推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

上春秋,無EE,試DD~

上春秋,無EE,試DD~

好耐無上春秋,尋日諗住上去搵 EE,點知佢唔係度,咪等 keeper 哥仔介紹

坐左陣,囡囡入黎...一睇...ok 喎~ 短髮女女,嬌小形,唔係後生女,不過個樣都幾甜,好啦就你啦~

一入房,就攬住嘴兩啖先~跟住先幫我除衫,仲手多多渣我個"波"...之後到佢除左,我都唔執輸,後面攬住渣兩下先...軟綿綿 cup 手波,幾好~

洗白白時間~佢好細心咁幫我洗,間唔中攬住磨下,又嘴下,已經 high high 地,佢仲要啜我 linlin,佢話好好啜喎...
當然唔少得招呼下我小弟弟啦.... 功夫仲幾好添~

沖完個靚涼,就上床玩啦...佢叫我要聽哂佢話...咦...有 d 野...

首先趴係度,等佢用條俐幫我做全身按摩,佢仲間唔中係我面度錫一啖添...
到鑽個 part,嘩,真係唔講得笑,徹底之餘,間中黎一下深入,係真係好深入個隻,雖然我唔係好好呢味,不過今次真係有 d 震撼

到前面,繼續細心服務,仲好似貓女咁舔我塊面添,當然有繼續啜佢好話好好啜既 linlin 啦,錫小弟弟個陣,仲要我舉高腳,再幫我鑽多幾下,唔得,頂唔順,帶套上馬啦~

係上馬...不過唔係我上...係佢上...

佢一下坐上我度,跟住開始慢慢磨,一下一下咁,同時趴係我身上面...做咩呢? 按住我對手...係度舔我同啜我...有時放開我一隻手,我就承機反攻,又起身錫佢 linlin 波波,間中佢坐起身捉我對手去渣實佢對波波,自己繼續好陶醉咁磨

磨得咁上下,我終於忍唔住,兩隻手攬實佢,作最後衝刺,一路聽住佢係我耳邊大聲呻吟,結果....一射如注! 全程幾乎由頭都尾...都係佢係我上面做主動

之後無抽出攬住抖左陣,再沐浴淨身,佢又忍唔住再啜我 linlin

總結...有 80 分!!! 比較可惜係: 有得嘴無得車,同埋要用 ky...做個陣唔係無真水,不過唔多.佢同我講佢除左春秋仲有係第度返工.... 可能做得多得滯...佢個樣都幾攰,不過都好用心招呼,值得一讚~

囡囡叫乜名? DD 是也~
本帖最近評分記錄
  • fuk 體力 +12 精品文章 2007-8-19 18:55
  • fuk 威望 +12 精品文章 2007-8-19 18:55

回復 #2 AkiraYuki 的帖子

因為真係值得再三回味呀~ haha

引用:
原帖由 fuk 於 2007-8-19 18:55 發表
GOOD REPORT
thank you~

講漏樣野...佢話佢呢排返早班,7:30pm 就放工架啦

引用:
原帖由 PenisButter 於 2007-8-20 00:42 發表
thanks for 80 points report,
hope brother eat more good things next time.
I'll report again if I eat anything good...

引用:
原帖由 bzboy 於 2007-8-20 00:53 發表
Where is 春秋?
Pls advise.
太子永合隆樓上,可以去 169 網 check 地址

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-20 08:28 發表

返早班就岩我啦!!  
都岩我呀~

引用:
原帖由 bzboy 於 2007-8-20 21:28 發表
原帖由 Oskar 於 2007-8-20 10:30 發表

太子永合隆樓上,可以去 169 網 check 地址

I can't found any information at 169.
Oskar pls give me more information. Thanks!
look for the address in 169 la! they have it there! do some homework!

引用:
原帖由 PenisButter 於 2007-8-20 11:27 發表

thanks brother
but remember also bad experience is helpful to us, but i hope u don't have it.
I have made some short report on my bad experience before on other thread on 春秋

though most of the time I have good memories...

引用:
原帖由 PenisButter 於 2007-8-21 01:53 發表

that's good la, thanks for report so brother here won't eat bad gals
sometimes the gal's just not MCOT, but others may find her good, like 安琪 in 春秋, she's not MCOT, but AY san like her, n maybe sometimes the gal is not in good mood

anyway, it depends~

引用:
原帖由 PenisButter 於 2007-8-21 10:19 發表
AY like An Kei or Hoi Kei ??
read his blog n u'll know...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。