推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

118 12345
發新話題

[原創] 年尾流流去左毛衫鎮埋年

年尾流流去左毛衫鎮埋年

本來諗住另一個師兄會寫報告,不過佢好似又幾忙....

甘不如我開左個題先...等其他C兄補上資料....

星期六應春天師兄邀請..去左毛衫鎮間酒樓食團年飯....

不過年近嵗晚...當然要事先安排好..因為個個場囡囡資源都好緊張...

致電鎮上KTV個業務經理...佢話星期六都仲有二至三百返工....甘就BOOK果度啦...

正在往毛衫鎮時。。。有CP囡囡又致電俾我。。悶悶地想去玩喎。。問我有咩地方去
我咪話去食飯。。唱K囉。。。甘就接左兩個囡囡同七少加埋冰河師兄向目的地出發。。。。

去到酒樓時己經見到春天同Dr. Tea係度等緊。。。果度D野食唔錯。。。。但我地都無慢慢嘆。。
因為媽咪講年晚時份要七點前到去揀囡。。。。。所以我地埋左單去到K場都係六點九左右。。。。
我都未試過甘早黎到哩間場。。。。

入到K房。。。見過秘書姐姐樣子唔錯(冰河兄都甘話)。。可惜無乜(空)!

甘跟住帶囡囡黎睇。。。
哩度係好似打麻雀甘每次帶四件囡黎。。。哈哈

第二round...有件相頭唔錯的。。春天揀左坐低。。。
但一問之下原來係摸特。。。甘就放生左。。。

唔知第二定係第三round。。其實都唔錯吖。。。七少見到件好高挑(168)。。。身材平均。。。相頭唔錯。。
甘就叫佢坐低。。。。

之後冰河兄都讚唔錯。。。七兄好大方甘過左俾冰河坐。。。。
但係點知道。。果作囡囡話。。”我不方便的”。。。唉。。又要放生。。。

又唔知幾時。。。入左幾件囡。。。
媽咪推介。。。件蒙古囡囡。。。俾Dr.Tea 同冰河。。但C兄都唔0岩。。。
當囡囡走出問口之際。。。七少黎個秒殺(0秒出手)。。。坐左果作囡囡坐低。。。

跟住D師兄揀囡情況我都唔太清楚。。(其他C兄請補充)。。。

我因為有兩個女性朋友係度。。唔太好意思揀囡。。。
但我D朋友都問我點解唔揀囡。。。。。

又過左N。。round之後。。。我見其中有件山東同四川都0岩眼缘。。但都未諗好之際。。媽咪又催囡囡走。。。
乜走得甘快啊。。。我又學七少來個秒殺先。。。又係門口拉番件四川番黎。。因為好似高D。。。165~166左右啦。。。

而最後Dr.Tea坐左件迷你東北(好似係吉林)。。。春天坐件重慶??。。。。冰河坐左件黑衫湖南。。。。
不過佢地三個都完全唔係帶果D囡囡走。。。。

春天話囡囡唔係好0岩。。十點度放生囡囡。。。。跟手同我送D女性朋友走。。。
等到我番黎果陣。。又係另一個景象。。。
原來冰河話囡囡唔係太0岩佢。。要放生。。。但之係件囡囡過左俾春天。。。

Dr.Tea唔鐘意佢件囡囡好似睡寶寶甘。。。放生佢唔佢早D番屋企抖。。。。

原本十一點幾都想埋單走。。。但AA又話坐緊車黎。。要我地等多一陣。。。
就因為坐多左一陣。。。甘冰河就執到件”徐子珊”

跟住就坐車。。。宵夜。。番酒店。。。。。

我件囡囡服待都唔錯。幫我冲涼時都好細心。。
做野時。。。仲有真水同真(大)汗添

搞左一野之後。。好攰又飲左唔少。。。瞓着。。。。六小時後。。。
天都光晒。。。。嘩。。睇真D囡囡個樣。。乜唔同左

不過佢其實唔化裝仲好睇D喎。。。

望得幾望。。。X都硬埋。。。
帶套上馬。。。。依依啊啊。。。(repeat N times)........甘就搞掂埋年Q.....又要等虎年先再見。。。。

相關搜索目錄: 酒店

回復 1# 的帖子

今次破解左我在這間高妹樂園吃不到囡囡的魔咒。居然吃了個"Mongolian" 36 D+囡囡!

