推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] CA 甘四海試場報告

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-11 11:09 發表

係未年輕大(.)(.) 妹同你洗先?

係邊間呢?近邊頭?
有一間係上沙果邊..要去mlw經過先去@@

其他好多男人洗既..

引用:
原帖由 cowsan 於 2010-5-11 17:13 發表
羅拔兄好耐都無出過試場報告, 好懷念!  讚!

睇黎呢個新場尚有待改善.  好似無師兄試做推拿?
這間場實在太亂,囡囡來自王金、金蟲島、聾島、新 x 虹,沐足玩法不統一,囡囡質素又唔多掂,就算平都冇用。

在嚴打中有新場開業,推拿高危 。聽沐足妹講,推拿囡囡質素好唔過聾賭,所以都係試唔過。

總結~~~~~~~~~~~~ 等~等~等~等~等~~間場上軌道後再去。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-10 01:02 發表

今天,又貪平去了金 4 海。

見到好多部長、技師、服務員都是來自金 x 島、聾賭、王金.....

到了今天,比較重要之問題還沒改善:

- 蚊患嚴重
- 技師嚴重缺乏
- 技師質素低
- 加鐘優惠卷¥20 仍然是 ...
呢間場10樣嘢有9樣都唔穩陣, 真係唔適合d新手去 lor    

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-11 11:55 發表

JACKY兄, 有無去過烏沙酒店附近D髮型屋做泰式洗頭?

好多MK LOOK妹妹仔同你洗頭而且又好舒服........$15而已, 抵到爛
泰式洗頭係咪全程訓喺度洗嫁呢 ??  

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-5-12 15:15 發表

泰式洗頭係咪全程訓鰠度洗嫁呢 ??  
係。。。。一般同你按頸,頭, SHOULDER,EVEN腰。。。。。之後同你洗頭, 恤个正髮型。。。。
15蚊大約30MINS左右。。。大熱天時,有小妹妹一邊同你洗頭,一邊同你吹水,心情都好D

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-12 15:36 發表

係。。。。一般同你按頸,頭, SHOULDER,EVEN腰。。。。。之後同你洗頭, 恤个正髮型。。。。
15蚊大約30MINS左右。。。大熱天時,有小妹妹一邊同你洗頭,一邊同你吹 ...
咁我試過嗱, 真係好舒服.  
個囡囡仲叫我試薑汁洗頭水!  

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-5-12 15:02 發表

呢間場10樣嘢有9樣都唔穩陣, 真係唔適合d新手去 lor    
就係新手先至要去呀!水魚鬥水兵!

新手去完之後,以後見親既場,都會是美好的。
引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-12 15:36 發表

15蚊大約30MINS左右。。。大熱天時,有小妹妹一邊同你洗頭,一邊同你吹 ...
泰式洗頭....係未洗頭果時沖 d 水入耳洞沖走 d 耳屎果種?

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-12 17:58 發表
泰式洗頭....係未洗頭果時沖 d 水入耳洞沖走 d 耳屎果種?  
未聽聞

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-11 11:55 發表

JACKY兄, 有無去過烏沙酒店附近D髮型屋做泰式洗頭?

好多MK LOOK妹妹仔同你洗頭而且又好舒服........$15而已, 抵到爛
烏沙果邊又真係唔知喎! 係邊ga? 係咪陳屋村果邊? 好有興趣!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-12 14:08 發表

這間場實在太亂,囡囡來自王金、金蟲島、聾島、新 x 虹,沐足玩法不統一,囡囡質素又唔多掂,就算平都冇用。

在嚴打中有新場開業,推拿高危 。聽沐足妹講,推拿囡囡質素好唔過聾賭,所以都係試唔過。

...
琴晚去了金四海 真係好易搵!晚上9~10點左右 面門都幾豪華 拍滿晒車

入到去話沐足 豬客話要等 我一入去轉左 經過疑似係等侯既area.....
但d人坐到好似餐廳咁熱鬧...再問豬客等幾耐到...似面有難色 佢叫我出去sofa坐等等..

