推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

111 12345
發新話題

佐敦may賽後報告

佐敦may賽後報告

先講題外話,前幾日約左呀may,到左佐敦見未夠鐘就周圍逛,嘩,真係好多索女。係地鐵站見到條女,係後面望佢身型同見緊身小背心,己經覺得佢好索,特登走前睇下會唔會係背多fun啦,嘩,唔睇又自可,一睇出懖火。後生女,勁大波不特止,仲要露一半出黎,見背心又簿到透晒bra,可惜佢同條仔一齊,又行得快,望得個一陣.....
入番正題,多得烏蠅兄之助,終於約到may,多謝大佬幫助。
雖然大家都話may唔係後生姑娘,但係去到佢度,佢開門時仍然有些少意外。不過,我覺得好細問題。
基本野唔題,不過真係要勁讚may真係好有禮,令我有賓至如歸既感覺。依家可以做到咁好既服務態度,相信都無幾個。
上到床佢話先幫我揼骨,老實講,骨技真係得啖笑。不過聽聞佢同當年佐敦yuki係老友,就知揼骨只係前係一部份。揼一陣佢既手指就開始發功,個種蟻咬既感覺,令我真係忍唔住呻吟左出黎。
到吹方面,佢口功未算最頂班,但係加埋對手巧妙配合,加上佢真係無撈味,令我覺得好似搞人妻既感覺,真係令我好有爆既衝動。
到做,由於狀態不佳,搞左好耐都出唔到,最後may要手口並用先令我出到野。
總結黎講,may好好禮,真係令我有賓至如歸既感覺。令外雖然佢功夫有番咁上下,但係由佢既外表到床上表現,都一d撈味都無,勁似搞緊隔離屋師奶,感覺勁新鮮。
會唔會再搵佢呢,或者啦,雖然口話唔介意人妻啫,但係有得試後生女,後生女就更有著數啦。而最大問題係,要約幾日時上到佢,實在太麻煩,你知啦,懖火焚身,點等幾日呀。

回復 #1 seindeld 的帖子

謝謝 seindeld 兄的報告呀!

說得對,阿MAY真係好識攪氣氛,她的揼骨其實只係前奏,最犀利係佢果對蘭花手,由背脊 R 到 PAT PAT,果種感覺真係既舒服又痕癢,重會攪到你好 HIGH。

可能係人夾人緣,我唔係太接受撈味重及勁化庒的囡囡;
正因如此,我好欣賞阿 MAY 那種斯文的人妻外表,自然得來又唔扮野,與她一起的感覺真係好舒服,好 RELAX。

阿 MAY 為免探訪她的朋友摸門釘,所以一直是採用電話預約的制度,希望兄台你不要介意呀;而且阿 MAY 並不難約,有時下午的時候都會幾靜o架。

引用:
原帖由 seindeld 於 2008-1-12 19:28 發表
先講題外話,前幾日約左呀may,到左佐敦見未夠鐘就周圍逛,嘩,真係好多索女 ...
Good and accurate report.

A very nice report about Ah May, our legendary mistress.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-1-14 11:00 發表
A very nice report about Ah May, our legendary mistress.
Nice and mature "human wife"!

引用:
原帖由 負離子烏蠅 於 2008-1-12 22:14 發表
謝謝 seindeld 兄的報告呀!

說得對,阿MAY真係好識攪氣氛,她的揼骨其實只係前奏,最犀利係佢果對蘭花手,由背脊 R 到 PAT PAT,果種感覺真係既舒服又痕癢,重會攪到你好 HI ...
可唔可以PM佢個電話等我去試吓呀?

anyone can pm may's no to me pls?

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-14 12:24 發表

Nice and mature "human wife"!
Thanks to 負離子烏蠅 C Hing who gives Ah May's number to me.
Ah May really provides extremely good service to her customer.  A+.
However, Ah May is too "mature" under my standards.  It is good for me to have a date with Ah May, but I think I will save money for a young girl next time.

回復 #8 sl886 的帖子

sl886 兄,謝謝你,你的報告真的非常中肯;

我非常認同閣下之說話,阿 MAY 敬業樂業,以心待客,若將她的服務評為 A+ 級,實在絕不為過,所以有很多兄弟試後都有不錯的回應。

但實話實說,阿 MAY 並非青春少女,所以請不要嘗試從她身上,尋求女孩子的生澀感覺,或少女的初戀 FEEL;

她的賣點是服務,與及對人之關懷,而且以中女來講,我覺得阿 MAY 都算 KEEP 得幾好。

再次謝謝你百忙之中抽空撰文

真係好渴望一試

真係好渴望一試,尤其少婦feel,正!

