀~~~  
80000分 先 睇 到 既 post

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-10 12:00 發表
攪 咩 呀~~~  
80000分 先 睇 到 既 post
可能係攞照呢... 唔係點會有咁多人用盡辦法令自己去到咁高分喎... 都係為左要睇下佢個post咋...

引用:
原帖由 allure 於 2007-10-10 14:57 發表

可能係攞照呢... 唔係點會有咁多人用盡辦法令自己去到咁高分喎... 都係為左要睇下佢個post咋...
By the way 點 解 我 D 積 分 同 post 既 數 咁 近 既

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-10 04:04 PM 發表

By the way 點 解 我 D 積 分 同 post 既 數 咁 近 既
求post不是求分數嗎.

引用:
原帖由 WURTH 於 2007-10-10 17:07 發表

求post不是求分數嗎.
唔 係 出 post 不 是 求 分 數 咩

我 都 係 八 卦 問 下 jai 嗎

Oops ! Oops....

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-10 16:04 發表

唔知喎... 我又無興趣睇肉女
又唔係考試... 呢度既分數於我來言... 毫無意義喎...
我唔會比人扣分之後... 大鑼大鼓去鬧人架喎... 因為, 我都係小會員之麻...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-10 05:54 PM 發表

唔 係 出 post 不 是 求 分 數 咩

我 都 係 八 卦 問 下 jai 嗎
其實我鐘意睇post多d.
但求有好post, 何須有分數.

我 都 係 見 咩 咩 post 要 八 萬 分 先 睇 得 我 先 至 問

go go go go !!!

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2007-10-3 15:10 發表

到80000分又點尼
在下本是想进来看看车的,见了这里能灌水,再看自己还差几十分就够80000,就顺水推舟骗一下,完全是喜欢而已。

这论坛有一种下贱的八婆,它好出风头,爱玄耀。怕人家不知它的存在而四处含沙射影,说人是非。它爱窥探人家的私事,偷看不出到之后还振振有词在背后对人说三道四,真是又想做婊子,又想立贞节牌坊。敢问一句这下贱的八婆,你为什么不穿衣服出街,为什么不给广大观众看看你的身子,难道你有什么不可告人的秘密,或者你的毛是白色的。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-15 10:44 發表
这论坛有一种下贱的八婆,它好出风头,爱玄耀。怕人家不知它的存在而四处含沙射影,说人是非。它爱窥探人家的私事,偷看不出到之后还振 ...
烏龜女神真有辦法...  

引用:
原帖由 allure 於 2007-10-15 11:59 發表

烏龜女神真有辦法...   
下贱的八婆还真无耻,偷窥不成还背后说人,还虚伪的要含沙射影,难道老子不会指桑骂槐

烏龜烏龜叫... 烏龜烏龜比人笑完扎扎跳... 真係令人覺得好好笑... 哈哈~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。