再諗起各位ching之經歷.....即刻鬆人!!!

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:09 發表

烏沙果邊又真係唔知喎! 係邊ga? 係咪陳屋村果邊? 好有興趣!
蔡屋圍附近有好多......

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:15 發表

琴晚去了金四海 真係好易搵!晚上9~10點左右 面門都幾豪華 拍滿晒車

入到去話沐足 豬客話要等 我一入去轉左 經過疑似係等侯既area.....
但d人坐到好似餐廳咁熱鬧...再問豬客等幾耐到...似面有難色 佢叫我出去so ...
你話如果有好野就話值得等.......但是.........

如果真係要去, 寧願食完LUNCH無野做先行過去......如果唔係暫時唔好去....

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-13 23:35 發表

你話如果有好野就話值得等.......但是.........

如果真係要去, 寧願食完LUNCH無野做先行過去......如果唔係暫時唔好去....
我見門口好大個停左場真係拍滿晒車!! 唔知d人係玩咩item......
門口同豬客d稍服都幾grand 就真!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-13 23:26 發表

蔡屋圍附近有好多......
咦 遲d真係要搵時間觀察下先得,
明豬旁邊果間又貴又唔舒服仲要係仔

果邊如果有mk妹又真係要試下 之前睇過好似唔係仔就係阿sim!

我其實好鍾意出完火就去洗個頭順便回下氣的

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:37 發表

我見門口好大個停左場真係拍滿晒車!! 唔知d人係玩咩item......
客人大部份是試SN, 推拿........

邊度有我地呢班友仔專程去洗腳?

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:38 發表

咦 遲d真係要搵時間觀察下先得,
明豬旁邊果間又貴又唔舒服仲要係仔

果邊如果有mk妹又真係要試下 之前睇過好似唔係仔就係阿sim!

我其實好鍾意出完火就去洗個頭順便回下氣的
呢个時候去就啱, D妹妹仔著得少, 个个熱褲....小X心......

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-13 23:48 發表

邊度有我地呢班友仔專程去洗腳?
係囉, D岩岩做果D技師見到我專登過去洗腳覺得我係個怪人黎架....

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-13 23:50 發表

呢个時候去就啱, D妹妹仔著得少, 个个熱褲....小X心......
諗起都正......D妹妹仔好多正過D JS...
不過要洗中式先有得望
洗泰式乜都無得睇

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:37 發表

門口真係好多豬客同埋部長,一入去,佢地大聲叫歡迎,好大聲,嚇Q死。
引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-13 23:48 發表

邊度有我地呢班友仔專程去洗腳?h:" />h:" />
話時話,真係冇乜人好似我地咁樣淨係去沐足

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:53 發表

不過要洗中式先有得望
洗泰式乜都無得睇
有.....泰式都有野睇....你肯用貴少少洗頭水咩都有得睇

引用:
原帖由 jacky10 於 2010-5-13 23:53 發表

不過要洗中式先有得望
洗泰式乜都無得睇
WHY ?? 中式 跟 泰式 有乜分別

引用:
原帖由 lomondsam 於 2010-5-14 00:01 發表

有.....泰式都有野睇....你肯用貴少少洗頭水咩都有得睇
好似無關係架佢地都係照洗...

最緊要都係岩傾同佢熟先係皇道

引用:
原帖由 hkmgt 於 2010-5-14 00:03 發表

WHY ?? 中式 跟 泰式 有乜分別
因為泰式淨係望到天花板

引用:
原帖由 robertchan 於 2010-5-13 23:54 發表

門口真係好多豬客同埋部長,一入去,佢地大聲叫歡迎,好大聲,嚇Q死。

話時話,真係冇乜人好似我地咁樣淨係去沐足  
但係而家我中左毒寧願去沐足都唔鍾意去SN喎!
龍島班豬客部長都知道晒我地班香港軍團各人既屬性啦!

洗頭都分中式、泰式?
搞到好似去骨塲咁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。