推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

新輝煌一問

新輝煌一問

大家好, 我係呢個論壇新仔一名. 先打個招呼
我一向都跟開一個媽咪週圍走, 由富記,日本,金舫,到新輝煌....
如果我話亞"大大舊" 媽咪, 或者有人會知.
點知佢身體有事, 好耐冇返工.  而家上新輝煌唔知信邊個.
佢 Partner  靚靚媽又唔係跟開茶舞, 好頭痛...
請指教下..

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 whoistheman 於 2007-6-9 11:03 發表
大家好, 我係呢個論壇新仔一名. 先打個招呼
我一向都跟開一個媽咪週圍走, 由富記,日本,金舫,到新輝煌....
如果我話亞"大大舊" 媽咪, 或者有人會知.
點知佢身體有事, 好耐冇返工.  而家上新輝煌唔 ...
你講緊大大舊既玉?

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-6-9 12:33 發表

你講緊大大舊既玉?
我估唔係...
個mami 之前有病 做個一次大手術了
又發?
我都跟佢走過上個師兄講d場
但後來係宜家個場發現佢做唔到野
沒再搵佢
係新輝煌, 太多客了
如果你無相熟又夠硬正的mami
食硬屎...

唔係亞玉...
如果師兄知道上面個場, 佢走過呢幾個.
佢頸出左問題.

請各位師兄pm 邊個媽咪可以跟跟 ?

細摩兄, 有人問你野喎, 仲唔快d答人

引用:
原帖由 tailawyau 於 2007-6-11 11:52 發表
細摩兄, 有人問你野喎, 仲唔快d答人
我已經將旺輝black list左喇~~

跟左九九搵食!!!

放飛機, 罰表演人肉利疊利!!

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-11 04:14 發表

我已經將旺輝black list左喇~~

跟左九九搵食!!!

放飛機, 罰表演人肉利疊利!!
加多我一條利~~~~
只望妳一切安好~~~~

尋日再去搵mami, 睇下有冇景.  5點到, 一入到去, 嘩...... 好多人, 馬上攞房.  因為我個mami 未返到, 所以有另一個 mami 跟一跟, part 1 : 食扒, 我個 friend果個都唔好得去邊.  我即call 我個mami "你5分鐘唔到我走啦 !"  然後出面聽到有個亞哥炒媽拆蟹係度話 : 又比扒我食, 又冇mami 跟, 都唔知點做野既.
我個mami 番左之後, 就好好多.  佢知道我有一件相熟, 一見到就拉左入去比我先.  我個friend 果個都ok 喎, 不過化妝太多, 完全唔知佢真面目係點 .
不過今次重點係: mami 話人多女少, 而家旺左好多.  所以加哂價.  我一向比開 300 而家要 500.  吓 ! 各位 c hing 是否真有其事 ?  票價都話加左, 埋單我覺得多左3成.

相關搜索目錄: 化妝

以前都已經咁貴~~~~~~~~仲有得加呀~~~~~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 whoistheman 於 2007-6-16 07:48 發表
尋日再去搵mami, 睇下有冇景.  5點到, 一入到去, 嘩...... 好多人, 馬上攞房.  因為我個mami 未返到, 所以有另一個 mami 跟一跟, part 1 : 食扒, 我個 friend果個都唔好得去邊.  我即call 我個mami "你 ...
您無睇新聞紙咩 ? 肉不價上漲,
食扒緊係要加價.

其實逐漸覺得呢度有少少貼近花仔既趨勢

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-17 06:52 發表
其實逐漸覺得呢度有少少貼近花仔既趨勢
花仔好好多~~~~
只望妳一切安好~~~~

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-17 15:33 發表

花仔好好多~~~~
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-6-17 03:03 發表

呢間場唔可以blacklist
d囡囡可以話係全亞洲最靚最潮
因呢間場多陀地港女
真?

引用:
原帖由 九九 於 2007-6-17 15:33 發表

花仔好好多~~~~
有好幾個晚舞囡囡都唔差架 ...

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-19 16:38 發表

有好幾個晚舞囡囡都唔差架 ...
好幾個?? 要上去捧幾多次場先可以留到俾你呀??

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-20 09:22 發表

好幾個?? 要上去捧幾多次場先可以留到俾你呀??
咁就唔一定,有熟媽o米都可以................
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-6-20 14:51 發表

咁就唔一定,有熟媽o米都可以................
都係o個句, 我已經放棄左呢個場(暫時)

引用:
原帖由 細摩 於 2007-6-20 15:13 發表

都係o個句, 我已經放棄左呢個場(暫時)
你講花仔定新輝媓先....................
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-6-20 15:16 發表

你講花仔定新輝媓先....................
旺輝~~

引用:
原帖由 Zenden 於 2007-6-17 03:03 發表

呢間場唔可以blacklist
d囡囡可以話係全亞洲最靚最潮
因呢間場多陀地港女
以前的確係, 但係而家好似有 D 變質.    如果真係加價我就去日本城碰運氣.

引用:
原帖由 whoistheman 於 2007-6-23 08:33 發表

以前的確係, 但係而家好似有 D 變質.    如果真係加價我就去日本城碰運氣.
個場咁撚旺. 由佢加啦, 加撚到同俏佳人一撚樣最好!!!

我又唔覺得貴喎,譬如五點到十點開埋芝華士都唔使兩千

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-6-23 14:56 發表
我又唔覺得貴喎,譬如五點到十點開埋芝華士都唔使兩千
如果你既資料正確, 我個 mami 就有問題啦.  我地兩個 5點坐到 7點 鬆D都要千一.  我地冇飲酒喎.

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。