推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-31 09:41 發表

系啊,我都好鐘意,重要系你看到人影在外邊行過,好有偷情feel。。又有feel 了。  更激的系。。。。。2對人一起。。。

我去年碰到一個運動員(不能說那個sports,是代表香港隊的), 她結實的肌肉 (但小蛋蛋 ...
師兄。。。。你小心俾人捉黃腳雞。。。。(如果你係富豪)。。。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-30 06:41 PM 發表

系啊,我都好鐘意,重要系你看到人影在外邊行過,好有偷情feel。。又有feel 了。  更激的系。。。。。2對人一起。。。

我去年碰到一個運動員(不能說那個sports,是代表香港隊的), 她結實的肌肉 (但小蛋蛋 ...
我帶出街扑都系比5舊喎...入面搞5舊都幾难有生意...因為钟錢實在唔平!!!!

唔好用wet tissue ..我赖過野...千祈唔好沫九头...好多细菌

相關搜索目錄: 運動

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 10:12 發表

我帶出街扑都系比5舊喎...入面搞5舊都幾难有生意...因為钟錢實在唔平!!!!

唔好用wet tissue ..我赖過野...千祈唔好沫九头...好多细菌
甘你要袋定支”滴露”係身。。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 23:33 發表

师兄早有佳人要来陪。。拣女只不过系随便找两三个陪坐下遮。。。
唔係掛。。。真係甘咩。。。。。
我係搵唔到食啫。。。所以先搵舊囡啫。。。

回復 171# 的帖子

當然要帶套吹啦......
在金色的璀璨陽光中, 懷念與妳相聚的時刻
期盼著跟你有緣再見, 田田, 你會記得我嗎?

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 00:27 發表

啊STAN哥话既。。要着西装背个背囊先得。。。
個背囊裝住左。。。皮鞭,震蛋,...etc.....

原來香港都有咁多好野
我想提名柴爺做港區代表

回復 170# 的帖子

比起各位大哥, 我又算什麼呢....  仲有, 我的確係好純情既.

其實, 真係有d比老江湖兄大到的...... 而且你講個番話, 我完全係心度諗過的.

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-31 09:04 發表

no shower? where have you been?  even the shittest place would have some kind of shower facility.  The only place that does not have shower is local KTV.
當然有設施, d女都係個間房訓, 但你斷估唔會袋定條毛巾係街行掛......

睇下原來都吹左7版, d股仔好似個post咁升就真係正啦.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:44 發表

我怕师父襟完钟仔會上瘾....
吴会既。。师傅要慢慢陪养既先得既。。陪样得离都够钟啦。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-31 10:46 發表

個背囊裝住左。。。皮鞭,震蛋,...etc.....
哦。。可能要加钱播。。。

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-30 07:53 PM 發表

當然有設施, d女都係個間房訓, 但你斷估唔會袋定條毛巾係街行掛......
5星酒店holiday inn D毛巾得唔得...大把high ckock 1000-1500都有...

相關搜索目錄: 酒店

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-31 10:41 發表

唔係掛。。。真係甘咩。。。。。
我係搵唔到食啫。。。所以先搵舊囡啫。。。
when you have a back-up in mind, then you are less eager to find a good new one.  要破斧找女啊。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-31 10:49 發表
比起各位大哥, 我又算什麼呢....  仲有, 我的確係好純情既.

其實, 真係有d比老江湖兄大到的...... 而且你講個番話, 我完全係心度諗過的.
纯情先玩得开心呀。。

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 19:07 發表 Perhaps when I next visit shanghai in April, I go to the Ktv to see if tian tian will treat me well or not so that you can know whether she also sinks or not. Btw, can you pm me the name of the Ktv an ...
Yale兄,定了日子會田田嗎?我可能都係嗰幾日到,帶小弟去見識下喎

回復 191# 的帖子

話說, 我應該冇講邊個場..

回復 192# 的帖子

Yes, pls pm the name of Ktv and Mamie.

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-31 12:09 發表 話說, 我應該冇講邊個場..
哈哈,說話係咁講啫,我地都唔想騷擾亞嫂工作嘅。

回復 194# 的帖子

哈哈,你怕你阿嫂啩 ,問清楚咪唔怕碰上囉 。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-31 11:29 發表

when you have a back-up in mind, then you are less eager to find a good new one.  要破斧找女啊。。。。
我其實成日都破斧喎。。。。所以都沉舟(船)左好多次。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-31 14:07 發表

我其實成日都破斧喎。。。。所以都沉舟(船)左好多次。。。。
Like

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-31 12:33 發表 哈哈,你怕你阿嫂啩 ,問清楚咪唔怕碰上囉 。

又俾你講中,其實都有啲風險,這些囡囡有時做做吓會轉場,一個唔覺意同時碰見小二,就死得喇。

難得難得
仲有你這樣純情的
但好似怕有手尾跟

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 11:47 發表

纯情先玩得开心呀。。
ching你又信佢? 東方兄咁多經歷, 佢講既係"純"粹色"情"呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。