推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第273 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F E室 Fanny Spa 香x屋 LiLi

第273 次 出擊 - TST加連威X道38號華X大厦 3/F E室 Fanny Spa 香x屋 LiLi

話說偷時間 this week再去, 打算試試 Spa, 上凱x, 水療房有人在用, 看到三個技師分成係普通, 非常普通和非常非常普通…..離開. 上富x足經過記得 Jimmy report過 Fanny Spa, so 上 3/F, Damn水療房又有人在用, 看到環境 OK wor, 試試 lor. 在 fit-out 我覺得 Fanny Spa 浴室 and 骨房比較好 but 這裡算細.

技師 LiLi 在這裡工作了一個月多d, 陀北, 樣子中等, “明愛”畢業. 手指一按力水唔夠, 一會兒換推油時, 情況不同大大改善, 感到她十分努力 ~~~ 讚! 特別可以光禿禿地做全身推油, 相當舒適的. 推大腿根等敏感部位時突然想起Soler - 風的季節

“推啊推 向這根推 Sperm Sperm通通帶走 管家裡是誰 “

小弟有陰"毛"咁發功  ,她手在該區敏感部位附近時, 小弟偶爾 fing 頭輕輕拍她手背一下, 過程相當有趣的. 到最後終於還沒有解決我弟弟. 我弟弟真是個難弄的人, 離開上 FL 3/F 打算找阿丹傾打樁工程, 但無開 wor. BTW Fanny Spa 應該會番 dup 支持.

相關搜索目錄: SPA 水療 工程
本帖最近評分記錄
  • 魔鈴娘 體力 +60 三哥又拎大頭仔出來調戲人 2009-4-23 17:05
  • 魔鈴娘 威望 +60 三哥又拎大頭仔出來調戲人 2009-4-23 17:05
  • 魔鈴娘 金錢 +60 三哥又拎大頭仔出來調戲人 2009-4-23 17:05
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

謝三哥fing頭報告.

THANKS FOR YOUR REPORT
三哥好似好耐冇寫報告

回復 1# 的帖子

凱X除左YOYO其他都唔係好得

引用:
原帖由 小淫傑 於 2009-4-23 17:07 發表
最近上凱X一定要試下Yoyo~~

謝謝Matt ching報告。看來水療越來越受歡迎。

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 mmommommo 於 2009-4-23 17:02 發表
THANKS FOR YOUR REPORT
三哥好似好耐冇寫報告
最近番食或者番 dup, Nothing special 所以冇在這裡寫報告 share.

精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 小淫傑 於 2009-4-23 17:07 發表
傑傑 ~~ 小玉做??!!!!!

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-23 18:29 發表

傑傑 ~~ 小玉係咪無做??!!!!!  
仲嚮度, 但改名叫雲妮 (咁上下讀音), 另嘉彤 (彤彤) 亦改名詠旋.

Thanks for your report

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-4-23 18:57 發表

仲嚮度, 但改名叫雲妮 (咁上下讀音), 另嘉彤 (彤彤) 亦改名詠旋.
阿玉已改名為winnie.  各位ching知否BG為甚麼要改名?

引用:
原帖由 retire07 於 2009-4-24 11:01 發表

阿玉已改名為winnie.  各位ching知否BG為甚麼要改名?
我都唔知, 等我問下Man Man 先~~
Amy 改名子恩~~

Thanks 全體!! 那日如果看到 Winnie 咁就好 la.

引用:
原帖由 retire07 於 2009-4-24 11:01 發表

改名就可以當自己係新人嘛.

引用:
原帖由 jimmy_lee 於 2009-4-24 17:22 發表

改名就可以當自己係新人嘛.
咁俾人覺得間 shop 有新女

引用:
原帖由 connector 於 2009-4-24 17:26 發表

咁俾人覺得間 shop 有新女
咁都得?如是熟客,便知是否新人。如是生客,也不知是新人或是舊人。

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-23 16:42 發表
話說偷時間 this week再去, 打算試試 Spa, 上凱x, 水療房有人在用, 看到三個技師分成係普通, 非常普通和非常非常普通…..離開. 上富x足經過記得 Jimmy report過 Fanny Spa, so 上 3/F, Damn水療房又有人在用, 看到環 ...
麥老兄,long time no see,近排食齋多喎,其實照你所講,技師樣貌一般,亦唔算後生,骨技又講唔上好,又冇得咸濕,而收費同冇全套既usb只係爭三幾兜嘢,唔知你buy佢啲乜呢?

