推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

84 1234
發新話題

[原創] 近期甘多撞死人...點解? 我諗..

近期甘多撞死人...點解? 我諗..

吳係貨車商用車垃圾車釗倒車就係成架大巴鏟上行人路,
會吳會係.....睹波/睇波呢??

場場係半夜,
個個吳夠訓,
輸左仲 PK,心神恍忽,D 職业司机M下M下又爬上架車開工...米出事law.

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-6 07:02 PM 發表

場場係半夜,
個個吳夠訓,
輸左仲 PK,心神恍忽,D 職业司机M下M下又爬上架車開工...米出事law.
咁要有証據, 証明之前出事既司機都係賭徒.. 咁先可以咁講架喎...

in love with the nature...

just guessing , but the timing is really a matching there....

你所講都有道理, 尤其是唔夠精神渣車, 的確危險過醉酒渣車, 但係問心個句, 差人又唔會捉. 大把人都係食支煙仔, 就頂硬上.

賭波"規範化:後遺症?????
雖然我都賭波

相關搜索目錄: 賭波

我都係WURTH customer, carb cleaner 好好用....
traithlon 10W-40 good as well .

我偷佢名用姐, 我唔係佢既agent. WURTH d 野係正, 不過有時覺得好貴.

world cup 2006  效應

there are matches everyday....
every nite....

經濟好左,大家搏命左, 出事率自然就高d啦. 同世界杯冇mug關係掛.
I'll be back!

一句講洒D司機唔小心...而D行人都唔小心...
大家都有責任...
凡事大家小心D咪小好多無謂既意外...
人善人欺天不欺、善惡到頭終有報

同WORLD CUP 就梗係無關係la, 但可以話同賭波"規範化"無關係嗎....
重新声明我自己都買波...

相關搜索目錄: 賭波

咁會唔會係香港人學左大陸人咁:

d 行人對 traffic完全有反應
d 司機大佬學左大陸果d橫行無忌

結果就有咁多大車 accidents
I'll be back!

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-6 07:02 PM 發表

場場係半夜,
個個吳夠訓,
你都真係算9 ng dap 8 !!!

haha. 甘你米8366 ON 99 law...

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-22 05:53 PM 發表
haha. 甘你米8366 ON 99 law...
咁點解你又咁樣回复人哋D貼呀
http://forum.timway.com/f/viewth ... ghlight=&page=2
你唔鍾意嘅可以唔复,但希望你以後唔好咁樣复人囉
因為你見到人哋咁樣回复你,你都會嬲喇係咪呀
希望以後大家開開心心唔好搞咁多嘢囉

言重law, 乜甘多謝呀甘留意我,
你都唔好搞咁多嘢囉wor...

兩位新車版版友polonixm & 8366....
好歡迎兩位係車版發言 & even 參加埋我地既版聚...
不過, 之前一d小小既誤會... 當比個面阿lu喇... 唔好再提喇...
大家其實都係好客氣既人... 我諗都係一個小問題o者... 就快新年..
祝你兩位都有個 Happy New Year 喇.... (似唔似果個警察既語氣??)

got it & appreciated !

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-28 12:46 PM 發表
got it & appreciated !
thank you thank you!!!! 除夕我地有聚會... 有興趣嗎??

sure ! provided 你同張相要對版wor..
just joking.... haha.

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-28 01:23 PM 發表
It sounds a good request

引用:
原帖由 polonixm 於 2006-12-28 01:23 PM 發表
just joking.... haha.
乜咁架而家d後生仔....
其實我一d都唔似張相架喎....

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-28 02:51 PM 發表

乜咁架而家d後生仔....
其實我一d都唔似張相?
No matter how, your photo is so sexy

引用:
原帖由 kkwong7606 於 2006-12-28 02:53 PM 發表

No matter how, your photo is so sexy
我都覺......

84 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。