推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

31 12
發新話題

深圳廬山國際大酒店三疊泉桑拿

深圳廬山國際大酒店三疊泉桑拿

引用:
原帖由 ydnewxela 於 2008-5-22 23:34 發表
Any brother has tried this one? I would appreciate it if anyone here can offer some comments. Thanks
你試過反黎再比comment咪仲實際!

勤力點,睇返舊Post. 小弟都有提過啦.

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-5-23 11:19 發表
勤力點,睇返舊Post. 小弟都有提過啦.
麥當佬:

你支持咗買賑災 T恤未呀!

more info,pleaseeeeeeeeeeee

可唔可以開大㗎 and how much?

no la, 呢間場only HJ,但送小工一個。

Gold 碧有个前BG过左去个边,CALL我去,不过我好耐之前去过,印象麻麻地,所以唔会去,甘概价钱,好多选择。
家花不及野花香

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-23 11:42 發表

麥當佬:

你支持咗買賑災 T恤未呀!
忙到死左咁滯. 為左要忙裡偷閒,冇計啦. 算我兩百大元, 今晚入去KMY 個a/c 啦. (202.22)

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-5-26 13:29 發表

忙到死左咁滯. 為左要忙裡偷閒,冇計啦. 算我兩百大元, 今晚入去KMY 個a/c 啦. (202.22)
Thanks a lot, my dear cum brother...........

引用:
原帖由 ydnewxela 於 2008-5-25 01:31 發表
Let me answer my own question. ...
Thanks for confirming that this place is BAD!

既然去到庐山大酒店,点解不去翡翠明珠呢?女女好好多.

相關搜索目錄: 酒店

cccccccccccccc
本帖最近評分記錄
  • def_lo 體力 -20 惡意灌水 2008-5-28 18:11
  • def_lo 威望 -20 惡意灌水 2008-5-28 18:11

土包子見識見識 土包子見識見識

回復 #11 ydnewxela 的帖子

Thanks for your info. very good

三間場我都去過,老實講除咗價錢貴咗些少,服務算OK,呢類酒店桑拿靚女囡囡會比細場多少少,但服務多數冇細場好,大場靚女大多數好高敖,呢到吾摸得、嗰到吾掂得,細場硬件差,吾靠服務做好啲好快收皮,大場靠靚女、細場靠服務。

L. SHAN 呢間場,不嬲都無好感。因地利關係,我俾咗好多次機會佢…以前女令、服務勁差。後期女唔令、服務仍然差…放棄。

跟住轉玩細場;便由玩手打改為身爆,的確係刺激。奈何細場除了 軟件質素不穩定之外,制度亦欠奉,造成 bg 非常無紀律,遇上勁呃鐘、爛瞓豬、俾女呼喝、批肘、c 9 扮上菜等,往往投訴無門…

后來出現了兩間互相競爭的旺場,佢哋除了一改靚女零服務既陃習外,亦會講吓制度同紀律;自此小弟亦回歸大場。

引用:
原帖由 nzman 於 2008-5-27 04:42 發表
既然去到庐山大酒店,点解不去翡翠明珠呢?女女好好多.
翡翠明珠係邊?係盧山附近?收費如何?

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。