相關搜索目錄: SPA 水療

引用:
原帖由 greenmail 於 2009-4-24 23:11 發表

麥老兄,long time no see,近排食齋多喎,其實照你所講,技師樣貌一般,亦唔算後生,骨技又講唔上好,又冇得咸濕,而收費同冇全套既usb只係爭三幾兜嘢,唔知你buy佢啲乜呢?
報告寫客觀現實, $300 90 mins 我沒有打算要求漂亮後生好骨技技師. 值得一 dup 得架喇!

More important, 齋 dup, VAS 餐, USB, 141, SN 每個服務要點不同, 所謂的"有時; 機有時; 幹有時; hea 有時; 遠近有時; 新舊有時", 僅僅將收費這個與那個比較偏左 d.

引用:
原帖由 retire07 於 2009-4-24 18:05 發表

咁都得?如是熟客,便知是否新人。如是生客,也不知是新人或是舊人。
原來她們找高人改名轉運, 所以同時間改名

引用:
原帖由 connector 於 2009-4-27 15:17 發表

原來她們找高人改名轉運, 所以同時間改名
雯雯告訴你的?

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-27 10:52 發表

報告寫客觀現實, $300 90 mins 我沒有打算要求漂亮後生好骨技技師. 值得一 dup 得架喇!

More important, 齋 dup, VAS 餐, USB, 141, SN 每個服務要點不同, 所謂的"齋有時; 機有時; 幹有時; hea 有時; 遠近 ...
$300 90 mins : 齋 dup vs USB dup+HJ。各位ching prefer 那一樣?

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-27 10:52 發表

More important, 齋 dup, VAS 餐, USB, 141, SN 每個服務要點不同, 所謂的"齋有時; 機有時; 幹有時; hea 有時; 遠近 ...
C-hing,

十分認同

引用:
原帖由 bodymess 於 2009-4-27 16:34 發表

C-hing,

十分認同
補充一點, Upstairs SPA 最有意思的是 You never know what would happen. 在有冇機之間, 敵不動, 我不動, 精神方面難以用言語形容, 是很有趣的!!!

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-27 17:15 發表

補充一點, Upstairs SPA 最有意思的是 You never know what would happen. 在有冇機之間, 敵不動, 我不動, 精神方面難以用言語形容, 是很有趣的!!!
Agree.  應該是大部分ching的心聲。

引用:
原帖由 麥迪文 於 2009-4-27 17:15 發表

好同意, 有時3,4,5的usb明刀明槍, 冇晒神秘感, 反而USSPA或足浴店就可以有種估下估下的感覺.

幾得意架, 有時去到尾都冇跡象會有, 點知又可能因為一個動作或一個話題而令到有 (要把握一瞬間的機會); 又有時被個技師抽水, 但當我正式提出要求時, 點知佢又話"no, no, no......"

又或者被個技師狂抽水但撞啱我唔想的話, 扮傻扮乖仔或者9 up個理由都幾搞野架.

有d技師主動提出vas, 不過又唔直接講, 用說話暗示而有d說話有時又好好笑架.

如果有著褲而又想除褲的話 (好的開始係成功的一半), 點樣把握時機, 點樣因應唔同的技師而講唔同的話 (始終驚人地唔高興), 諗起都頂癮.  

有d技師係堅持唔幫客出火, 咁當然要尊重, 但有冇空間爭取番d安慰獎呢? 都有可能架, 例如有擁抱, 甚至互touch, kiss以至打車輪, 最重要係爭取的過程我覺得好好玩.

完全考驗智力, 或者真係用腦用得多, 最近我做IQ Test都高分咗 (雖則d test未必準).

(補充一點, 我唔係講緊Fanny呢間場)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。