推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

42 12
發新話題

[深圳] 呢兩個星期都會大洗太平地,兄弟執生~

呢兩個星期都會大洗太平地,兄弟執生~

啱啱星期六過咗去深圳,知道洗緊太平地就忍下先,去正骨大場按算喇,無驚無險過咗一晚,星期日行完街又轉去另一間亦正亦邪場收下風先,無事嘅話都想按個半鬼鼠機,技師話而家停晒冇得按咁到位,只能按到大腳外則,屁股都吾按得,一見到即炒,技師話星期六晚公安大隊拉大隊人馬,真槍實彈掃場,間間房查晒,技師客人個個驚到面青,玩緊鬼鼠機嘅驁到0者都縮埋,雖然主要係掃毒,但亦掃埋黃,技師話水圍一帶大大小小桑拿無一倖免,話大場如「水都、水立坊、678、皇后大道」等,都帶走多位懷疑提供不道德行為技師,我都吾知真定假?

但話口未完按摩房電話响,前檯通知技師公安到又查場,嗰時都夜晚11點幾,好彩我哋乜野不道德嘅野都冇做到,不過都係驚驚地,我即克著埋衫,叫技師吾洗按,出去睇睇乜野環境,公安走咗妳至好入返嚟,我喺房睇電視算,點知公安會吾會老屈我同技師有不道德行為,等咗十幾分鐘技師返嚟話公安只係查問同普通睇睇有冇懷疑人仕,冇間間房查,有驚無險,公安走咗我即叫技師嚟個小弟弟按摩,個技師諗咗一陣又肯,手法吾錯,又經又重,玩到硬晒,十零分鐘禮成,出晒~爽呀~成張毛巾都係精華,技師驚被執房發現,係咁用紙巾刷乾淨,不留一點一滴,都啱嘅,我都吾想害到佢,我都驚公安會返轉頭,我話提前半個鐘比妳走,我都想快啲走,費事吾好彩比公安捉去驗尿,工都返吾到!

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-13 19:10 發表
啱啱星期六過咗去深圳,知道洗緊太平地就忍下先,去正骨大場按算喇,無驚無險過咗一晚,星期日行完街又轉去另一間亦正亦邪場收下風先,無事嘅話都想按個半鬼鼠機,技師話而家停晒冇得按咁到 ...
多謝師兄報料。

風聲鶴唳,殺到黎啦。

現時邪場生意好差,這個星期突然間收到幾個邪骨妹的"問候"短訊,證明佢地生意淡泊,要漁翁撒網式 call 客。

深圳已死,冇得玩了,只餘正骨。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-7-13 19:21 發表

多謝師兄報料。

風聲鶴唳,殺到黎啦。

現時邪場生意好差,這個星期突然間收到幾個邪骨妹的"問候"短訊,證明佢地生意淡泊,要漁翁撒網式 call 客。

深圳已死,冇得玩了,只餘正骨。
師兄客氣,都係報國嘅自己人,我都吾想大家衰,雖然報料人仕話八月會慢慢回復正常,但我睇冇半年都吾會安全,新市長作風強硬,有排玩,兄弟執生!

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-13 19:31 發表

師兄客氣,都係報國嘅自己人,我都吾想大家衰,雖然報料人仕話八月會慢慢回復正常,但我睇冇半年都吾會安全,新市長作風強硬,有排玩,兄弟執生!
應該冇半年咁耐既,供 on 都要開飯,比佢地掃瓜哂 d 場,都冇乜著數,十•一前我諗都幾危,要玩都要到十•一打後。

回復 4# 的帖子

Confirmed by massage girl in 1 of the big sauna in 水圍, mang BG and patrons were caught during the raid in last Saturday.

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-13 20:46 發表
Confirmed by massage girl in 1 of the big sauna in 水圍, mang BG and patrons were caught during the raid in last Saturday.
大場都掃咁大獲

Better staying in HK and expense locally recently, so scary

[轉載]

《深圳商報》報道,周三(8日)晚10時,羅湖公安到一間「模特足浴中心」突擊檢查時,發現有一間房鎖着門,門上的玻璃被毛巾擋住。公安踢開門   衝入屋內時,赫然發現一男一女在房間內進行性交易,在公安的盤問下,男子開始堅稱「做港式按摩」,但被追問「做按摩為什麼兩個人全部赤裸 」時,男子便抱頭痛哭  ,報道指該名32歲男子為香港居民。

引用:
原帖由 141china 於 2009-7-13 20:48 發表

大場都掃咁大獲
係呀, 連皇室都叫spa 機師放假,
大家唔好以為大場就好安全.

