推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

43 12
發新話題

[原創] 福民口岸 初試垃圾場

福民口岸 初試垃圾場

今日上去福民口岸   一間未試過嘅場   "華足浴城" 不過附近有兩間場"XX"""  係分開兩間嚟架   隔十多個鋪位

一入門口  就有十幾張按腳沙發地方  原來好細   我今晚  其實真係想按吓腳  先揾個男技師   按左70分鐘   腳按得中規中舉  不過不失   按完腳  一場嚟到  試吓個中式按摩有無作為   咁先係有冒險精神    深入探討架嘛   部長帶我行到鋪尾  上去二樓

上到二樓  真係嚇我一跳 只係一層千零呎地方嘅雞栅   我唔能夠用裝修簡陋嚟形容  因為係零裝修   部長帶左我入房後  比左套衫我  叫我去沖涼  房外有一間二三十呎嘅沖涼房   一間厠所    無更衣室   阿Q精神D又慳番五蚊

沖完涼入房  睇見間房就唔開胃   我都未見過   咁撚肉酸嘅按摩房   不過喱間房嘅先天條件一流呀  曲尺型   真係搞乜都得   可惜  成間房嘅陳設太核突喇   如果唔係好奇心  真係放低兩個鐘錢   就閃

囡囡好快入房   今次大家都估中   中豬一隻   我都諗住   按一個鐘左右  放抵兩草嘢小費就走   點知囡囡  一路按背  一路揾對波撞我個頭   又話生意唔好  又話成日得我一個客.....如果D客  唔幫襯推油就食蕉.....  我知我都走唔甩架喇   囡囡好快解bar 除褲   入房無45分鐘   就比佢搞左我   

出去再沖涼   按多廿分鐘   便離開傷心地   我大象乜嘢場未見過   我大象乜撚豬扒未啃過   今次喺喱個場玩完   個心都嗱住嗱住   我都算功力深厚   如果  D揀飲擇食嘅兄弟   當場自宫  自盡  也不會就範呀   

全程消費

沐足28蚊+小費20
中式58蚊+小費100
總共 206  好揼春呀

相關搜索目錄: 裝修
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-12-5 06:06 發表
今日上去福民口岸   一間未試過嘅場   叫"X華足浴城" 不過附近有兩間場"XX華"同"X華"  係分開兩間嚟架   隔十多個鋪位

一入門口  就有十幾張按腳沙發地方  原來好細   我今晚  其實真係想按 ...
師兄,節哀順變啦!!
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-12-5 06:06 發表
今日上去福民口岸   一間未試過嘅場   叫"X華足浴城" 不過附近有兩間場"XX華"同"X華"  係分開兩間嚟架   隔十多個鋪位

一入門口  就有十幾張按腳沙發地方  原來好細   我今晚  其實真係想按 ...
wa~大象~
乜你甘得啃得落呀~
佩服佩服
小快實食唔落~即撇都似
休閒是對生命的一種反思及再恢復

So sorry for your bad experience.  十分佩服大象ching的冒險精神。
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

回復 1# 的帖子

哇!大象兄,你真係"擇"心人"厚",給一百那麼多!

回復 1# 的帖子

師兄心底善良,如果世界多D好似師兄咁既大好人,
相信好多國內同胞都可以有啖飯食.
師兄~支持你

回復 1# 的帖子

Too bad!!!  But anyway thanks for ur info. can skip this SN!

欽敬,欽敬......................

引用:

區區 200 蚊個技師都光豬 service 何以耿耿於懷?

引用:
原帖由 timothy_eel 於 2009-12-5 22:49 發表
師兄~支持你
ME TOO

當日行一善吧。
通常近邊境的細場都不要去。更不應玩邪。

多謝大象師兄的.   (先頭部隊).  報告.  真係好難頂.

雖然都唔知邊間當然不用考究了 .... 最怕零裝修 感謝大象兄訓身試場

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-12-5 15:31 發表
哇!大象兄,你真係"擇"心人"厚",給一百那麼多!
引用:
原帖由 timothy_eel 於 2009-12-5 22:49 發表
師兄~支持你
咁囡囡有做到嘢  何況囡囡賣相差啫  但服務尚算OK喇 公價機票一定要比嘅
引用:
原帖由 KMY89 於 2009-12-6 17:27 發表
區區 200 蚊個技師都光豬 service 何以耿耿於懷?  
kmy89師兄  唔係為果一百幾十耿耿於懷
係為今時今日  仲有D軟硬件都咁差嘅場慨嘆  你見到間房真係會驚
引用:
原帖由 btt 於 2009-12-6 22:52 發表
當日行一善吧。
通常近邊境的細場都不要去。更不應玩邪。
由其是喱間
引用:
原帖由 man哥哥 於 2009-12-7 14:39 發表
雖然都唔知邊間當然不用考究了 .... 最怕零裝修 感謝大象兄訓身試場
同名另一間多個新字

相關搜索目錄: 裝修 機票
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-12-7 19:26 發表

咁囡囡有做到嘢  何況囡囡賣相差啫  但服務尚算OK喇 公價機票一定要比嘅

kmy89師兄  唔係為果一百幾十耿耿於懷
係為今時今日  仲有D軟硬件都咁差嘅場慨嘆  你見到間房真係會驚
...
呢個反而受不了 lor ...

相關搜索目錄: 機票

算啦,好又一餐,唔好又一餐,發射完就的啦,

Ching, neither you try nor not, this SN will be closed very soon..
Forget it!!

深表同情

有無去食第二間埸補償小象呀

引用:

同安老院比,那裡較差?

大象兄,为你下半旗。。。致哀!

thank for info. will black list this one

呢個大象兄係一個好吃得苦的人來的

引用:
原帖由 mobydick 於 2009-12-9 06:55 發表
Ching, neither you try nor not, this SN will be closed very soon..
Forget it!!

喱個場  直頭諗住隨時比KO搞掂咁喇
引用:
原帖由 mtchan 於 2009-12-9 23:46 發表
深表同情
有無去食第二間埸補償小象呀
無囉  去得咁近  都係要把握時間  趕返屋企架啦
引用:
原帖由 ddpk 於 2009-12-10 17:10 發表

同安老院比,那裡較差?
如果安老院60/100  喱個場得25/100
引用:
原帖由 12au7 於 2009-12-14 14:51 發表
呢個大象兄係一個好吃得苦的人來的
我又真係捱得吓架
來自狗扮人的地方

我試過在這個場 "X華足浴城" only 按腳按兩粒鐘...第一次去後生女按, 樣貌 ok, 幾好力, 當然無得搞   不過見到間個款, 按腳 ok, 但唔會做中式 lor...

好又一餐,唔好又一餐!

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。