推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

27 12
發新話題

[原創] CA - E東 再加 龍搗會沐足

CA - E東 再加 龍搗會沐足

上兩個星期下午已經到左CA, 其實尋日已經CALL左E東主任訂房. 去到就已經收到佢電話. 同佢講準時到.
去左金三角果間活力旺食左個反同埋飲左個湯. 就即刻坐12號車出發. 由金3角站計起第4個站(謹頭小學) 落車 (7叔, 係第4個, 唔係第5-6個), 過去對面e東羅房. 其實大至上7叔之前個REPORT都好清楚. 女女分4,5,6. BOOK左房唔 收房錢. 分早(12:00), 午(3:00), 晚(5:00)3更, 我早去, 得早更, 入到房, 見冇水床, 就要求換房, 之後女女黎到.好似7叔咁講. 女女水平真係唔錯. 400睇兩轉都有兩件好標青, 不過最後揀左個500 - 18才. 個女女其實係睇落身形唔錯. 唔係太突出. 不過佢笑起上黎好得意. 真係見到好有GF 灰. 所以睇兩轉就CONFIRM.

佢都有成164CM. 身材幾平均, 不過有小小BABY FAT. 但係因為佢個笑容. 所以完全冇影響佢個外觀. 之後就沖涼, 估唔到女女口技真係都幾犀利. 俾個吹左成5分鐘, 女女個胸好結實, 真係楂落去好有feel. 之前我就忍唔住同佢去馬. 攪左一次再沖涼. 之後出去服務

我叫女女唔駛服務, 只係攬住我,佢攪下我, 我攪下佢算. 其實7叔之前講過. 呢度有毒龍同埋吮腳趾, 不過我唔多岩, 條女同我都幾有灰, 唔想咁PRO羅... 一陣之後再上馬, 今次成功同佢一邊車一邊做. 咁就出左兩次. 女女佢會14號反老家. 之後唔知反唔反黎. 之後埋單. 500. 不過兩件事要提一提
1/ 有條侍仔會煨幫你羅對鞋出去, 再羅番入黎. 佢就R TIPS, 10蚊冇得走....
2/ 我走果陣差唔多3點. 多左好多靚女, 應該係中班. 7叔介紹, 最去5:00去, 不過如果太夜, 3:00去都OK, 因為已經有兩班. 好似中班質素高D tim
之後坐反12號係長安酒店落車, 去龍搗會, 呢個場之前我冇去過. 之前羅拔介紹果d# 唔係上鐘就係休息, 所以我是但, 個部長話皇牌ok唔ok, 我都唔知乜春皇牌  . 是但啦. 女女入黎 , 樣子幾清純. 身形幾修長. 不過係skin比較差同埋黑左小小(廣西人一般係咁). 果件衫真係睇左佢半個胸. 呢個女女又係18, 不過真係幾單純. 成個細路. 不論動靜, 講野. 如果佢唔講野. 你都估唔到佢咁細路女. 不過佢d力水幾大. 仲有佢係度都係兩個月. 所以好唔主動, 差不多要加鐘都冇r 小 jojo. 既然係咁. 我就唯有...唔加鐘啦...之後就走人啦....

另外呢個貼我係別網出過. 我就係jojo啦....

相關搜索目錄: 酒店
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +60 CA 好野~!! 2009-1-23 18:33
  • 魔鈴娘 威望 +60 CA 好野~!! 2009-1-23 18:33
  • 魔鈴娘 金錢 +60 CA 好野~!! 2009-1-23 18:33
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-1-22 17:55
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-1-22 17:55
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-1-22 17:55

嘩! 到你啦!  冇咁好氣, 先!

~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-21 16:01 發表

上兩個星期下午已經到左CA, 其實尋日已經CALL左E東主任訂房. 去到就已經收到佢電話. 同佢講準時到.
去左金三角果間活力旺食左個反同埋飲左個湯. 就即刻坐12號車出發. 由金3角站計起第 ...
比著係我,去E冬選$400果批都夠我玩,應該唔太差。

男人兄,E冬酒店房點計?say, 租酒店一晚 (同正足妹去 e e 泣泣)  

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-22 00:01 發表

去左金三角果間活力旺食左個反同埋飲左個湯. 就即刻坐12號車出發. 由金3角站計起第 ...
yeah! 你都黎埋  乜你個名咁型架? 你唔講都認唔到!