引用:
原帖由 141china 於 2009-7-13 21:25 發表
[轉載]

《深圳商報》報道,周三(8日)晚10時,羅湖公安到一間「模特足浴中心」突擊檢查時,發現有一間房鎖着門,門上的玻璃被毛巾擋住。公安踢開門   衝入屋內時,赫然發現一男一女在房間內進行性交易,在 ...
Opps. Look at the quality of girls in the pics. THe name of this place is really exaggerating..  模特.. 冇凸便差不多。。

攪到甘, 要過隔離版先得啦

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-7-13 20:46 發表
好得人驚

[轉貼]

正場鬼能鼠打飛機冇事
一樣比人拉
冇能信d廣告佬鱔稿點樣試完話正
分分鐘跣到應

大場被拉

皇后大道
春風航母
掃場捉人
鑫翔飛
回力
金碧
麗斯
新王朝雅頓
日華
深水灣
紅錦灣
桃花島
錦豪
皇悅
銀海
威尼斯
南方桑拿
騰飛
新海港
慧康樂

例有份比公安掃場捉人
金沙灘
泳康
時光倒流
萬富華
北海金灘
康爾富
海富
永安

比公安掃場捉完人落閘

太子
國豐會
港都

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 141china 於 2009-7-14 22:03 發表
[轉貼]

正場鬼能鼠打飛機冇事
一樣比人拉
冇能信d廣告佬鱔稿點樣試完話正
分分鐘跣到應

大場被拉

皇后大道
春風航母
掃場捉人
鑫翔飛
回力
金碧
麗斯
新王朝雅頓
日華
深水灣
紅錦灣
...
應該唔止咁小,有很多冇 announce.

相關搜索目錄: 廣告

我琴日同事都話有大約200個ko衝入水立方,
捉人齊齊驗尿,玩到禁大,
決定体戰兩星期,乜骨都停一停!
免麻煩!

引用:
原帖由 pnspns 於 2009-7-14 23:43 發表
我琴日同事都話有大約200個ko衝入水立方,
捉人齊齊驗尿,玩到禁大,
決定体戰兩星期,乜骨都停一停!
免麻煩!
水立方咁正經都攪成咁 , 裡面老小咸宜,咁都有200個ko衝入去

引用:
原帖由 JNC117 於 2009-7-14 23:57 發表

水立方咁正經都攪成咁 , 裡面老小咸宜,咁都有200個ko衝入去
上面VIP房有野玩架!

引用:
原帖由 pnspns 於 2009-7-15 00:18 發表

上面VIP房有野玩架!
師兄, 可以PM我 details 嗎 ?  遲下洗完地去試下

朋友報料,「水立坊」真係比公安封咗一日場,大場都搞成咁,各位執生~

引用:
原帖由 天使之施 於 2009-7-15 01:11 發表
朋友報料,「水立坊」真係比公安封咗一日場,大場都搞成咁,各位執生~
你唔使信你朋友的朋友,我星期日去水立方做XX島推油,我的私家技師話上星期五凌晨兩點公安去水立方捉人驗尿,但星期六仍人山人海,2千幾客,星期日如常,邊有封場、

引用:
原帖由 ivan99 於 2009-7-15 09:28 發表

你唔使信你朋友的朋友,我星期日去水立方做XX島推油,我的私家技師話上星期五凌晨兩點公安去水立方捉人驗尿,但星期六仍人山人海,2千幾客,星期日如常,邊有封場、
呢兩人我都有朋友o向水立方過夜,又真係無聽過封場喎!

回復 1# 的帖子

C Hing you are perfecly correct, and also heard from some "regular" massage place are raided by GA too, like Pacific, Carnival...etc... and to be safe do not do any illegal action in the room, wait until 2nd week of this October la....

引用:
原帖由 Mr.big 於 2009-7-15 13:15 發表

呢兩人我都有朋友o向水立方過夜,又真係無聽過封場喎!
封係封查嗰兩嗰鐘,就算唔封,都咪楝捉人驗尿時候入場,當晚公安十点去水景,十二点去水都,兩點去水立方。

昨天新都個BG都話便衣GA 不久前查完

下下講10月出山,中秋到都重兩個月呀

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。