推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[原創] 新呃post留言地帶

引用:
原帖由 惡少 於 2007-10-15 14:51 發表

你睇o下條傻仔幾慶....可能要call白車.
哈,你条白痴仔,我以为你哑嘅添
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 allure 於 2007-10-15 14:42 發表

平常心... 佢走入黎先既... 咪當睇表演囉...

係唔係好好笑呢???  我都未見過d咁有創意既野既..  哈哈~~

人們只當笑話一則... 但在烏龜世界卻是一則要拚過你死我活的大事情...   
但 係 睇 睇 下 又 好 似 幾 好 玩 bo

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-15 14:58 發表

有兴趣也可以加入呀,反正我也不在乎人家人多。

引用:
原帖由 惡少 於 2007-10-15 14:51 發表

你睇o下條傻仔幾慶....可能要call白車.
由得佢繼續嬲喇..   

in love with the nature...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2007-10-15 14:58 發表

你得閒咪玩下囉... 呢條係呃posts既thread...由得佢喇..

sorry la... 我今日下晝好忙.. 有重要野趕... 交個波比你地玩喇...
我呢d小人物, 小職員要集中精神返工先得架...唔係就手停口停架喇...

引用:
原帖由 allure 於 2007-10-15 15:23 發表

你得閒咪玩下囉... 呢條係呃posts既thread...由得佢喇..

sorry la... 我今日下晝好忙.. 有重要野趕... 交個波比你地玩喇...
我呢d小人物, 小職員要集中精神返工先得?
真是厚颜无耻到了极点呀,背后说了人家坏话,还装得没事儿一样,你的脸皮真的比钢板还厚。天下无耻之徒都要叫声你师傅了。

o..................
....................lo
等深線性代數
量化合成加速

期期上山落山
山路生
       小龍仔

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-15 23:22 發表
乜咁高興呀!???~~~~~
巴士老爺...   
呢隻好易發難渣... 好鬼好笑...

引用:
原帖由 kk363 於 2007-10-16 00:09 發表
o..................
....................lo
keep smiling...

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-16 00:44 發表

佢以前都唔係咁架, 唉~~~~~~~
巴士老爺... 你日日比女神要晒你全部愛丫... 你都會比佢洗晒腦架...
我地就食錯野都唔洗入院洗胃... 望一野... 乜都嘔晒出黎...  

哈哈,这世事还真奇怪,平时冷冷清清,几天也没有贴子的版突然间像雨后春笋一样冒出了这么多人来,不知这八婆用的是千里传音,还是飞鸽传书呢,难得的是它还有脸叫人来看它丑陋的一面,这种勇气真不是一般人能做得到。也好,来多一点人,让大家看看你是怎么一个下贱的女人。

引用:
原帖由 癲巴 於 2007-10-16 00:44 發表

佢以前都唔係咁架, 唉~~~~~~~
没有人作践我,我也不会随便骂街,你以为我也这么无耻,无故得罪人吗?

引用:
原帖由 allure 於 2007-10-16 00:09 發表

巴士老爺...   
见过不要脸的,这么不要脸还是第一次见,不敢直面对我的问话就比笑遮丑,用打哈哈来掩饰自己过错。这样做更看出了你为人的虚伪

你也很弱智呀,给驴踢过脑袋吗?

阿 lu ... 唔好意思, 遲左入黎添, 點呀...場show完未呀 ? 有無加場呀 ?

國內的米田共青團成員小烏龜啊,相信你必然是想吃某種食物而又未能如願,弄得發瘋了!

真可憐喲!在下認識許多名醫,可惜就是沒獸醫,不然定必為閣下介紹一下相信定能為烏龜兄你解決燃眼眉之急!

如今之計本人極力建議閣下於獲得專業治療前,應多跟同類溝通,好好向其傾訴心中鬱結,定能對閣下病情有莫大幫助!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

小烏龜,旺角金魚街早得滯好多鋪頭未開,買唔到 turtle food 俾你食,又驚餓親你呢只小動物,
而家買左個甜品俾你頂住下先,慢慢食啦,不過因住舔得太多,陣間會肚痛瀨屎呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
窮到冇錢買EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4x

引用:
原帖由 allure 於 2007-10-16 00:09 發表

巴士老爺...   
Oh such a poor guy! ................

哈,越来越来打手进来了,这个场面让我想起了《功夫》里面的对白“一支穿云箭,千军万马来相见”想不到这么多热血狗头来为这无耻之妇揺旗呐喊,可惜,它们除了像狗叫一样,根本就不敢跟老子理论,只能打打太平挙,吹吹耳边风,来讨这贱人的欢心,以示自己的忠心。老子倒要看看你这班狗有何本事。

lu......just to say hi.......and u have my sincere respect......

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-10-16 12:23 發表
哈,越来越来打手进来了,这个场面让我想起了《功夫》里面的对白“一支穿云箭,千军万马来相见”想不到这么多热血狗 ...
貢都要人地得人心先入黎唧..
可惜兄台位紅顏之己唔入黎同你講幾句丫~~
§生活比上不足,比下有餘§

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。