推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

88 1234
發新話題

[原創] 國內唔一定2,5,8

國內唔一定2,5,8

o係乜o野場所識o架?點同佢打開話題呢?
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

mysalina  師兄。。。。
你係咪好靚仔嫁?

囡囡幾好啵 ~ 你就好啦 FOC

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-11-1 01:40 發表
囡囡幾好啵 ~ 你就好啦 FOC
都几似我条女....好彩唔系...

引用:
原帖由 mysalina 於 2007-11-1 01:36 發表

我唔靚仔嫁,但會用D時間去識女...大家都忽略了一個好地方...只要去商場有一些很修甲的地方就可以了,亦有很多囡囡去...剛好可能她老公不回來吧....其實我都以為她是2,5,8...不過看她都很 ...
你係果度睇人修甲嗎?。。。好悶喎。。。

之前有張正面咪咪好正o下o架.唔見o左

尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

正 wor!!!
人生有幾多個十年? 最緊要活得痛快!
有恩未報未算差, 有仇不報正人渣
損人不利己,不如跳井死
人財兩得,唔使鹹濕
得閒奸一奸,大病都好番
你依家受我一拜,你就係一代宗師,你依家唔受,你就係一個乞嚏
人生出嚟,就為咗自己嘅利益生存
我要做奸人,可以被毀滅,但唔會俾你打敗

引用:
原帖由 par3 於 2007-11-1 01:47 發表
之前有張正面味咪好正o下o架.唔見o左
我都想睇正面呀...唔该...

正啊,高高廋廋二奶.
師兄,整張正面相黎睇吓呀.

Wait!!! THAT WAS MINE............

Just kidding.  You are lucky guy

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-31 18:10 發表

我都想睇正面呀...唔该...
全力支持

條囡囡幾索波。。。爽啦兄弟你

看起来不错哦,想插的感觉

引用:
原帖由 adidasbbq 於 2007-11-1 08:07 發表
條囡囡幾索波。。。爽啦兄弟你
What a beautiful lady with good figureC Hing seems a expert in itBy the way what is the meaning of 258Do you mean the system in K 200 for table 500 go out and 800 for staying over night

Quote:"By the way what is the meaning of 258Do you mean the system in K 200 for table 500 go out and 800 for staying over night "

It means not all girls are Whore.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-1 13:48 發表
Quote:"By the way what is the meaning of 258Do you mean the system in K 200 for table 500 go out and 800 for staying over night "

It means not all girls are Whore.
肥佬,你未上去咩

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-1 13:59 發表

肥佬,你未上去咩
I SHALL GO TOMORROW AFTERNOON. PROBABLY, 12:30 PM. LEAVE OFFICE.

sHALL GO TO "sAILOR mOON" TOMORROW NIGHT. "SAILOR MOON" 昨晚下班後吐血了!

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-1 14:02 發表

I SHALL GO TOMORROW AFTERNOON. PROBABLY, 12:30 PM. LEAVE OFFICE.

sHALL GO TO "sAILOR mOON" TOMORROW NIGHT. "SAILOR MOON" 昨晚下班後吐血了!
是否飲酒飲到嘔豬紅.

引用:
原帖由 btpower 於 2007-11-1 14:07 發表

是否飲酒飲到嘔豬紅.
是啊,還有的,就是我要她忘記我!唉! She is so deep in love for me.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-1 02:27 PM 發表

是啊,還有的,就是我要她忘記我!唉! She is so deep in love for me.
7-siu 浪子回頭 ??
if that's what you want.....you shouldn't go to see her anymore.

你就天真,佢地就絕对吾會係傻 !

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-11-1 14:32 發表

7-siu 浪子回頭 ??
if that's what you want.....you shouldn't go to see her anymore.
昨晚和她的姐通了一晚的短信,她說:只要每個星期見到我一次,她就 ok 的了!我答應她,明天去見她,但不一定和她出去。(她從來只和我出去過,其他客叫她去馬,她都不去的,她每天晚上下班都給我信息)

及N0v, 21 是她的生日,我答應和她一起過!

如果不是聊 樓主的 258 事,不要在這裡聊了!回到"Sailor Moon" 的題上聊吧!

對樓主不好意思! Sorry !

88 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。