推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

皇室假期水療

皇室假期水療

係,我承認,係幾無聊的,現在去玩的心態係,有時候,邪骨場太清清楚楚,太明碼實價,就係引唔起太大興趣,總希望去試D特別野!

從未去過,去皇室假期,主要想試下D豪華D水療(Spa),想嘆下!至於可以同個技師玩到邊個地步,真係無咩idea,亦無咩所謂,不過,我的想法是,技師都係做生意,對比得起錢的客人,就算係鹹濕少少,容忍程度都會高dd.

坐羅湖口岸的接待車,去到,果然氣派豪華,更衣室沖涼區浸池真的很好環境,沒得說!值得一去再去!人,應該懂得享受下!

上到休息室,都費時坐底,問下接待個waitress有甚麼服務項目推薦?想要環境好一點的,初頭他推薦的甚麼按摩甚麼推油都唔係太有興趣,跟住有個經理過來sell,介紹的Spa套餐,最平都600幾,至2000幾都有,我見水療房間環境真的不錯,於是選擇了一個890的,於是馬上得到很好的招待,直上5樓的Spa樓層

(sorry, lunch time, 待續)

相關搜索目錄: SPA 水療
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 12:48 發表
係,我承認,係幾無聊的,現在去玩的心態係,有時候,邪骨場太清清楚楚,太明碼實價,就係引唔起太大興趣,總希望去試D特別野!

從未去過,去皇室假期,主要想試下D豪華D水療(Spa),想嘆下!至於可以同個技師玩 ...
抱著隨緣的心態,有時可能更有驚喜

擔定凳仔、聽故仔先

多謝分享,有機會要試下.

引用:

從未去過,去皇室假期,主要想試下D豪華D水療(Spa),想嘆下!至於可以同個技師玩 ...
做 Spa 的技師只有幾個,亦覺得只有一個較為標清的[已有一輪沒去,不知有多少新血 ]!

SPA有驚喜嗎?...期待進一步資料......

相關搜索目錄: SPA

expecting part 2
做人最緊要舒舒服服

引用:
係,我承認,係幾無聊的,現在去玩的心態係,有時候,邪骨場太清清楚楚,太明碼實價,就係引唔起太大興趣,總希望去試D特別野 ......   
   嘻嘻,阿標舉手舉腳舉 X 支持 Doer 兄的講法,因為阿標的心態也是一樣,去玩,就是希望能夠試灝S別野!能滿足自已好奇心的,儘管花錢費時,到頭來也未必一定愜意,但總不算無聊 ......  

去皇室假期試下豪華水療(Spa), 阿標從未諗過,因為我連皇室假期都未去過,現在有機會先看 Doer 兄的第一身經驗,再貝w會否去親歷其境,早茈鞭,真是諗諗都開心,謝謝 Doer 兄!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:

Deor 兄点解每次你去玩都是豪华围????真系好似蔡生甘...我们去泰国四天1288元,蔡生去泰国四天就耍28888元.....真系好happy 呵...救国蔡生你真係当之无愧...

獵犬終需山上喪,將軍難免陣中亡.                                 

好繼續下集!

上到5樓Spa樓層,安排一間應該係"印尼房" (5樓有8間Spa房,全部都好靚,分別係埃及,泰國,法國,南非,印尼,日本,印度,土耳其),房間環境真係好靚,有成千幾呎,有浴缸,紅外線照燈,按摩床等等,而露台玻璃窗打開更可以通往外面的室內大游泳池,喜歡的話,可以出去游泳

我點的890套餐有浸池,磨砂,紅外線燈,推油,面部護膚等等.進來一個四川姑娘,20歲左右,幾靚! 笑容好,有禮貌!

890蚊的套餐是2小時15分鐘的,整個過程,小姑娘(號碼好像是302)都用非常溫柔體貼的手法服侍我,由於要浸池,所以我僅穿一條他們給的紙底褲;無論磨砂定推油,手勢好輕好溫柔;推pat pat大腿時,有掃袋邊甚至好幾次有模模個袋袋添.....

