推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

56 123
發新話題

[原創] cp 打大风

cp 打大风

去cp三四日, day 1, 人多勁逼, sexy经理問, 香港放假咩, 咁多峉
點知弟二日死哂
甘狼SN黑媽媽関門大吉
金記收皮
so is latest hot spot 美寶
night club無人無袋無condom
我冇嘢搞
一枝弓
唯有洗脚
此地本可玩轉party
上次kiss 按脚妹个胸
佢又kiss 我, hight爆
今次乜都冇
齐吹咸濕嘢
冇行動
dead dead dead

wanted to go back to hotel
but my dick dick was not ok
finally,. went to 語耳多
strange, noone guards the gate

入去波推, 妹妹冇工衣, 穿便服, 我醒水, 知打风, 想走人
不過ok la, so i skipped the back, she licked my nipples and all that
油落dick dick, 她用妹妹磨到我出汁
high

但穿衣時大起底
妹妹話, 今晚公安已查2 次
hope here was no 3rd raid
very terrible she said, 公安衝入房, 好得人驚

i screamed, why didn't u warmed me
佢笑笑口, 險!!!!!!!!!!!

先知驚, i might be on the spot !!! lucky me. warning letter from 公安 could be sent to my wife, sth like:  你老公去滚, 快D帶錢去cp 救人!!!!!!

lucky me, i am safe now, but looking back i was so silly.

爸打小心
messy

引用:
原帖由 messykitkit 於 2010-7-18 01:09 發表
去cp三四日, day 1, 人多勁逼, sexy经理問, 香港放假咩, 咁多峉
點知弟二日死哂
甘狼SN黑媽媽関門大吉
金記收皮
我冇嘢搞
一枝弓
...
多謝師兄報料。睇黎都要有排先會回復正常。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 messykitkit 於 2010-7-18 01:09 發表
點知弟二日死哂
甘狼SN黑媽媽関門大吉
金記收皮
我冇嘢搞
一枝弓
...
多謝 爸打 報料 ...
☆~~~~~~ Be careful, but keep going ~~~~~~☆

引用:
點知弟二日死哂
甘狼SN黑媽媽関門大吉
金記收皮
我冇嘢搞
一枝弓
...
嚇鳩死我喇 師兄  我上個星期日  先去過金記乍
來自狗扮人的地方

引用:
點知弟二日死哂
甘狼SN黑媽媽関門大吉
金記收皮
我冇嘢搞
一枝弓
...
謝謝報料,師兄今次真係有驚無險, 下次見推拿妹穿便服, 最好走為上著.

CA 都係一樣,入住酒店都要登記,無論係唔係熟客都一樣,最攞命你前台貼左張由公安廳發的指示要嚴格執行,有一句好精景『如有舉報成功,房費我付』!

相關搜索目錄: 酒店

CA有一间SN连K都封左。。
CP Ks 就无麦影响。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-19 10:52 發表
SZ, CA, CP都打風中,真煩。。。。

CA大羚羊都冇開,呢個風都唔細。

又是亞運惹出來的前期措施. 上次京奧期間廣東一切如常, 唔通呢次廣州辦大事, 成個廣東省......

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-7-19 11:25 發表

SZ, CA, CP都打風中,真煩。。。。

CA大羚羊都冇開,呢個風都唔細。
BJ, SH, nantong...都好严。。SH 细博就更严。。真系捉人。。
好在CP K 仲有得玩。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-19 14:37 發表

BJ, SH, nantong...都好严。。SH 细博就更严。。真系捉人。。
好在CP K 仲有得玩。。
今次嚴打,大家要小心。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-7-19 15:46 發表

今次嚴打,大家要小心。。
系既。。大家小心。。尤其是SN.洗爪既地方。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-19 16:07 發表

系既。。大家小心。。尤其是SN.洗爪既地方。。。
SN梗係要小心啦,洗我唔怕啵,有辦法的。

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-7-19 16:32 發表

SN梗係要小心啦,洗瓜我唔怕啵,有辦法的。  
甘就好啦。。
我都吾怕。。K都打埋我就o离系屋企食饭盒咯。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-19 16:36 發表

甘就好啦。。
我都吾怕。。K都打埋我就o离系屋企食饭盒咯。。。
又不是光猪K,怕什么?施施文文。唔通喝酒砍两刀都唔得!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-7-19 16:51 發表
又不是光猪K,怕什么?施施文文。唔通喝酒砍两刀都唔得!h:" />
所以K就好少扫。。仲可以继续劈两刀。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-19 17:44 發表

You're really 劈 me 两刀 !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 7# 的帖子

星期六 CA Don't 味到ok,無乜問題,著工衣,有遊戲 。無乜問題!
但呢段時間低調d好。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-7-20 00:17 發表
星期六 CA Don't 味到ok,無乜問題,著工衣,有遊戲 。無乜問題!
但呢段時間低調d好。
We went there a few weeks ago, no N-dance, just games but only played at 1am, we were almost 1/2 dead.

how about the quality of girls?  they had too many models now, but not model quality (compared to 2 months ago). quality dropped..

相關搜索目錄: Dance
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-19 10:52 發表
went to CA Lotus SN .. higher security , stopped by security guard at gate. need manager to talk to security to confirm identity.

quality of nui nui is quite good, many customers as well.  I saw 50 nui nuis and chose a 85 lbs Shangxi fresh girl with 33C and 23 waist. she is pretty new to the biz. but had wonderful bj and enjoyed the ML and eager to make me (and herself) enjoy     We talked a lot about postures, orgasm, etc.  like student exchange...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-7-20 02:09 發表

We went there a few weeks ago, no N-dance, just games but only played at 1am, we were almost 1/2 dead.

how about the quality of girls?  they had too many models now, but not model quality (co ...
佢d model真係幾唔穩定(除左高度)。上個月個d有幾件幾好,今次普通(大隻為主)  ,268個d有20% ok 既,有件眼大大既幾靚女,可惜大姨媽,無叫,後來又後悔,坐低抄牌都好吖,真傻仔。   ,帶女入黎個助理算ok,次次一半(3810)一半(268)咁帶。

相關搜索目錄: Dance

引用:
點知弟二日死哂
甘狼SN黑媽媽関門大吉
金記收皮
我冇嘢搞
一枝弓
...
多謝師兄報告...我都唔明...d 人拎 幾張 金long 開幕時的舊照出來, 就話乜話七, 要掃要盛....哎...幾年前開幕個時又唔掃....秋後算賬...

所以都係小出有味報告為上...

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-7-20 02:13 發表

went to CA Lotus SN .. higher security , stopped by security guard at gate. need manager to talk to security to confirm identity.
quality of nui nui is quite good, many customers as well.  I sa ...
where is lotus exactly...not been to CA for months after CA SSP found a 包工头。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-20 11:03 發表

where is lotus exactly...not been to CA for months after CA SSP found a 包工头。。。
應該講緊蓮"瓜"山莊. 係長安高球場果度. 呢個場早兩3年去真係一流. 不過好貴(女女5,7,9+房錢). 唔知依家乜價錢呢?
世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-7-19 17:44 發表

CP果d K 仲好揾陣, 最多咪關前燈, 走後門, 可以繼續唱.    

56 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。