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-22 00:01 發表

班長,
連你都顛埋一份 ,
咁又系, 點少得你呀!  
大家都好耐冇玩得咁開心

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-22 00:05 發表

比著係我,去E冬選$400果批都夠我玩,應該唔太差。

男人兄,E冬酒店房點計?say, 租酒店一晚 (同正足妹去 e e 泣泣)   
羅兄, E冬酒店租一晚$198,或$238, 送兩份早餐

你係去, 我給你訂房AGENT電話

你自己WALK IN 會貴D.

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-21 16:10 發表

嘩....$198咁貴,可以做一次浪漫式過夜啦!
下次先,同囡囡一齊去過夜先至去試。謝謝!

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-1-22 00:06 發表

yeah! 你都黎埋  乜你個名咁型架? 你唔講都認唔到!
係呀. 之前係別網見有人用過. 我咪羅黎用羅. 依家要叫我男人兄. 班長都得. 唔好叫我jojo啦

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 00:10 發表

送兩份早餐咁貼心?  佢又知你有人陪?

真係班長
JoJoJo
我係飛仔

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-1-22 00:26 發表
真係班長
JoJoJo
我係飛仔  
飛哥. 我又點會老點你呀. 個倉女自由淫因為d圖係公司.所以聽日先至post上黎
當然. 新report我會post係呢度算啦. 大家心照啦

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-22 00:30 發表

飛哥. 我又點會老點你呀. 個倉女自由淫因為d圖係公司.所以聽日先至post上黎
當然. 新report我會post係呢度算啦. 大家心照啦   
明白

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-1-22 00:12 發表

嘩....$198咁貴,可以做一次浪漫式過夜啦!
下次先,同囡囡一齊去過夜先至去試。謝謝!  
$198 你重話貴?  可以兩個人安全舒適地溫馨一晚. 差不多了.

支持呀, 突然多左咁多c兄, 不過唔緊要啦, 最緊要係包膠夠米青采彡姐!!!!

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 00:36 發表

$198 你重話貴?  可以兩個人安全舒適地溫馨一晚. 差不多了.
c兄, 可以pm我電話嗎, 198真係唔算貴呀, 我最平都218, 198係咩房呀!!!

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 00:10 發表

你在前台響「XX快活假期」個名,自自然然就有呢個最低價喇!
使鬼搵AGENT咩!

日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

引用:
原帖由 ying8585 於 2009-1-22 00:45 發表

c兄, 可以pm我電話嗎, 198真係唔算貴呀, 我最平都218, 198係咩房呀!!!
只有一張四呎濶床的房, 夠一男一女訓啦, 除非你係大肥佬

引用:
原帖由 男人愛高達 於 2009-1-22 00:13 發表

係呀. 之前係別網見有人用過. 我咪羅黎用羅. 依家要叫我男人兄. 班長都得. 唔好叫我jojo啦
Hi ! 我地嘅一之最, just to say hello.

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-22 01:41 發表

Hi ! 我地嘅一班之最長, just to say hello.  
Hi 9大哥

引用:
原帖由 strange 於 2009-1-22 00:36 發表

你唔係第一日識佢喇. 佢成日都話quota得五舊.

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-1-22 01:45 發表

Hi 9大哥
hi 飛歌2號

引用:

男人師兄早,
你張相系咩野泥嫁?
你都系用返已前個囡囡啦, 靚女好多

OH...一兩日無上黎..就多左甘多新POST新師兄....
果然係好事...新年新景象...

引用:
原帖由 lidoon9 於 2009-1-22 01:41 發表

Hi ! 我地嘅一班之最長, just to say hello.  
呵呵呵. 狗狗兄. 好耐冇見啦 . 我都同你hi下先
世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-22 16:44 發表
OH...一兩日無上黎..就多左甘多新POST新師兄....
果然係好事...新年新景象...
simonkok兄你好. 多d兄弟傾下分享下開心d
世界是平的. 所以依家去玩冇難度~~

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。