小姑娘穿黑色t-shirt and 長褲,當她令到我舒服時,大腿,屁股,胸都讓我摸過了,不過只可以很禮貌的在衣服外面摸,其他的,推開我了

沒有了,就只有咁多,更進一步相信暫時未有可能,已經拿了她的phone number,準備快將去再找她

我們的部分對話:
我:我以前在泰國也做過spa,不過你們這裡的環境更好!
女:阿,泰國我也沒有去過呢
我:很值得去,挺好玩的
女:是嗎?
我:不過,你知道在泰國做spa跟在這裡有個分別嗎?
女:是甚麼呢?
我:在泰國Divana做spa,他們只會給你一條魚網狀的內褲,基本上跟沒穿一樣的,而且,在泰國的spa技師心目中,人的身體不會讓他們尷尬,做spa這一行我覺得應該是這樣的;不過,我也明白中國文化跟他們不一樣,我們還是比較傳統的,哈哈!
女:哦,哈哈,是的,不過我也同意他們的看法,只是我們還是有點保守

我:(當她掃袋袋時) 阿,你讓我太舒服了
女:很舒服嗎?
我:是的,你知道做spa最美妙的甚麼嗎?
女:是甚麼呢?
我:我覺得,好的spa的過程,是讓你的身體很敏感,甚至有點.....性衝動的,而又不是色情的
女:哈哈,是嗎?.........恩,我想是因為身體敏感起來吧!
我:對阿,我很多時候,做完spa之後,都想做愛的,哈哈!

相關搜索目錄: SPA 護膚

師兄:報告非常精彩!
技術問題:(1) 穿紙底褲去浸池?唔明白!
                (2)小費多少?

嘻嘻,2小時15分鐘的套餐,包括了浸池,磨砂,紅外線燈,推油,面部護膚等等,好像時間緊逼一點!是嗎?之後要否另簽小費,若有,簽多少呢?

我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa,是全程剝光豬的,單人如是,男女雙人也如是!

**  日 日 坐 收 五 斗     懶 與 培 塿 競 折 腰  **

** We the unwilling, led by the unknowing, are doing the impossible for the ungrateful. **

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 07:37 發表
  嘻嘻,2小時15分鐘的套餐,包括了浸池,磨砂,紅外線燈,推油,面部護膚等等,好像時間緊逼一點!是嗎?之後要否另簽小費,若有,簽多少呢?

我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa, ...
哈哈,對的,其實,為了享受更久的推油,我cancel了某些項目,好好享受小姑娘的手法,其實,在這麼好的環境下,好好享受二人世界,已經很好

小費我簽了100,這個場規定,spa技師不能直接在客人面前看著簽小費,技師做完野,客人簽個名字就離開,服務員會拿著單子進來問是否簽小費,這個做法非常好,如果我覺得某技師唔掂,我就可以完全唔尷尬咁一個仙都唔簽

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 07:37 發表

我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa, ...
"我在曼谷 Banyan Tree 及 一些別墅式 Spa 專門店做 Spa,是全程剝光豬的,單人如是,男女雙人也如是!  "

這樣才合理嗎!Spa即係沖涼,邊有人著衫沖涼?

引用:
原帖由 cat362436cat 於 2007-9-27 15:32 發表
                (2)小費多少?
著紙底褲浸池我也試過!

前一陫,"喂男"有食死皮魚仔,浸在大池中,魚仔會把你身上的死皮吃掉。第一次沒穿紙底褲。被魚仔口交,在我小七小的頭上食野。被咬得一點點痛!最後都要著番條紙底褲!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-9-27 15:47 發表

前一陫,"喂男"有食死皮魚仔,浸在大池中,魚仔會把你身上的死皮吃掉。第一次沒穿紙底褲。被魚仔口交,在我小七小的頭上食野。被咬得一點點痛!最後都要著番條紙底 ...
  我早前也在東方雅典付 $38 大元扮光豬浸落池俾土耳其魚仔吻咬!      俾左錢我梗係反覆地浸番咁上下耐啦! 嘻嘻,請魚仔食腸,其實都幾過癮!  

引用:
原帖由 cat362436cat 於 2007-9-27 07:32 發表
                (2)小費多少?
紙底褲,就梗係唔係一遇水即溶的紙啦!

小費,無硬性規定,主要看你是否還想再找同一條女而希望留下好點印象,我簽了100

有充足budget的話,呢間絕對值得去!!]

