推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

160 1234567
發新話題

[上樓骨] 凱盟簡單report

凱盟簡單report

10天之前我第一次上去 , Coco幫我按全身 , 因為我完全是不受力 , 所以我覺得她細力按時力度
剛剛好 , 好舒服

今天下午第二次去 , 今次是彤彤(不是她是否這裡很多師兄讚的嘉彤 , 不過我覺得她不是) , 不受
力的人不要給她按 , 因為我要求她細力按時力度亦相當大 , 受得力的可以試 , 但我一定唔會再給
她按

下次一定要試吓嘉彤的手勢先 !!

嘉彤是中力, 應該對喜歡休閒的人喜愛.

彤彤就是嘉彤啊!

另外, 凱盟有一個叫Amy的技師, 齋場出身, 聽聞骨技出眾, 不過我就未試過, 但見過樣子一般.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-2 23:12 發表
彤彤就是嘉彤啊!

另外, 凱盟有一個叫Amy的技師, 齋場出身, 聽聞骨技出眾, 不過我就未試過, 但見過樣子一般.
oh !! my god , 如果下次再有機會的話 , 叫彤彤用最細力幫我按 , 因為今天她幫我按肩 , 背時有點痛 ,
哈哈 , 今天差不多全程我都閉着眼 , 未看真她的樣子 , 但是她的手掌很暖 , 但coco的廣東話比嘉彤好

引用:
原帖由 無淚 於 2008-10-2 23:36 發表

oh !! my god , 如果下次再有機會的話 , 叫彤彤用最細力幫我按 , 因為今天她幫我按肩 , 背時有點痛 ,
哈哈 , 今天差不多全程我都閉着眼 , 未看真她的樣子 , 但是她的手掌很暖 , 但coco的廣東話比 ...
Try 嘉彤 3 times and the massage skill is quite soft, not hard force.  Her cantonese is not good and talk quite a lot. Attitude is nice.

I try her and Coco, any other choices in Hoi MUN? please advice.

where is 凱盟???

我去過凱盟好多次了,Coco彤彤都試過,感覺上彤彤力度都唔算太大

聽講彤彤最近學埋做水療

相關搜索目錄: 水療
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 vanet 於 2008-10-3 03:26 發表
where is 凱盟???
http://www.hoimun-spa.com/index.htm

相關搜索目錄: SPA

個場係正場定邪場,定係正中帶邪?

照睇個價位可以接受
吾知要吾要另給tips同几多
thanks!

引用:
原帖由 fengliu 於 2008-10-3 13:17 發表
照睇個價位可以接受
吾知要吾要另給tips同几多
thanks!
可以俾亦可以唔俾 ...

引用:
原帖由 無淚 於 2008-10-3 13:22 發表

可以俾亦可以唔俾 ...
the boss did not want tips, just paid 270

Amy 係揼得幾好o架係中女,樣ok啦!
引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2008-10-2 23:12 發表 彤彤就是嘉彤啊! 另外, 凱盟有一個叫Amy的技師, 齋場出身, 聽聞骨技出眾, 不過我就未試過, 但見過樣子一般.

引用:
原帖由 connector 於 2008-10-3 13:55 發表

the boss did not want tips, just paid 270
我第一次去埋單時比左$300雯雯唔洗找 , 佢話d尾數佢會俾個師傅

咁多位師兄, 如果係齋嘅,
大家都仍然會介紹BG個樣嗎?

凱盟有一個叫 Lily 的技師, 樣子OK.

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-10-10 14:39 發表
凱盟有一個叫 Lily 的技師, 樣子OK.
請問手骨技術如何? 中女定後生女?

謝謝!

回復 17# 的帖子

手骨 OK, about 30 yrs.
But no VAS.

引用:
原帖由 adjong 於 2008-10-10 01:54 發表
咁多位師兄, 如果係齋嘅,
大家都仍然會介紹BG個樣嗎?
當然,手要smooth 、樣子好看及年青是多重享樂

引用:
原帖由 aero169169 於 2008-10-10 17:51 發表
手骨 OK, about 30 yrs.
But no VAS.
Thanks. Will go and try!

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-11 10:54 發表
有個叫Jack, 骨技一流
我就未聽過凱盟有一個叫阿Jack的技師, 係新技師嗎?

引用:
原帖由 newkid 於 2008-10-11 10:54 發表
有個叫Jack, 骨技一流
是否新做的??? 可否簡單形容下

經濟市場變
玩都想轉吓款
可以詳細d嘛....謝謝

引用:
原帖由 pb716 於 2008-10-12 09:46 發表
經濟市場變
玩都想轉吓款
可以詳細d嘛....謝謝
個Spa Package 唔錯, 剛做完.  磨沙, 浸浴, 用按摩膏推, 好Relax, $498 約 130mns.  以前都做過Dup - 好似$268 for 90 mins, 有四至五個BG. 個場只有四個房, 唔預約有机會冇房.

回復 25# 的帖子

C-Hing, Any VAS at Spa package ??

160 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。