推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

43 12
發新話題

[深圳] 太平洋加羅湖村

太平洋加羅湖村

小弟甚少到深圳,這次有機會一試。之前有睇過資料,但唔記得。唯有隋便試試。

1.太平洋
-硬件不錯,不過真系好多人,好多情侶系到,有d shame。由於時間關系,亦都唔想同d情侶系一齊休息,咩野都冇食,有冇做就直接去按。選了港式168,佢話系推油。分咐技師一定要走肥,來了一個惠州(唔記得number),樣系我好like個種,而且後生。即ok
-頭一part按摩唔錯,第二part一直sell我咩式(系英文唔記得),好似要268,分別只系除褲推油,但小第見同個女仔傾得好好,又系自己喜歡的類型,鍾於答應左。不個推油個part好正,攪到硬晒。但只可以摸佢patpat,其他都唔得。要求出火,佢要200tips.我都唔知咩價,又衰心軟,結果都應承左。希望各位師兄唔好話我亂來。最後羅左佢電話,話以後出來玩。
- 結論:值得一去
2.羅湖村
- 後來見完客,去到羅湖,心思思想去試下。去到地鐵站出口已經有個阿姊過黎問我,100+20,我話ok,就帶我入羅湖村。第一次去有d驚..然後上最高層,開門見到3件pork chop,即走。阿姊即刻陪我落樓選,到大街又成50、60個女仔,其實唔系甘想甘公開選,不過想快d。大部份都唔得,最後搵左個四川,都系好slim。過程唔駛講太多
-結論:見仁見智
第一次寫..比較平淡,希望唔好見怪
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +10 用心分享 2009-6-8 14:51
  • 筆突 威望 +10 用心分享 2009-6-8 14:51
  • 筆突 金錢 +10 用心分享 2009-6-8 14:51

係咪typ式呀?
同佢地出去玩都好貴下.

回復 2# 的帖子

師兄...你試過?比d tips

我未去過,但睇過有關既post,你都可以想像倒起機都要200,ml一定唔平啦.

回復 1# 的帖子

樓主~~你都好大胆...咁樣去羅湖村法~~~

tpy 小費公價200, 不值得玩哦.
有d 囡重唔俾人摸, 剩打出. 無引.
去羅湖小心呀, 六四前後公安做野.

Oh, my god, 只可以摸佢patpat要200tips, 自己打好過.  去正骨都係要做番正經嘢.

TPY式$268+200tips,去開個2Q大都得!!

回復 5# 的帖子

個一刻..下半身戰勝上半身

同意既...唔知深圳仲有咩好玩..仲要合理價錢

我已經好正經....

TPY式又贵又唔好玩

小弟試過TPY一次,
推油時真係比技師搞到硬哂,
個技師亦不斷遊說比多200蚊就升空;
初時真想答應,不過小弟最後大腦戰勝左細佬,
200蚊升空真係好唔抵!所以放棄技師的OFFER!

TPY +兩佰升空,去邪骨好過啦。

回復 14# 的帖子

師兄真犀利...甘都忍到...我要檢討下先

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-5 01:57 發表
小弟甚少到深圳,這次有機會一試。之前有睇過資料,但唔記得。唯有隋便試試。

1.太平洋
-硬件不錯,不過真系好多人,好多情侶系到,有d shame。由於時間關系,亦都唔想同d情侶系一齊休息,咩野都冇食,有冇做就直接去按。 ...
起機, 200, 試過一次咪算.

覺得唔值, 下次咪唔好去呢間玩.   

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-7 15:23 發表
都唔使忍, 你可以自己打出來嫁.         

引用:
原帖由 boot_boot 於 2009-6-7 15:36 發表

起機, 200, 試過一次咪算.

覺得唔值, 下次咪唔好去呢間玩.   
個人意見,¥200 完全唔值。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-7 15:23 發表
當你諗到︰去其他東莞場,2舊水已經可以開大;
就算響深圳,好似HK$咁,2舊水亦都可以幫你按摩加升空,咁我駛乜再額外比多2舊水幫我打出來呢?

小弟也覺得不太值,但是如果囡囡夠靚,屬於非吃不可那種的話,又另當別論囉!

回復 18# 的帖子

甘樣佢會唔會比番200蚊貼士我

回復 20# 的帖子

個一刻...我的下半身已經選左另一個答案

引用:
原帖由 privatetime 於 2009-6-8 00:37 發表
個一刻...我的下半身已經選左另一個答案
千金難買心頭好,小費是沒準則的,不能比較,因為每人之立場不同。

一個客觀小小的說法,在那一區,要找到差不多質素的囡囡捉鼠,¥100 小費已經足夠。
[img=247,181][/img]

回復 24# 的帖子

以後要做個精明的消費者

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。