推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

60 123
發新話題

二 線 邊 的 避 風 港

二 線 邊 的 避 風 港

最近深仔一線同 CA 都有打風跡象,好多場
都明顯收斂左,著開絲呼既都轉晒著運動裝,
相信都會持續一排,但難得有偷跳機會又唔
想浪費,經一番思量就決定去唔遠唔近既二
線邊個度玩

打電話俾鐵腳朋友,問有冇興趣去探新地方,
一 Call 即刻出動,依家D後生仔真係....咁有
需要既真係 咁就約埋上路響羅湖打的去,
去到都唔早勒,見到有間大學飯堂又見有D餓

就入去食個飯先,估唔到大學飯堂都有啤酒
妹響度做促銷,個啤酒妹重幾可愛添,猛咁落
咀頭話重差幾支先做夠 Quota 收工,咁問佢
係咪叫左陪我地飲架,佢就好唔好意思咁話好
眼啎U次先,都係講下笑既姐(有下場嗎)咁就
幫佢手飲幾支啦,一邊飲一邊食串燒,好快就
到左十二點約定桑拿過夜時候,拿拿聲埋單
過去附近酒店既桑拿
一 眼 就 睇 出 來 意
上到去個知客一見到就遁例問桑拿定按腳,
但我地都未開口,個知客就話係咪約左X主任
做桑拿個兩位呀.......真係唔知係佢真係咁
醒目定還是我地個樣一睇就睇得出係....
跟住就帶我地入房等X主任,一路行既同時
我就問咁夜重有人黎按腳既咩,佢就話好小
所以知道我地應該係桑拿既,唔知點解聽完
個心好似舒服左D..我個樣其實好正氣架嗎

入到房一睇,感覺唔錯,雖然唔係好大好豪,
但有洗車椅又夠多鏡,天花都有鏡,裝修有

D日本 Feel,亦都有濕蒸同飲水機

硬件方面就覺得唔錯,但最關注既都係軟件
主任黎到傾兩句就叫佢帶囡囡上黎睇睇先
每轉都帶四個候選佳麗黎競遂,響頭一批老
友就睇中一個而我亦覺得唔錯,不過我通常
都會讓佢揀先既,但佢都係想睇多D,咁就睇
多兩轉,到第三批既時侯我一見到就揀中佢

個樣有D似呀林X欣,笑起黎好甜,身型重 Fit
到漏添,第一時間留低,今次冇得讓啦,幾大
都自己 Mark 住(交都有得打呀),跟住等
埋老友揀埋就拖實佢過去隔離房溫馨啦

囡囡話只有十九歲,真係青春無敵,難得佢
都冇持靚偷懶,全部照住手冊做足功課,響
沖涼房已經俾左一次佢,跟住問佢係唔係
可以兩次,佢竟然話我想要幾多次都得
雖然佢俾左個咁好既個人優惠我,但奈何
我年事己高,都係慢慢談下心培養下感情
抖順副偈先再黎,傾完心事,佢繼續照住清
單更加用心咁同我做服務,好快令我再次
重新成為一個鐵漢,響柔和既燈光同音樂
之下好放鬆咁做左一個大家都幾滿意既
結局,響個一刻真係好想將眼前感覺既變
為長久既,不過似乎冇可能,但係同佢真係
好好傾,醉倒響佢既千依百順既溫柔香之
中,同佢映左好多相,最後重冒死同佢映合
照,依依不捨咁送佢走,之後就一直同佢玩
短訊玩到佢要
第二日埥籉P老友賽後檢討,老友都幾滿
意,就係遠左D,返到香港都重有同佢通電
話,相信短期都會再去多幾次勒

相關搜索目錄: 裝修 酒店 運動 啤酒 功課

c-hing great report

Thanks

Glad we can still have some places to go

話hkzhou師兄好正bor, 條女好似好琝琱f味&最重要service好!  我之前係DS就冇運行lor!
真係多謝你既分享ar!東北妹/四川妹?
可唔可以講幾錢 & pm地點&girl no比我ar! Thank!
your fans

深仔一線同 CA 都有打風跡象

==> 打風時候, hkzhou 搵到 "避風塘", 成晚同女女玩 溫馨短訊

相片的 電視機 有D怪, 一時像 LCD 大電視, 一時像 CRT 細電視

未交待 "溫馨房費" &   "溫馨服務費" 喎 !!!

[癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

Good place bor.......... I like this young girl! is it near to SZ?

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-12-17 05:54 發表
...見到有間大學飯堂...
我以前去湖南大學用過
原來咁多人用呢招的
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-12-17 00:47 發表
深仔一線同 CA 都有打風跡象

==> 打風時候, hkzhou 搵到 "避風塘", 成晚同女女玩 溫馨短訊

相片的 電視機 有D怪, 一時像 LCD 大電視, 一時像 CRT 細電視
...
其實都係 CRT 電視機仔黎架咋
大相個間係我朋友既,我揀好再過
隔離房再映其他
地點都係屬深圳,不過就重遠過東莞
某D鎮啦,PM 左資料俾你地
唔平架~房268(過夜)+400小費

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-12-17 09:43 發表

隔離房再映其他
唔平�)+400小費
怕唔怕屈錢o家 ?
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-12-17 09:43 發表

隔離房再映其他
唔平�)+400小費

幾個月前去 Supplier Audit , 住呢間酒店, 不個D vendor 冇同我去見識一下喎

幾個月前 呢間酒店門口 & 出面條路 沙塵滾滾

e家修路完畢嗎??

多謝資料!!

相關搜索目錄: 酒店
  [癡心絕對]........為 "妳" 付出那種傷心 "妳" 永遠不瞭解  ,  我又何苦勉強自己愛上 "妳" 的一切   ....

好報告...師兄可否pm 資料給我嗎?
Thanks Support

It seems this place is a good typhoon shelter bor........!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-12-17 11:48 發表
It seems is a good typhoon shelter bor........!
hkzhou 兄冇講地點出黎, 尊重一下 樓主, Delete 左個 "地點" 啦!!

我一向都鍾意四周去,這地方似乎不錯,可否PM地址及名稱給我,THANK YOU!!!!

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-12-17 09:43 AM 發表

隔離房再映其他
唔平?+400小費
好正wow! 師兄可否PM地址及名稱給我呀?Thank you!

thanks brother your report and would your mind pm the ardess and the manager phone number .
thanks !

回復 #1 hkzhou 的帖子

引用:
原帖由 chris4296 於 2007-12-17 13:12 發表
thanks brother your report and would your mind pm the ardess and the manager phone number .
thanks !
Where is it?  Is it Tung Kwun?

How much is it?

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-12-17 11:48 發表
It seems this place is a good typhoon shelter bor........!
Wait for you to explore. The girl is definitely OCOT!

C HING ~THANKS FOR YOUR QUALITY REPORT~

引用:
原帖由 779394 於 2007-12-17 12:35 發表

好正wow! 師兄可否PM地址及名稱給我呀?Thank you!
睇到個囡囡相後,連我呢個平時唔去SN既都想知,如果唔介意我捧佢場既話,俾埋囡囡No.我就好喇,thank you

引用:
原帖由 hkzhou 於 2007-12-17 05:54 發表
最近深仔一線同 CA 都有打風跡象,好多場
都明顯收斂左,著開絲呼既都轉晒著運動裝,
相信都會持續一排,但難得有偷跳機會又唔
想浪費,經一番思量就決定去唔遠唔近既二
線邊個度玩

打電話俾鐵腳朋友,問有冇興趣 ...
師兄,你的新架步硬體不錯,比得上一般的東莞場啊。
女女則是緣分,有時候挑選十幾個也找不到合眼緣的!
可否PMContact??

相關搜索目錄: 運動

新手,初来报道.香港討論區,Thank you !

c-hing,可否pm我這sn的地址和mm的#, thanks

引用:
原帖由 焦器勃勃 於 2007-12-17 11:54 發表

hkzhou 兄冇講地點出黎, 尊重一下 樓主, Delete 左個 "地點" 啦!!
Bro icheng609已經delete咗, 咁你都要delete先至會有用呀, 如果唔係咪照睇到!!

引用:
原帖由 def_lo 於 2007-12-18 08:47 發表

Bro icheng609已經delete咗, 咁你都要delete先至會有用呀, 如果唔係咪照睇到!!
多謝提醒!! 已經 Delete !!

60 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。