不過,我再次強調,呢間係正骨場,希望大家唔好抱著邪骨心態去,一男一女共處一室,做甚麼當然都可以,但都要睇大家意願,但望所有香港男人去大陸玩,都唔好再做衰香港男人個朵,用我們的品,去讓以後d女見到我地都仲有份喜愛,豈不更好?

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 16:03 發表

不過,我再次強調,呢間係正骨場,希望大家唔好抱著邪骨心態去,一男一女共處一室,做甚麼當然都可以,但都要睇大家意願,但望所有香港男人去大陸玩,都唔好再做 ...
早排去了玩过夜,第二天早上走的时后见到有两个XX式,想试下时,佢地话要中午(另一式要两点后)才有技师,唔知呢两味系咪邪邪地的呢?
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 15:54 發表

我早前也在東方雅典付 $38 大元扮光豬浸落池俾土耳其魚仔吻咬!      俾左錢我梗係反覆地浸番咁上下耐啦! 嘻嘻,請魚仔食腸,其實都幾過癮!  
地X海好像收28元而已,不过间场大就大了,HARDWARE失修果下死嘛!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-9-27 09:06 發表

早排去了玩过夜,第二天早上走的时后见到有两个XX式,想试下时,佢地话要中午(另一式要两点后)才有技师,唔知呢两味系咪邪邪地的呢?
係咪"東方魅力"(rmb228)同"皇室御用"(rmb268)?

兩個都係香薰推油,係,呢兩個係好受歡迎的項目,而做呢兩個項目的技師亦常常full的,假期好難試到

基本上,在這間場,所有項目都非常正規,能否玩到邪邪地就看自己功力了,不過,推油項目在一間相對較隱閉的房間內,加上推油時候的身體接觸,相信邪邪地機會點都大些

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 billchan 於 2007-9-27 07:02 發表

嘻嘻,阿標舉手舉腳舉 X 支持 Doer 兄的講法,因為阿標的心態也是一樣,去玩,就是希望能夠試灝S別野!能滿足自已好奇心的,儘管花錢費時,到頭來也未必一定愜意,但總不算無聊 ......   ...
玩得開心,係所有人的夢想;需要賺錢儲錢多d,就繼續努力,有上進心,唔怨天尤人,就一定會成功;賺到的,唔駛出去,賺黎做乜?

引用:
原帖由 Rayjeam 於 2007-9-27 07:05 發表

Deor 兄点解每次你去玩都是豪华围????真系好似蔡生甘...我们去泰国四天1288元,蔡生去泰国四天就耍28888元.....真系好happy 呵...救国蔡生你真係当之 ...
是嗎?不是啊,扺玩價錢便宜的,小弟都有興趣架!

不過,我常常覺得,呢個世界,價錢便宜的東西,有兩個問題:
1. 件東西有問題,價錢太平,根本唔合理,這樣的產品/服務,點會好?
2. 便宜的東西一定多人爭,茶樓假日早上的特價點心,一出來就被人搶曬;特價機票特價甚麼甚麼的,一定早就無曬,要享受好野而又怕同人爭,你只有用更高的代價去換取

每次上一樓一見到人排隊,我都一定唔會排,無法,性格使然

相關搜索目錄: 機票

做過幾次御式後,都有諗過試下六百幾果個 spa 架…我諗最大分別應該是浸池及豪華的房間吧。

御式有件中女都搵過件兩次,相頭尚可, 不過佢都按得幾敏感同舒服架。

收到咁貴,梗有摸少少腰同大脾啦,不過就要好君子,兼要扮不經意;始終,呢個仍然係一個好正經既場(大致上)!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 15:44 發表

哈哈,對的,其實,為了享受更久的推油,我cancel了某些項目,好好享受小姑娘的手法 ...
   控制大局,好! cancel 了某些項目,但又私下加了某些項目!

引用:
原帖由 Doer 於 2007-9-27 16:03 發表

不過,我再次強調,呢間係正骨場,希望大家唔好抱著邪骨心態去,一男一女共處一室,做甚麼當然都可以,但都要睇大家意願,但望所有香港男人去大陸玩,都唔好再做 ...
我絕對絕對支持你的做法. 真係唔好再搞到我們香港男人, 係上面的女性面前. 只係得番個 "賤男" 型像啦!

唔係上面 D 女仔有偏見. 真係太多太多呢類故事啦. 十日十夜講唔完. 搞到好似大家騙來騙去咁! 無謂啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。