引用:
原帖由 sl886 於 2008-1-15 14:07 發表
Thanks to 負離子烏蠅 C Hing who gives Ah May's number to me.
Ah May really provides extremely good service to her customer.  A+.
However, Ah May is too "mature" under my standards.  ...
Can have more variety and choice la.

引用:
原帖由 負離子烏蠅 於 2008-1-15 07:36 發表
sl886 兄,謝謝你,你的報告真的非常中肯;

我非常認同閣下之說話,阿 MAY 敬業樂業,以心待客,若將她的服務評為 A+ 級,實在絕不為過,所以有很多兄弟試後都有不錯的回應。

但實話實說,阿 MAY ...
你好似係 ah May 的經理人!

引用:
原帖由 vinsing 於 2008-1-17 21:44 發表
Loyal fan too!

引用:
原帖由 vinsing 於 2008-1-17 21:44 發表
唔敢當,我只不過係一個支持阿 MAY 的鹹濕佬啫;

vinsing 兄,真係好耐無同你傾過計喇!

兄弟們咁有心出報告,佢地出錢又出力,我一定要回應下啦,呢 D 都係網上的基本禮儀嘛。

小弟亦多謝閣下對阿 MAY 的支持呀。

引用:
原帖由 負離子烏蠅 於 2008-1-17 15:36 發表

唔敢當,我只不過係一個支持阿 MAY 的鹹濕佬啫;

vinsing 兄,真係好耐無同你傾過計喇!

兄弟們咁有心出報告,佢地出錢又出力,我一定要回應下啦,呢 D 都係網上的基 ...
負離子烏蠅兄,大家都是鹹濕佬啫,亦都見到大哥的大名在其他 forum 出現過,亦是版主添!

can you tell me the phone No. of may ?

C Hing ............may I have the phone number of Ah May
                      please

Thank very much for your help.....C Hing ....will try later
really thank again

visited ah may around 3-4 years ago, lost her contact and by chance saw the thread of bro. FLY. got her contact and paid a visit last week. her service and skill is better than b4. nice & satisfied. very full!!

引用:
原帖由 pseudowizard 於 2008-1-23 14:19 發表
visited ah may around 3-4 years ago, lost her contact and by chance saw the thread of bro. FLY. got her contact and paid a visit last week. her service and skill is better than b4. nice & satisfied. very full!!
謝謝閣下之回覆!

你是知道阿 may 華豐舊地址的那位朋友嗎?

既然和阿 may 聚舊的感覺良好,而且你又咁有緣可以搵番佢,

咁.....請你繼續支持她吧!

烏蠅 兄,

就到新年,又要面對囡囡回鄉渡歲. 好彩阿May係香港人. 但我記得上年阿May都一樣休息咗幾日, 唔知今年情況如何 ?

負離子烏蠅  , do you know that Ah May provide with heater , because it is      cold now, and I feel no good to phone her to asking this question ?

引用:
原帖由 gdnwoo 於 2008-1-24 16:52 發表
負離子烏蠅  , do you know that Ah May provide with heater , because it is      cold now, and I feel no good to phone her to asking this question ?
阿 MAY 好隨和的,你上述的問題她一定不會介意。

她非常注重客人的感受,亦關注客人之需要;

所以請你放心,暖爐及暖風機等的設施,當然係有啦!

引用:
原帖由 johnnyjohnny 於 2008-1-24 09:24 發表
烏蠅 兄,

就到新年,又要面對囡囡回鄉渡歲. 好彩阿May係香港人. 但我記得上年阿May都一樣休息咗幾日, 唔知今年情況如何 ?
多謝 Johnny 哥關心,阿MAY現時仍開緊工。

一如以往,阿 MAY 都係星期一至五開工,星期六、日及公眾假期休息,
於春節假期亦一樣,只放日。

各位阿 MAY 的 FANS 們,記得睇準時間落 BOOKING 喇,免得春節期間紥炮呀!

阿 MAY 當然有暖風機,仲有冷氣機..., 仲有煤氣熱水爐, 放心熱水不斷....

(各位兄弟, 阿MAY的報告, 最好post 返去"負離子烏蠅"兄 個post 好D ....)

111 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。