推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

74 123
發新話題

深圳聖廷苑六星級邪骨

深圳聖廷苑六星級邪骨

Sample Text

小弟於兩年前入門,更要安全及滿意,友人精心推介"肥海豚"桑拿 (別名). 囡囡個個model身形(澳門feel)、年十几至廿几、乜sizeball都有、腳超靚、白白淨、分A,B牌。B牌無得ML,小費三百。價高所以服務好

引用:
原帖由 jtse1011 於 2007-8-22 09:38 發表
Sample Text

小弟於兩年前入門,更要安全及滿意,友人精心推介"肥海豚"桑拿 (別名). 囡囡個個model身形(澳門feel)、年十几至廿几、乜sizeball都有、腳超靚、白白淨、分A,B牌。B牌無得ML,小費三百。 ...
A    HOW MUCH

hoe was the service?  and HW?

我唔覺得佢服務好,只係覺得佢貴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!7百幾8百打個機,仲咩都冇,唉!!!!唔好同東莞,珠海比,同深圳其他場比,都差好多啦,d女只係一般啫.............

引用:
原帖由 aduck1 於 2007-8-22 11:53 發表
我唔覺得佢服務好,只係覺得佢貴!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!7百幾8百打個機,仲咩都冇,唉!!!!唔好同東莞,珠海比,同深圳其他場比,都差好多啦,d女只係一般啫.............
Agreed. Not worth at all!

回復 #4 aduck1 的帖子

WAH Y SO EXPENSIVE

多謝各位大大發表,通常去多一、兩次,d經理會識做發你一張金咭打七折,B牌連房鐘五百三,A牌連VIP房(獨立浴室, 可BJ, ball推)九百几。夜D可留房瞓覺。

囡囡質素,我見親都model澳門feel, 不過最近多戰cp

$9xx咁貴???
但澳門係合法叫雞...
而大陸要比人行政拘留...
又點可以同級比較???
從阿鼻地獄中走出來
仲有千千萬萬既冤魂上緊黎.

引用:
原帖由 冤魂不散 於 2007-8-22 15:08 發表
$9xx咁貴???
但澳門係合法叫雞...
而大陸要比人行政拘留...
又點可以同級比較???
Spending $900 something just for hj in SZ........... it is not my choice.

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-8-22 15:13 發表
Spending $900 something just for hj in SZ........... it is not my choice.
Better to spend in Macau!

[quote]原帖由 peninsula 於 2007-8-22 15:21 發表

Better to spend in Macau! [/quote

I prefer 3P with doggie and little chick!

I see, could any c hing let me know where is HL and how can I find doggie and little chick, please...

呀 ! 我 返 而 有 興 趣 知 入 面 間 「 歡 唱 一 百 」 乜 嘢 環 境 ?
有 冇 囡 陪 ? 啲 囡 掂 唔 掂 ? 乜 嘢 收 費 ?

麻 煩 提 點 、 提 點 。

听起来几吸引,间店响深圳边度?

引用:
原帖由 jtse1011 於 2007-8-22 14:48 發表
多謝各位大大發表,通常去多一、兩次,d經理會識做發你一張金咭打七折,B牌連房鐘五百三,A牌連VIP房(獨立浴室, 可BJ, ball推)九百几。夜D可留房瞓覺。囡囡質素,我見親都model澳門feel:rose ...
JTse1011 師兄, 我是長安搵 "廠囡" 出來過夜都是 1000 左右咋 !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

回復 #16 SMUmbrella 的帖子

Let me elaborate your spending :

Overnight for girl    $800
Spending for K         200
Hotel                      250
                           _____

Total                   $1,250
Diner & travelling        150
                           ----------
                           $1,400
                           =====

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-22 23:16 發表
Let me elaborate your spending : Overnight for girl @$800, Spending for K @$200, Hotel chg @$250, Dinner & Travelling @$150, Total : $1400 ...
Bros 7-Siu, I called her for overnight @$800 plus Hotel Chg @$216, Total : $1,016 only !
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

圣廷苑各位大哥就不用考虑了。小弟经常入住这个酒店。
这个所谓的SN没有大家想的服务,按摩只有打机,且价格其贵。
小弟陪customer去过几次都未见到有什么AB牌。
要想找囡囡,就是旁边的天上X间了。只要你住圣廷苑,这个KTV的小姐都可以出来。
不过其贵无比!囡囡质量确实不错,服务也还可以。但是绝对没有过夜,1Q要2000RMB。
而且要等到1一点后,KTV基本散场才可以带出来。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-22 23:23 發表

Bros 7-Siu, I called her for overnight @$800 plus Hotel Chg @$216, Total : $1,016 only !
You have a private deal with her ?????:bird:

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-22 23:23 發表

系播。。第時一個人出動時就不去 K 啦。。要抄定多的牌。。約出來就好。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-8-22 23:44 發表

You have a private deal with her ?????:bird:

引用:
原帖由 tutu0 於 2007-8-22 23:32 發表
圣廷苑各位大哥就不用考虑了。小弟经常入住这个酒店。
这个所谓的SN没有大家想的服务,按摩只有打机,且价格其贵。
小弟陪customer去过几次 ...
1Q要2000RMB那小姐的妹妹,,用金做的嗎

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 popo123123 於 2007-8-23 01:41 發表
1Q要2000RMB那小姐的妹妹,,用金做的嗎
Ridiculous crazy price!

引用:
原帖由 SMUmbrella 於 2007-8-22 23:03 發表

JTse1011 師兄, 我是長安搵 "廠囡" 出來過夜都是 1000 左右咋 !
经過各方c hing嘅賜教,小弟領受不小。始知世界之大...還順多聽意見。請問SMUmbrella兄,可否把長安嘅架步pm我

74 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。