推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-8 07:05 發表

哈哈,你真係忙過番工、
咁多場、咁多技師要試!
但現在我一般都係每周三次
同好多chings差唔多.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-8 07:21 發表

Me too, 3-4 times a week

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-8 07:21 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=13988370&ptid=453673][/url]

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-4-8 16:08 發表

Me too, 3-4 times a week
你兩位係有錢佬、有時間、有精力的成功人物,梗係每週3~4次喇!

我係骨.........有蟲.........o者.

今日上去, 做翻老友Money (Candy),
因為三月時已應承過佢.
今日另見到Michelle, Lisa, 睛晴,飛,
可惜yoyo 不適無返.

dup完坐一陣,
「大哥」就到. 佢唔知我係到
我仲係佢係水療房沖涼時入去同佢   

及後YLK王子上來(應是由8/F上來 ),
我寫此刻他應是被眾美相伴.
同佢聊一陣我就走.

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-8 23:02 發表
我係骨.........有蟲.........o者.
哈哈,d虫入骨好嚴重喎,昨晚Money幫你挑灑d骨虫出黎喇!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-8 23:11 發表
今日上去, 做翻老友Money (Candy),
因為三月時已應承過佢.
今日另見到Michelle, Lisa, 睛晴,飛,
可惜yoyo 不適無返.

dup完坐一陣,
「大哥」就到. 佢唔知我係到
我仲係佢係水療房沖涼時入去同佢   
...
你鬼馬喇,上去搵Money.......
大哥係吾係食雪Car、肥佬一個

相關搜索目錄: 水療

沒甚麽鬼馬... 咁佢再返尼開工間場唔大技師同人客一眼見哂我同佢較熟做佢先好正常...下次就做其他...
我唔係夜晚係下午去.
大哥極可能係CDROM.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-9 07:58 發表
沒甚揦鬼馬... 咁佢再返尼開工間場唔大技師同人客一眼見哂我同佢較熟做佢先好正常...下次就做其他...
我唔係夜晚係下午去.
大哥極可能係CDROM.   
我知你幾點上去,嘻嘻

坐到咁夜先走?

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-9 08:22 發表

我知你幾點上去,嘻嘻

坐到咁夜先走?
係dup完about 440pm繼續同ada, money 傾計,跟住大哥、靚仔先後上尼,
about 530pm走, 未到夜晚.

(頭先本來回你錯手編輯你, 擦翻 )

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-9 08:55 發表

係dup完about 440pm繼續同ada, money 傾計,跟住大哥、靚仔先後上尼,
about 530pm走, 未到夜晚.

(頭先本來回你錯手編輯你, 擦翻 )
哈哈、又吾落埋去8樓坐下、
昨日樓下好熱鬧

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-9 09:19 發表

哈哈、又吾落埋去8樓坐下、
昨日樓下好熱鬧
有事要走,
8/F 常無立錐之地.

what is the working hour n i like a tall n beautiful BG , what's the recommend

引用:
原帖由 wonderman 於 2011-4-9 22:23 發表
what is the working hour n i like a tall n beautiful BG , what's the recommend
Lisa is recommended

支持Ada

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-4-9 23:06 發表

Lisa is recommended
講起Lisa夠高, 果日我就望住比較佢同Michelle, Ada的高度.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-10 23:16 發表 講起Lisa夠高, 果日我就望住比較佢同Michelle, Ada的高度.
咁你最後得出既答案係邊個高d??

引用:
原帖由 ashspider 於 2011-4-11 16:19 發表

咁你最後得出既答案係邊個高d??
我掛住比較佢地鞋踭.

thanks for Ching info

回復 194# 的帖子

I did Lisa at 御泉坊 before and she is quite nice.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-4-13 14:29 發表
I did Lisa at 御泉坊 before and she is quite nice.
I think there are 2 LIsa and the one at 御泉坊 before is not tall

I C, means that this Lisa is not the one who worked at 御泉坊 before.

No, not that Lisa.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。