推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

66 123
發新話題

飞来蜢要小心。。小心是饭盒试你

飞来蜢要小心。。小心是饭盒试你

LB姐姐去上海看她。。一帮姐妹就玩她姐夫,在浙江的。。

昨晚一个姐妹就扮一个洗脚妹跟她姐夫通信息电话。聊了个多两个小时。。他两个号码的。。LB姐就在他与姐妹通电话时故意打给他。。他一会就说跟老板在通话。。一会又说老妈病了在连系医生。。其实就在跟那个姐妹在煲电话。。小姐妹还约他出来。。小姐妹在浙江待过很熟那地方。。姐夫还答应了。。再过一会又告诉他现没空要再等一会。。今晚还要玩他的。。姐夫这回给试出来了。。慘了。。

各师兄遇到飞来蜢一定要搞清楚才好露狼相啊。。分分钟是你的饭盒在试你呢。。

何止呀, 如果條女起CA識, 去玩都要遠離CA 才安全, D女女有好多線眼, 去其他場偷跳時都要小心

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-12-9 11:13 發表
何止呀, 如果條女起CA識, 去玩都要遠離CA 才安全, D女女有好多線眼, 去其他場偷跳時都要小心
上月刚认识一个CA女她就知道我在CP及上海各有一个饭盒。。

試又如何, 唔順揾過件

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-9 11:08 發表

昨晚一个姐妹就扮一个洗脚妹跟她姐夫通信息电话。聊了个多两个小时。。他两个 ...
我都遇過同樣情况,不理真假,先買保險........1 先跟MM說現在忙...收線。 2馬上投案,跟LB講近來很多不明訊息及電話想換電話号碼(當然要不經意地說出來),看LB答案如何......換、唔換,如果換后再有同樣情况,9成她再試你,如唔換后MM無再打來,亦有8、9成試你,此方法小弟親身体驗,成功率相當高.......................講錯各位大大勿X

相關搜索目錄: 保險

回復 3# 的帖子

你就好啦, 去到邊都有飯開唔怕餓親小海海

快d找齊7個做韋小寶

回復 4# 的帖子

師兄你個頭像好動感喎  點樣轉頭像架??

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-9 11:08 發表

昨晚一个姐妹就扮一个洗脚妹跟她姐夫通信息电话。聊了个多两个小时。。他两个 ...
大海。。佢試你?

點解你地咁怕飯盒試你
你又唔反過來想, 這是一個好的機會呢?
最少呢係飛來蜢唔會找狼狗來屈錢
最少呢係她和妳囡囡認識, 你叫玩3p都容易點
你如果處理得宜, 草蜢變阿二、阿三....

呢個時勢, 你無佢, 仲有好多16、17等你破處
佢無你, 就要再辛苦下海捉水魚

最緊要你飯盒身邊的女正, 咁佢派什麼人來試你, 你都食o左先算
你要記著, 呢個係飯盒, 唔係老婆
面對鏡同自已講一千次, 飯盒派來的囡囡, 一定要即食

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2008-12-9 13:46 發表
你就好啦, 去到邊都有飯開唔怕餓親小海海
快d找齊7個做韋小寶
其实饭盒多不是好事。。很难应付的。。只有七少能应付三个饭盒。。
我现在只留一个了。。之前报道过2号饭盒曝光后就只留一个。
再吃散餐。。。

回復 10# 的帖子

我這個星期問過老四,她說我之有四個老婆,都是因為她們自已的原因,不是我的錯!嘻嘻!是她們太和睦相處了!

最怕係正印啊大試你o者! 飯盒。。。。o黎幾多食幾多!

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-12-9 13:51 發表
大海。。佢試你?
不是试我。。
是试啊娇的姐夫。。在浙江的。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-12-9 14:10 發表
點解你地咁怕飯盒試你
你又唔反過來想, 這是一個好的機會呢?
最少呢係飛來蜢唔會找狼狗來屈錢
最少呢係她和妳囡囡認識, 你叫玩3p都容易點
你如果處理得宜, 草蜢變阿二、阿三....
呢個時勢, 你無佢, 仲有好多1 ...
甘有系播。。边个来试食边个。。。
不过我无你甘威。。

引用:
原帖由 man927 於 2008-12-9 13:23 發表
我都遇過同樣情况,不理真假,先買保險........1 先跟MM說現在忙...收線。 2馬上投案,跟LB講近來很多不明訊息及電話想換電話号碼(當然要不經意地說出來),看LB答案如何......換、唔換,如果換后再有同樣 ...
我就不在电话部里面的所有来电都不接。。吾识的无啦啦打来都不会有好野。。吾系骗钱就系呢类野啦。。。

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-9 15:29 發表

不过我无你甘威。。
面對鏡同自已講一千次, 飯盒派來的囡囡, 一定要即食

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-12-9 15:05 發表
我這個星期問過老四,她說我之有四個老婆,都是因為她們自已的原因,不是我的錯!嘻嘻!是她們太和睦相處了!
咪就话只有你能让饭盒们和睦共处咯。。
我那个就容不下一粒沙啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-9 15:33 發表

我就不在电话部里面的所有来电都不接。。吾识的无啦啦打来都不会有好野。。吾系骗钱就系呢类野啦。。。
我去上海, 你快叫飯盒派女來試我鐘

引用:
原帖由 eys 於 2008-12-9 15:06 發表
最怕係正印啊大試你o者! 飯盒。。。。o黎幾多食幾多!
。。。。。。。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-12-9 15:37 發表
我去上海, 你快叫飯盒派女來試我鐘
试探不是试钟啊。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-9 15:33 發表

ya, I also do not accept unknown calls. However, if you have your LB2, LB3 and then, LB2 and LB3 have in fact some remote connections with LB1, then it is hard to avoid..

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-12-9 15:53 發表
ya, I also do not accept unknown calls. However, if you have your LB2, LB3 and then, LB2 and LB3 have in fact some remote connections with LB1, then it is hard to avoid..
A close friend's LB knows my LB1, and she knows my LB2 too ..because we always play together..and It is my friend's LB who introduced me the LB3....so.....
I

引用:
原帖由 Haidada 於 2008-12-9 15:29 發表

不过我无你甘威。。
食唔落就過D俾我啦。。好心

回復 22# 的帖子

hints 孔子個女, if she dares leak out any information to your LB1, Mr. Safety will leave you for sure. Then, she will not leak as Mr. Safety is a big water tap to her.

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-12-9 16:49 發表
hints 孔子個女, if she dares leak out any information to your LB1, Mr. Safety will leave you for sure. Then, she will not leak as Mr. Safety is a big water tap to her.
Yes, i do not worry she will leak any info....

66 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。