推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-25 00:10 發表
師兄,你似乎是人身攻擊多過以事論事

引用:
原帖由 CALTEX 於 2011-3-25 12:55 發表
或者你和你的至愛在今次交易中,有所不喜,但應立即開第二間埸,服務好過Ada,技師正過佢,我相信有好多兄弟都會支持

回復 119# 的帖子

引用:
原帖由 fitman 於 2011-3-25 13:37 發表

希望所有會員遵守此論壇規則, 請勿對其它站友作出人身攻擊.
希望會員們在提問題或回文時請注意自己的言詞.
謝謝

我先留定個位.

同區競爭大, 難免有抹黑對手現象, 有次我去某某足浴dup骨, 個事頭婆對我說, 懷疑有某某場叫人寫衰佢間埸, 叫我得閒幫佢寫衰返對方, 吓! 咁都得, 心諗有乜野著數先? 我唔會咁儍咁笨, 做埋D無著數野!
唔通又是……………………

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-25 16:14 發表 師兄,小弟都係講事實同個人感受啫!青菜蘿蔔各有所愛,唔通師兄鐘意食青菜小弟就要跟住食咩!
你一直都係講個老闆娘唔係你碟菜,
你除左鍾意食d老闆娘,你根本就冇客觀分析個場既技師,
呢度冇人想了解你的個人興趣,因為我上去係只為按摩,非為了老闆娘

引用:
原帖由 CALTEX 於 2011-3-25 15:19 發表
小李飞刀就真係有幾味適合你

CALTEX與HMT已分別因惡意灌水及人身攻擊而被禁止訪問 .

Thinkpad123,
你的 post #102煽風點火之作用,
賴念你 post #121 似乎是支持其他正常發言的會員,
玆此警告.

我向曾被攻擊的會員致意,
並多謝各位仗義執言.

此題已解鎖, 各位可繼續發言.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-26 18:44 發表
我向曾被攻擊的會員致意,
並多謝各位仗義執言.

此題已解鎖, 各位可繼續發言.
吾知今日開幾點?
有那幾位技師番工?

希望師兄們日後團結 d,在分享經驗時,注意自己的言詞。
請勿惡意灌水及人身攻擊。
謝謝

我返左2日大陸~
請問呢2日有冇人上過去9/F? 有冇正野分享下呢?

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-3-27 23:34 發表
我返左2日大陸~
請問呢2日有冇人上過去9/F? 有冇正野分享下呢?
諗住今個星期上去探下Ada,打左電話比佢,佢話今日有個新人番工叫Lisa,吾通就係在8/F同惠惠處做過果個?它好揼得下喎、聽聞佢先排有事回鄉,依加一番來就去Ada處幫手,它手骨好鬼正,仲有一位叫亞紅,要安排下時間先!

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-4 06:41 發表

諗住今個星期上去探下Ada,打左電話比佢,佢話今日有個新人番工叫Lisa,吾通就係在8/F同惠惠處做過果個?它好揼得下喎、聽聞佢先排有事回鄉,依加一番來就去Ada處幫手,它手骨好鬼正,仲有一位叫亞紅,要安排下時間 ...
係呀, 都聽Ada講除左Kathy 外, 有兩個新返的.
唔該你的資料.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-4 06:51 發表

係呀, 都聽Ada講除左Kathy 外, 有兩個新返的.
唔該你的資料.
白兄,近來有冇上去坐下呀?

Ada的地方幾好,SPA房又大,
又咁多有實力的技師加入
真是一個好鬆骨的地方

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-4 10:22 發表

白兄,近來有冇上去坐下呀?

Ada的地方幾好,SPA房又大,
又咁多有實力的技師加入
真是一個好鬆骨的地方
下次去開先.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Towel 於 2011-4-4 16:54 發表 第一次上去 很大o療房 Lisa比我想像中靚 高挑 好身財 穴位准做水療本人覺得佢好細心 下次一定再番做
你咁快試完,出埋報告,你好堅呀!仲比你飲左頭淡湯呀!

相關搜索目錄: 水療

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。