推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

39 12
發新話題

[疑難] 現在署假..唔知邊間場有學生妹

現在署假..唔知邊間場有學生妹

如題..謝謝各位指教.....

我都想知.

最好岩岩夠稱, 身裁正, 又省鏡, 場內玩得飲得, 場外扑得, 含, 吹, 瀨, 吮 磨, ling, fling, 樣樣精.

謝謝各位指教.....

唔好意思, 講漏左, 重要唔好收得貴, 價錢大眾化.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 FXO 於 2007-7-11 06:43 發表
我都想知.

最好岩岩夠稱, 身裁正, 又省鏡, 場內玩得飲得, 場外扑得, 含, 吹, 瀨, 吮 磨, ling, fling, 樣樣精.

謝謝各位指教.....

您講晒我想講 d 野.

引用:
原帖由 舞神 於 2007-7-11 09:48 發表

您講晒我想講 d 野.
most important: 任玩任啜唔反抗!

引用:
原帖由 bgfantasy 於 2007-7-11 10:05 發表

most important: 任玩任啜唔反抗!
係呀, 仲多數連反應都無十足死魚tim呀.

唔好講玩唔玩得先丫..起碼我想要d真的學生妹..
講真如果係真的..我都唔預佢好玩得
唔通好似d2x歲姐姐咁好玩咩
..

點先算真的學生妹?

剛畢業? 剛輟學? 逃學? 重讀緊書?  小學, 中學, 大學, 海外留學?

唔預佢好玩得, 要黎安慰心靈?

相關搜索目錄: 海外留學 留學

引用:
原帖由 lawkee168 於 2007-7-11 22:26 發表
..
under 21 就當學生架啦
yeah........

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-7-12 18:16 發表

唔止under 21 啦.
咁讀open U 幾十歲個D又算唔算叫學生妹呢?

引用:
原帖由 dizzc 於 2007-7-12 18:16 發表
引用:
原帖由 lawkee168 於 2007-7-11 22:26 發表
..
其實廿歲,歡場來說已不小了~
總括來說有招乎便成,不想跟人家教女呵

good film 就當學生架啦

我都想知.

謝謝各位指教.....

前日去完佐敦新場- 艶桃紅[茶舞]!

介紹檯第一Part 已是少女一名[18歲]~

坐了幾 Part 少女,要慢慢來 慢熱怕醜的一群!!

但昨日到旺角-新華[茶舞],因幾本雜誌也有廣告摧谷~

所以一到細探!!

但掃興而回,中女欠招呼豬扒多

相關搜索目錄: 雜誌 廣告

引用:
原帖由 0912 於 2007-7-21 14:57 發表
前日去完佐敦新場- 艶桃紅!

介紹檯第一Part 已是少女一名~

坐了幾 Part 少女,要慢慢來 慢熱怕醜的一群!!

但昨日到旺角-新華,因幾本雜誌也有廣告摧谷~

所以一到細探!!

但掃興而回,中 ...
如果個場好生意,使乜周圍落廣告、出鱔稿?好似我相熟兩個旺角場,成日都爆棚冇房冇女,都唔多見有人提

相關搜索目錄: 雜誌 廣告

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-7-21 15:07 發表

如果個場好生意,使乜周圍落廣告、出鱔稿?好似我相熟兩個旺角場,成日都爆棚冇房冇女,都唔多見有人提
where...........

相關搜索目錄: 廣告
最緊要開心!!!

引用:
原帖由 auriga00 於 2007-7-21 15:07 發表

如果個場好生意,使乜周圍落廣告、出鱔稿?
好似我相熟兩個旺角場,成日都爆棚冇房冇女,都唔多見有人提
諗住係咁落廣告,必有所持! 又暑假在即 不妨一探~ 奈何

係 艷挑花 會再一去

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Sam2525 於 2007-7-21 00:37 發表
我都想知.

謝謝各位指教.....

哥哥仔, 你做乜 copy & paste 我的野, 一字不漏, 一字不多??

引用:
原帖由 F/Ry 於 2007-7-21 19:59 發表

where...........
where x2

引用:
原帖由 lawkee168 於 2007-7-10 21:16 發表
如題..謝謝各位指教.....
圖書館會有

艷挑花 where?

where???? can PM?

Kam Hoover above Mong Kok MTR station. Many young local girl before 4 p.m.

引用:
原帖由 wakuwaku 於 2007-8-5 16:59 發表
艷挑花 where?
佐敦 宝靈街 出口~

靚妹場,招呼有待改進!

原來又係 至尊分店

回復 #22 Thomson 的帖子

where is kam hoover, brother?

can any brothers tell me the chinese name for "kam hoover"? many thanks!

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。