推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

35 12
發新話題

初二ca 巡廠簡短包膠

初二ca 巡廠簡短包膠

初二約了四個朋友去ca x頭朱古力廠, 之前本來訂了格林豪泰酒店, 但初一時在看了蕉c兄的post, 知道凱萊酒店做特價, 所以轉了酒店, $158真係好抵, 但只係做到初六, 初二食了開年飯, 約了朋友3點半在羅湖等, 但有一個遲到, 結果4點半才上大巴, 但車程卻異常暢順,45分鐘已經到站, 再坐的士, 結果5點40分已到了酒店房,
之後第一時間call mami, 打唔通喎, 嚇了一驚, 出門口時明明叫我去到call佢個喎, 但到了6點再打即通約了7點到, 在此真係多謝7-siu介紹mami給我, 之後在酒店稍休, 7點準時到達, 要了間中房,房就很大, 但比較舊, 最低消費700, 之後mami入來, 說要call囡, 我叫佢call最好的10件來可以了, 結果一等差不多一個鐘,
期間叫了飯食, 水準一d都唔得,  之後引唔住四圍走, 發現成個地下只係開了3間房, 又見到mami在其中1間房call囡囡,  到了8點mami終於帶囡入來, 總共只有7件, 全部都很密實, 看真一點有3個波大但樣子普通, 有兩個幻齒樣子都有7分之上, 都未看清楚身材, 諗下都係唔好理啦, 叫了先算, 之後另一個幻齒也有朋友選了, 再之後再有兩個大波既都給朋友選了, 之後既都係玩色中, 搓mui咁, 但囡囡真係好家教, 在房內全程抽水都冇詐型, 我的囡囡就係吸手波, 但就細pink lin, 其中有條大波好淫, 全程坐在我朋友大比又磨又摸弟弟, 我就只集中抽兩個幻齒水, 原來另一個幻齒都好大波下, 期間又叫了十多堞小食, 總共飲了兩打青島(1送1), 玩到12點半埋單走人, 總共1170, 另再加dj -200, mami說唔好意思因為過年真係好少囡, 因為囡囡真係唔想上班的, 還說平時可以很癲的, 但過年也不想逼得囡囡太過份, 她說過了初七之後會着反工衣, 過完正月之後囡囡才會回復全盛數量, 總的來說這裡硬件就唔駛諗, 食物都唔得, 但囡囡就真係好家教, 這也是最重要一點,感覺還可以, 只係真的太少囡囡了, 相信過了年之後會好得多, 過完正月之後一定會再去一次.
  之後回酒店開波, 囡囡是湖南17才, 對波真係好靚, 架生又ok, 全程只做了兩q, 因做完第一次, 傾左一俥, 之後瞓覺, 之後醒了已經10點, 做完就走, 之後12點半退房, 想搵中菜或酒樓但搵唔到, 結果行了成個鐘, 求其搵左間餐廳叫幾堞飯食算數, 之後搭大巴回水圍按腳食飯再去水上明珠按摩睇波, 之後7點多才瞓, 到了四點多起來返香港..

相關搜索目錄: 酒店

thx for sharing

DJ 100 only ................

C兄真無運,"廠女"年三十到初七都休息呀

..........我估我見過你講果兩個湖南幼齒

thanks for the report

everything OK

多謝報告! 但.....唔係講過所有關於朱古力廠的報告以後集中在同一條post內發表嗎? 唔通在年初二探廠有唔同安排!!??

Can accept in this holiday.........Thx yr report  ~

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-2-12 09:18 發表
多謝報告! 但.....唔係講過所有關於朱古力廠的報告以後集中在同一條post內發表嗎? 唔通在年初二探廠有唔同安排!!??
我真係唔知, 好的, 就轉去哪post再講!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-2-11 23:50 發表
C兄真無運,"廠女"年三十到初七都休息呀

..........我估我見過你講果兩個湖南幼齒
我哪個她說來了4個月, 另外哪一個聽我朋友說來過香港銅鑼灣私人會所做k囡, 兩個都係細粒長頭髮的, c兄你見過哪個點樣架!!!!!!

