推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

64 123
發新話題

咪再繕 豬古力啦 吾該!

咪再繕 豬古力啦 吾該!

酒水貴 女女廢

香港幾百萬人 一人昆一獲 好過做官

引用:
原帖由 johnlamhk3 於 2007-10-4 23:47 發表
酒水貴 女女廢

同意,
真係唔好再去,
浪費!

人地去過覺得好玩,
你去完覺得唔好玩,
唔可以話人昆你喎!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

總之唔好去啦

引用:
原帖由 anakin 於 2007-10-5 00:01 發表
人地去過覺得好玩,
你去完覺得唔好玩,
唔可以話人昆你喎!
就係親身去過 先敢大大聲

算啦, 講完..............

引用:
原帖由 johnlamhk3 於 2007-10-5 00:43 發表

係呀...唔好去呀
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

酒水貴,咁啦,飲二鍋頭,包你話平,飲到死,我估都唔過一千蚊,我講真係訓低起唔到身,以後都唔得果種死法。
一千蚊。飲20枝

女既野,好醜都係肉,唔喜歡既,咪下次咪去囉。

不過講番轉頭,我都好支持你唔好再去,因為我都唔再去

引用:
原帖由 johnlamhk3 於 2007-10-5 00:43 發表

你似乎好寃屈咁喎,
發生乜野事?
有人覺得好玩就一定有人覺得唔好玩,
好玩既講,
唔好玩既都可以講,
況且你又唔係第一個咁覺得,
不妨講出黎吖,
唔駛屈屈埋埋喎!
人生有幾多個10年,最緊要有態度!

引用:
原帖由 anakin 於 2007-10-5 05:28 發表

你似乎好寃屈咁喎,
發生乜野事?
有人覺得好玩就一定有人覺得唔好玩,
好玩既講,
唔好玩既都可以講,
況且你又唔係第一個咁覺得,
不妨講出黎吖,
唔駛屈屈埋埋喎!
人地咁出post己經係講左啦,

版友有的有文采, 鍾意寫野,

有的就一句起兩句止,

各人作風不同. 但說出心中所想的目的己逹.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

可否講下每人洗o左幾多

飲過D乜

等大家有個參考都好

我覺得大家自由發揮。。。。。

有喜要報。。。
有氣要出。。。

請C兄詳細D。。。寫出黎分享下。。。

我剛剛入完廠都覺得有DD貴,但我會比多次機會佢. :-)

引用:
原帖由 eeeefai 於 2007-10-5 10:24 發表
我剛剛入完廠都覺得有DD貴,但我會比多次機會佢. :-)
咁eeeefai師兄又可否講下每人洗o左幾多

飲過D乜

等大家參考o下

引用:
原帖由 ComeOn 於 2007-10-5 10:39 發表

咁eeeefai師兄又可否講下每人洗o左幾多

飲過D乜

等大家參考o下
她說過了!3個人,點了1打啤酒(即共有2打),埋單$980.

他在西餐廳問部長,部長介紹了 HMM 媽給他!

生客,衰媽,部長介紹,還會給你打折嗎?!

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 johnlamhk3 於 2007-10-4 23:47 發表
酒水貴 女女廢

提議:會不會把這條題也連到"朱古力廠集中營"? 因為"求其"已經提出很多次要 consolidate 所有關於"朱古力廠"的帖子在那裡!再者,也可以令那個帖的意見不是一面倒!

To be fair, and no bias !!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-5 11:00 發表

提議:會不會把這條題也連到"朱古力廠集中營"? 因為"求其"已經提出很多次要 consolidate 所有關於"朱古力廠"的帖子在那裡!再者,也可以令那個帖的意見不是一面倒!

To  ...
anyway, factory will be out soon or later, as 7-siu has find a new place. let go la.....
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-10-5 11:06 發表

anyway, factory will be out soon or later, as 7-siu has find a new place. let go la.....
No la ! It is still my 1st choice ! It is always good to be " Smart Rabbit has 3 exits" !!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-5 10:46 發表

她說過了!3個人,點了1打啤酒(即共有2打),埋單$980.

咁就的確貴左d!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-5 10:46 發表

一句 "部長介紹" 就講完...............

我係車神

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-5 11:00 發表

To  ...
我贊成, 請PM版主處理

以$40 支酒計 都係 $480,

就算包dj 小費, 都唔明點解會去到$980 咁貴,

除非話係最低消費啦!!!!

第一次入廠當儸個經驗law,正如落HK club 一樣,如果間場軟硬件都唔得,經理mami又做唔到野gei話,咪唔去第二次law. 我每去新場都抱著呢個態度,直到目前為止都玩得開心 :-)

正期待下一次入廠.......

引用:

咁我個次都係部長介紹,不個係紅媽wo, 我都係兩個人玩,飲左兩打加多杯奶茶先6舊,睇來真係要講下嫖運..

引用:
原帖由 Kingcwk 於 2007-10-5 11:46 發表

以$40 支酒計 都係 $480,

就算包dj 小費, 都唔明點解會去到$980 咁貴,

除非話係最低消費啦!!!!

我估計

-200(100x2佢要2dj)
-120(40x3 女女珍珠奶茶飲品,假設我都吾知價錢!)
-100 (生果+nuts)
-420   (35x12啤酒)

可能無找人打折加一,都...$924

一睇個部長介紹"HMM"比你就知你比人玩喇,'HMM'係廠好出名架.....
出名衰丫嘛
相思無用
唯別而已
別期若有定
千般煎熬又何如
莫道黯然銷魂
何處柳暗花明

64 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。