推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:20 發表

arm晒你何車...几個襟兄弟有講有笑.. 交換心得..好快就輪到
會唔會有咁既後果?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-31 00:24 發表

你病就抖下啦,未病好又去排隊 ... 搞到交叉感染   
抖鬼咩...掛住D女訓唔著

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-30 09:21 AM 發表

我都未試過幫襯...怕個痰罐有蟲
你強项就糸捉虫..arm晒你喇...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:29 發表

你真糸背...而家仲有人幫趁 廟街..周圍都有"自由行"..

早几日新聞有個北姑坐的士..幾拾蚊叫個師傅揸波算數..
唔係喎...好似係拎個婆出來打劫偷手機

相關搜索目錄: 自由行 手機

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:29 發表

你真糸背...而家仲有人幫趁 廟街..周圍都有"自由行"..

早几日新聞有個北姑坐的士..幾拾蚊叫個師傅揸波算數..
係啊 ... 上個月肥七都係咁話我 ...
我問佢點樣開車上天壇大佛,佢話我係港燦 ...

咁 ... 個師傅有冇揸?

相關搜索目錄: 自由行
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-31 00:32 發表

抖鬼咩...掛住D女訓唔著
好番先攪啦 ... 留得青山在 ....

阿柴爺話:有紅毛就唔怕無靚女

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 09:29 AM 發表

话比拒知师父去襟钟仔。。。
我怕师父襟完钟仔會上瘾....

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 00:29 發表

话比拒知师父去襟钟仔。。。
D女人直覺好勁,我有一日和理療師食正經飯,佢都feel到,返黎盤左好耐

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:44 發表

我怕师父襟完钟仔會上瘾....
我怕排隊撞到我老豆

咁 ... 個師傅有冇揸.....
-------------------------------------
你幅相个日本妹就梗係揸啦..不過.....

點解突然會變左141秘岌?  post hijected...

各位大哥, 我講笑咋, 千祈咪
在金色的璀璨陽光中, 懷念與妳相聚的時刻
期盼著跟你有緣再見, 田田, 你會記得我嗎?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:00 發表

141係纯做愛...搞完磅水走人..同KTV大不同
依句真!間間都咁旺場,唔通扑完嘢仲留你喺道吹水,左住佢接下水客咩?

小弟上星期去香檳大廈走了一轉,本來打算執一劑就算;執了一個A貨張可頤,之後再洗樓㩒多一陣鐘仔,見到一個台灣A貨Angela Baby,忍唔住再執多一劑……

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 20:54 發表

在短短過程 除激情外 還可以產生微妙感情 怎能不佩服大哥     
有 feel 不代表有感情,更談不上微妙。只是在聊天中,那個女女不太行貨,當然比不上在ktv 跟女女玩幾個小時,都沒有感情的話不如去sn 。而且,自己和女女喝多了,大家都放松點,感情也容易出來,說不定女女當了你是她的男友來,做都有feel。。所以,night q 跟morning q ,徐了女女沒睡醒和滿口味道,通常night q feel 大很多(喝醉徐外哦)。

不過什麼feel都沒有比較多。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-31 01:06 發表

依句真!間間都咁旺場,唔通扑完嘢仲留你喺道吹水,左住佢接下水客咩?

小弟上星期去香檳大廈走了一轉,本來打算執一劑就算;執了一個A貨張可頤,之後再洗樓鏱多一陣鐘仔,見到一個台灣A貨Ang ...
你跟我差不多,老是把女女變了明星,性價比當堂提高。哈哈。

相關搜索目錄: 香檳

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-31 00:20 發表

我以為係D老陀地至做141,點知而家咁既呢 ... 咁 ...你有冇幫趁 廟街呢?  
老廟都大部分是進口貨,200-220 一轉,通常一單位3-4間房,大把人排隊。。 你要找老陀地都好難咯。拉客的還有。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-30 19:59 發表

而家唔靓女好難做141 la ...早輪4點收市..同两個AE係富士掃楼....

全部收450.......客多數西装友揹背囊...有人排隊..有人跑樓梯練氣...

囡囡好多90后...而家鳳姐 ...
141 有很多類型,有主打服務,按摩,起機的,通常也30+,

你喜歡的可以是localized mushroom, 有身份證,通常是嫁了香港人,但沒飯開,沒錢,便出來做。。這個是合法的,不怕啊。。

and 7日鮮,你明啦。。 通常是年青,但服務就看好不好彩啦。 通常好一點的就走去做hotel girls ,markup 50-100% 。產地來源相似。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-31 00:04 發表

帶埋我去,我都想開下眼界 又有feel 又有 model ... 至幾百蚊
咁 ... 唔使山長水遠北上   
kmy 哥,通常model,靚靚很旺,什麼feel都謝了。我通常挑那些3-4 班,1-2班留給人啦。。不過也會踩shit, 正如在CP ,條女等到你話帶她走時,才跟你說她家爆水喉/她表姐來了/她突然喝醉了/她的m剛到,你只有無奈。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-31 00:31 發表

會唔會有咁既後果?   
141是合法的,如果條女有身份證。。但你不要玩雙飛,因為一單位只可得一個老細(吳系你,系條女啊)。。

回復 165# 的帖子

唔嫌冇涼沖同地方較髒外, 老廟d街女其實都ok的, 平均都後生. 有d仲會幫你吹幾下添
在金色的璀璨陽光中, 懷念與妳相聚的時刻
期盼著跟你有緣再見, 田田, 你會記得我嗎?

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-31 01:41 發表
唔嫌冇涼沖同地方較髒外, 老廟d街女其實都ok的, 平均都後生. 有d仲會幫你吹幾下添
嘩, 之前以為東方ching好純情, 原來响香港都係週圍吐痰既蒲精, 等我仲用激將法篤佢走多轉上海添!

回復 169# 的帖子

冇涼沖,地方髒, 條女都幫你吹.......... 講笑??!!, 千祈咪

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-31 01:41 發表
no shower? where have you been?  even the shittest place would have some kind of shower facility.  The only place that does not have shower is local KTV.

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-30 06:04 PM 發表

no shower? where have you been?  even the shittest place would have some kind of shower facility.  The only place that does not have shower is local KTV.
local KTV.正呀...果種feel又唔同la....系間黑麻麻既K房入面搞1,2,3...

又刺激,,又驚慌,,出面聽到有人声..好有偷既感覺...

有次系果間燒左既"新华"..同條女玩幾鋪大話色..吹幾下..搞左几個钟..

我每次搞完...细佬痴立立,就梗系飛奔去沖凉dup骨啦

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 09:32 發表

local KTV.正呀...果種feel又唔同la....系間黑麻麻既K房入面搞1,2,3...

有次系果間燒左既"新华"..同條女玩幾鋪大話色..吹幾下..搞左几個 ...
系啊,我都好鐘意,重要系你看到人影在外邊行過,好有偷情feel。。又有feel 了。  更激的系。。。。。2對人一起。。。

我去年碰到一個運動員(不能說那個sports,是代表香港隊的), 她結實的肌肉 (但小蛋蛋啊),是重未見過的。。在房裡運動感覺一流,下一次在場外即跌50%。

glucerna,不過沒123了,要運動起碼5 啦。。

通常我自帶wet tissue。。。擦啊擦啊,心裡舒服點。。。。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 09:32 發表

有次系果間燒左既"新华"..同條女玩幾鋪大話色..吹幾下..搞左几個 ...
呵呵。。。好多年前我都有去幫趁。。。不過唔係哩間。。係上一層0既”麗都”。。。。
現在幾回味嫁。。。。果間有好多剛下海做part time妹仔。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。