推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

167 1234567
發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 20:16 發表
louis於20日19點才回到澳門,一路食飯,一路打報告,我的報告係會長氣少少,當睇小說咁睇啦thx

話說己經約好!x*19號見啦,心情大喜啦,18號晚差不多成晚都睡唔著,心想著,"有咩bonus呢"

5月19日
一 ...
呵呵~~~路易氏師兄,玩得真開心!

6:00pm 豬 walk 都幾多囡囡行,黑衫果 d 桑拿冇個正。 ...紅衫妹妹仔我都有留意,你提果個號碼唔錯,幾靚女。

點解唔比支[attach]1019099[/attach]!X* 呀?我仲以為你會比佢。 ...我趕時間,同我深圳 office 既同事一齊急急腳走,只睇了豬 walk 六、七分鐘。行出去見到 !X* 一個人好孤獨咁一個人行,又唔見你陪,你搞乜呀? ...我送比佢果 d 彩紙,就係佢鐘意果種,你係未都係送呢類呢?

相關搜索目錄: 小說
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 20:43 發表

我6點幾走左,去搭7點車返深圳,回家
師兄,下次你再去松島,都唔知會係幾時之後既事,今次總算留下一個美好回憶,同埋拎左幾隻"鵝" 回家。( !X* 摺果 d 千紙鶴肥到死 )

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 21:02 發表

紅色衫係淼拿女?
係,無錯,你講得啱,佢係陪我看走秀,我己經很開心了,只要係佢親手接,我會照單全收,
你同佢都總算有緣啦,開心左幾個鐘,不過千祈唔好沉........................

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 21:18 發表

我一見到!x*個樣,唔知點講
師兄話沉的意思係以後去ca只找她一個....?
我是說沉船。

你已經有第一期沉船徵狀。

原來你鐘意這類型的女孩。下次你再去,如果!X* 已離開松島,可以叫竹人師兄推介一個同類既囡囡給你。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 21:21 發表

唔係咁簡單

羅拔ching又渡左一位ching成仙啦
唔係掛,我教一個大好青年摺千紙鶴,用正途溝女,咁環保,做福淫群呀!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 21:40 發表

點解唔比支1019099!X* 呀
1019099 係咩?
[attach]1019249[/attach]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 21:52 發表

師兄總算回來了!
!X*今次比你的感覺如何啊?
在豬 walk 場上...........我見到 !X* 冇乜表情,路易士師兄就好開心。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:05 發表

師兄,你都教埋我摺千紙鶴溝女女啦!
妖~~~你邊洗靠呢 d 技倆呀!

你扮一隻鴨入場咪得囉!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:16 發表

我猜想!x*......她到了流量多的日子吧,所以她在房間都不太開心,比我上2次見她都還要cool
咁你有冇同佢講,當時你都係流量多,要搵人醫?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 22:21 發表

去完名豬之後,戰鬥力係負數...我跟!x*只有哥哥同細妹談話咁,一問一答.nothing happen,想起來連我都有少少唔知點!
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:22 發表

師兄,你對!X*有咩未完成的心願,等小弟下次上去幫你滿足佢!
師兄,你千祈唔好將 !X* 交比竹淫師兄,佢都會待 !X* 如妹妹...佢會摸人地個妹妹

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:34 發表

ALL包.....
在島上的SN,差不多都係400,而家好似有兩個號碼係「%XX」的,應該係500;另外再加埋房費120
%XX 是幼齒。
X 圓次次都向我推介。 我次次聽完就一陣風咁飄開,仲走得快過班豬客。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 22:37 發表

其實龍島真係無selling point

d sn mm勁唔掂 仲要百幾蚊房費
以島上裝修 房都應該唔會話特別靚
憑我個人觀察所得,龍島桑拿是 target 喜歡啖啖肉的本地客。
引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:39 發表

兩個%XX都係高高瘦瘦,樣都算得幾成熟喔!
難道我記錯?

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:47 發表

兩個%XX每次行豬WALK都係披住件黃色的薄莎喎!
我應該記錯號碼了。

X 圓同我請過有一個 17 歲妹妹,正到暈,叫我試,但我話每次只帶五舊水北上,唔夠錢。

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 22:52 發表

你同X圓講話賒住數先!
咁....我驚佢禁錮我,迫我打碟還債!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:21 發表

最近開始有d轉營........

過夜昤豬要咁夜加鍾都成舊水有多.....
住酒店都百幾二百.........
推拿玩好d又要2百.......
一條龍又2百幾三百幾.........
sn都係4百之麻

死啦 我又升左level !
我仲未接受到 4 百過夜,因為我帶上去既錢仲未升級。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-20 23:23 發表

師兄吾好係龍島sn,破壞晒你美好的形仔像呀
路易士師兄真人幾靚仔有型架,冇呃你。竹淫師兄遇到勁敵了!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-20 23:27 發表

我d基金都無升級
係上去既次數降級
咁仲好,寧願每次"濃" d。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:31 發表

咁平,四百可以過夜?
仲有,現在!x*己經知道我們之間的"無間"通話
本來佢都唔知我跟師兄在網上識的,現在佢know
佢話有個人sms佢有個人會her,著咩衫,咩褲咁,攪到我係咁”鬥”圈
都唔知邊個師兄爆我地 d 網上對話比囡囡知。我下次去做下間諜問下先。

班囡囡真係知道我地所講既野,我懷疑有人 print 左我地既對話比囡囡睇。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:36 發表

我拍怡拍"燈"+拍馬都輸9條街啦!
我有型就唔駛山長水遠去ca找個女朋友fell的!x*去煲無米粥啦
師兄你唔好咁興啦,色既......會唔會 month 事到?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-20 23:50 發表

扮廣西仔的口音!?
搵JOLIN教你咪得囉!
Jolin 話,佢已經唔記得左廣西話點樣講,因為離開老家太耐。 :sleeping:

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-20 23:54 發表

louis即係我在廣西出生的
咦.......你應該搵 Jolin 傾下計,你用廣西話叫佢 r 雀,互動,佢可能肯架,我地係"外省人",所以佢先至唔肯!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-21 00:02 發表

jolin 其實佢本人知唔知道佢叫jolin???
佢梗係唔知啦!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:07 發表

KISS 呢家野要開放度好高架BOR....

講起KISS呢家野 真係好掛住龍9的香吻
而手又一直品嚐住,,,,真係人生一大樂事
龍 9 與小妖精,嘿嘿,兩大極品香 ...畢生難忘!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-21 00:14 發表

我品嚐過小妖精香 ONLY
好想錫多次佢呀
師兄,你走寶啦!龍 9 靚女過小妖精。

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-21 00:25 發表

龍9既身體近乎完美 無乜得挑剔

唉 小妖精我冇試過
我相信佢係普通牌之中數一數二的。
如果佢做皇牌,肯定入十大,因為佢又靚女又玩得放。

167 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。