溝女一世唔洗仇............

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-2-12 20:51 發表

我哪個她說來了4個月, 另外哪一個聽我朋友說來過香港銅鑼灣私人會所做k囡, 兩個都係細粒長頭髮的, c兄你見過哪個點樣架!!!!!!
全中一定係!!!!! 因為我d狼友上過

回復 #11 K場之狼 的帖子

Are they any good ?

引用:
原帖由 K場之狼 於 2008-2-13 01:07 發表

我知唔知係邊個先?

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-2-12 09:18 發表
對於這個議題,請容我發表一下我的個人意見,但也想版主,求其兄做個指引!

當日是因為同時間,有多條議題都是"朱古力廠"的,而有版友提出議見而尊重議見,才把這個"地方"的議題集中起來。但現在,"朱古力廠"那個題目都已經降到"第十版"以後了?(我不大清楚!)這個安排又是否還恰當?

為了令版上百花齊放而強制地滅少個別議題,可以理解!但為了滅少某個場所的曝光率而要把很久都已經沒有出現過的場真實初去者的報告強制放在任何受限制的題目上。我覺得是不對的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-13 16:23 發表

對於這個議題,請容我發表一下我的個人意見,但也想版主,求其兄做個指引!

當日是因為同時間,有多條議題都是"朱古力廠"的,而有版友提出議見而尊重議見,才把這個"地方"的議題集中 ...
Should we deal with this with greater flexibility........?  "刨正冇木" 的道理是真確的! 一切法規都由人定出來, 在合情理下稍改一吓是不妨的。

引用:
引用:
當日是因為同時間,有多條議題都是"朱古力廠"的,而有版友提出議見而尊重議見,才把這個"地方"的議題集中起來。但現在,"朱古力廠"那個題目都已經降到"第十版"以後了?(我不大清楚!)這個安排又是否還恰當?
討論區為了令版上百花齊放而強制地滅少個別議題,可以理解!但為了滅少某個場所的曝光率而要把很久都已經沒有出現過的場真實初去者的報告強制放在任何受限制的題目上。我覺得是不對的!
各位師兄大大, 當日細佬只是記得曾有此呼籲及安排, 故此只是好奇地問問, 並非存心要引起任何事端或爭拗!!  

回復 #16 def_lo 的帖子

def_lo 兄,我提出這個疑問也只是想知道大家的意見!沒有搞出任何事端或爭拗的意圖。也當然不是要怪任何人了。

只是我看到Ying8585這位新師兄自從出了報告後便不再說話了!怕他因咽忘食吧了!

在此謝過七少的說明! 如因細佬一時快語而打窒新師兄的報告意欲, 細佬在此衷心謝罪!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-13 01:49 發表
Are they any good ?
七少, 我自己覺得哪天咁多條囡當中, 只有這兩仵ok, 我哪件叫乜名你可以問mami, 真的是pink lin, 吸手波, 諗起都正, 只係cny, 所以冇咁好玩, 等到過了正月, 希望同7-siu你去一次!!!!!!!!!

回復 #19 ying8585 的帖子

好的!希望你下次去玩得開心!

引用:

如果係的話, 哪就真係做了噤兄弟, 她是全身都不肥, 細細粒, 名我已告訴7-siu 兄, 唔知係咪c兄所講果個, 係就真係bingo啦!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-2-13 21:08 發表

如果係的話, 哪就真係做了噤兄弟, 她是全身都不肥, 細細粒, 名我已告訴7-siu 兄, 唔知係咪c兄所講果個, 係就真係bingo啦!!!!!!!!!!!!
Bingo 已經中喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-2-13 21:16 發表

Bingo 已經中喇!
唔緊要啦, 大家都係朋友, 我地將d囡互相抽送係唔犯法既!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 ying8585 於 2008-2-13 21:49 發表

唔緊要啦, 大家都係朋友, 我地將d囡互相抽送係唔犯法既!!!!!!!!!!!!!!!
大家都係朋友

引用:

呵呵........我都唔知係咪上過其一個湖南囡囡....

35 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。