回復 2# 的帖子

先恭喜七少能破魔咒 !!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 12:31 發表
今次破解左我在這間高妹樂園吃不到囡囡的魔咒。居然吃了個"Mongolian" 36 D+囡囡!
時也命也...老實講,以果晚你個囡囡係K房表現..真係估佢唔到..甘玩得甘勁(大胸)!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 12:31 發表
heard that most of you had a wonderful time wor..

Mongolian..  did she have some special smell?  hehe..

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-8 11:58 發表

本來諗住另一個師兄會寫報告,不過佢好似又幾忙.... 甘不如我開左個題先...等其他C兄補上資料....

星期六應春更糟師兄邀請..去左毛衫鎮間酒樓食團年飯.... 不過年近嵗晚...當然要事先安排好..因為個個 ...
Bro simonkok, who's "春更糟師兄" ?
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-8 11:58 發表
本來諗住另一個師兄會寫報告,不過佢好似又幾忙....

甘不如我開左個題先...等其他C兄補上資料....

星期六應春更糟師兄邀請..去左毛衫鎮間酒樓食團年飯....

不過年近嵗晚...當然要事先安排好..因為個個 ...
賓問啊? 高妹? DL嗎?

回復 7# 的帖子

That is where Kimchi came from !!!

回復 5# 的帖子

No, no special smell at all. She is still a "Han", not a Mongolian Race. Only a bit too hairy.

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-2-8 16:42 發表

Bro simonkok, who's "春更糟師兄" ?
Brother Belated Spring !!!

回復 1# 的帖子

萬分期待呀。。。
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

回復 11# 的帖子

老筆,冰河也找到好野!又一個勁似徐子姍的囡囡。雖然是老雀一點,他們說吃宵夜的豬肚雞煲時,看到她的粉很厚。我坐在對面看不到!但拍了幾張相。等他們寫report 時,在 appropriate place add appropriate photo .

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 18:16 發表

老筆,冰河也找到好野!又一個勁似徐子姍的囡囡。雖然是老雀一點,他們說吃宵夜的豬肚雞煲時,看到她的粉很厚。我坐在對面看不到!但拍了幾張相。等他們寫report 時,在 appropriate place add appropriate photo .  ...
Bro 7-siu, post your Hairy MM first la !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

回復 13# 的帖子

Too busy today.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-2-8 16:55 發表

賓問啊? 高妹? DL嗎?
仲有邊間啊。。。叫得做高妹樂園。。係DL。。
我女性朋友先講。。也哩度D女仔個個都甘高!!

回復 15# 的帖子

Be hurry your report la !!

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 19:56 發表
Be hurry your report la !!
我寫完左啦喎。。。。你睇睇有咩要補充

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-8 19:57 發表

我寫完左啦喎。。。。你睇睇有咩要補充
你是寫完!但沒有帖上!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-8 19:52 發表

仲有邊間啊。。。叫得做高妹樂園。。係DL。。
我女性朋友先講。。也哩度D女仔個個都甘高!!
Who's said it ?!  Mine was around 150 only !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-2-8 20:48 發表

Who's said it ?!  Mine was around 150 only !!
你那個囡囡雖然黎東北的,但她老豆做她時省氣省力,省了一點精!

wow very good

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 20:31 發表

你是寫完!但沒有帖上!
我沒有相可以貼喎...

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 20:53 發表

你那個囡囡雖然黎東北的,但她老豆做她時省氣省力,省了一點精!
So that we can't called there as "Tall Gals Paradise" at all !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-2-8 22:44 發表

So that we can't called there as "Tall Gals Paradise" at all !!
不過都未見過D東北妹甘迷你.....早知你唔食..我都想上佢試下係點...

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-2-8 17:43 發表
No, no special smell at all. She is still a "Han", not a Mongolian Race. Only a bit too hairy.
a bit hairy? armpit or the delta area?

118 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。