推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

79 1234
發新話題

好人有好報....你地信唔信....

好人有好報....你地信唔信....

今朝瞓醒見到7少己经出貼...想唔出都唔得啦(應承咗佢).....

回港後梗係要跟d識途老馬去揾食喇....星期五就跟咗7少2晚3日之揾食之旅(真係揸6个钟車去食海鮮)

第一晚就去左一间新装修K場叫褲萊...硬件就金碧輝煌...我比六星.....

軟件就行2-6-9..&3-8-12...我地4个人...有兩個有L/B.....

得呀7....同我两个揀囡,但我覺得d囡質素就好一般...媽咪帶囡又慢...

呀7又話媽咪同佢揀咗...比乜要乜(好好人),得我一个孤軍作戰..

你知la..一齊揀女先好玩嘛...而家得我一個..好大壓力....

寫住甘多..交咗差先...遲D再寫、、

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

7少 always gets special treatment from the Mammy. They treat him like their "godfather".
I had some recommendations that were inedible while he got all the special ones. Life is so unfair,

引用:
原帖由 lomo 於 2009-9-20 07:58 PM 發表
7少 always gets special treatment from the Mammy. They treat him like their "godfather".
I had some recommendations that were inedible while he got all the special ones. Life is so unfair,
佢自己話..."好人有好報"

我都信架...

裤浪系商业应酬场。。D女麻麻。。一般一早都要去返学呀。。开铺呀甘。。有D一剂就走添。。妈咪特登留既就好D。。。

回復 2# 的帖子

媽咪留得的,當然一定有她的長處!如果可以食得落的,一試你就知道她留的都是有道理的!只是你不給她機會!

回復 3# 的帖子

你自己話她留給我的這個廣西靚模,點不點?!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-21 11:31 發表

裤浪系商应酬场。。D女麻麻。。一般一早都要去返a呀。。开铺呀甘。。有D一剂就走添。。妈咪特登留既就好D。。。
Too many tiger in Humen !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-21 10:17 發表
今朝瞓醒見到7少己经出貼...想唔出都唔得啦(應承咗佢).....

回港後梗係要跟d識途老馬去揾食喇....星期五就跟咗7少2晚3日之揾食之旅(真係揸6个钟車去食海鮮 ...
借仁兄貴寶地多謝七少來回揸6个钟車去食海鮮, kimchi吃得開心滿意, 我又還了她突想吃海鮮的心愿, 不但一舉數得, 而且晚上小弟得!得!得!....., 在此多謝七少! 辛苦了!

仁兄, 當晚你個女女都不差啊! 又高又皮膚滑, 惟一不好是用手机發了几個短信....., 我借頭借路都想去摸下, 但kimchi一直盯注我, 下不了手, 后來我和kimchi走時, 見到她又被媽咪帶去試房......觀此女面相, 如能劈開她的冰山, 應不錯.... 哈哈!

七少讓給你的靚模波應吾細.皮膚也又白又滑吧?

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-21 12:45 發表
Too many tiger in Humen !!
你喜欢打老虎既播。。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-21 12:49 發表

你喜欢打老虎既播。。。。
But not in Humen !!  Humen's Tiger bits me too hard !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-21 12:52 發表

But not in Humen !!  Humen's Tiger bits me too hard !!
下次去或者会遇到锡晒你既老虎呢。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-21 15:09 發表

下次去或者会遇到锡晒你既老虎呢。。。
被老虎錫晒都惊哪, 因吾知几時又會被老虎咬哪
還是小羊糕好些......

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-9-21 15:24 發表
被老虎錫晒都惊哪, 因吾知几時又會被老虎咬哪
還是小羊糕好些......
我都系喜欢小羔羊。。又听话。。有任摆布。。
不过阿查兄就中意D狮萝。。仲要系吾知河东定河西果D添.。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-21 15:56 發表

我都系喜欢小羔羊。。又听话。。有任摆布。。不过阿查兄就中意D狮萝。。仲要系吾知河眯w河西果D添.。。。
Both of my SPs are from Hunan, Hubei & Guangxi only !!  NO more Henan !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

"好人在好報"     ........哈哈!我當然信喇!我就是最好的例証喇!

回復 1# 的帖子

嘿!你死左去那裡?還不快點寫下去?

一連兩晚去重新裝修0既K場。。。大家真係玩得够綠色。。。recycling

相關搜索目錄: 裝修

回復 17# 的帖子

不只sauna有兄弟互換,連K都可以呢!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-21 02:22 AM 發表
嘿!你死左去那裡?還不快點寫下去?
大佬..星期一...一早起身寫咗少少...就上左常仔啦....

又等咗好耐...3吹4請..媽咪先再帶女入來,跟住講,

呢d係3-8-12既,最好架la...有冇搞錯...比2-6-9還要差...揀唔落手呀!!!!

有一个..媽咪極力推銷...我在猶疑之间...她露出真面目了,

如果你要..就2-6-9可以...好啦...人地都大减價啦....

坐低...梗係色盅...飲酒敢啦....我条女都唔錯架(如果呀7果個唔尼)....

正在卿卿我我之際,登然眼前一亮...一个身段修長..長髮飄逸美女在我眼前出現...

原來係媽咪帶比七少条女,有冇芥蘭菜...d好野留晒比呀七....我冇錢比呀!!!!

好彩我有一心2用,一眼關七既功夫...一路同我条女玩色盅..一路吸住呀7果个!!!!

死肥7就成晚係度唱歌,又唔理个美女...我又一路吸野....

走埋去同佢傾兩句,玩吓大話色...原來係廣西人,又識講白話...甘又要加分喇....

正在心亂如麻...心中暗吊...你个肥七又有好野食哪.....

点知突然间...聽到有一把声音講..我知道你钟意我条女,今晚你帶佢上房啦...

多謝七公

第二晚...媽咪又帶兩件好野比佢...佢自已話"好人有好報"

隔離飯香

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-22 22:39 發表

大佬..星期一...一早起身寫咗少少...就上左常仔啦....

又等咗好耐...3吹4請..媽咪先再帶女入來,跟住講,

呢d係3-8-12既,最好架la...有冇搞錯...比2-6-9還要差...揀唔落手呀!!!!

有一 ...
見到老友開心,無所謂喇!我時時有,你無幾可!

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-22 22:55 發表

我都你幾何

下次見到記得讓我

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-22 07:55 AM 發表

係哪.係哪....你有雞運...底你牙察...

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-9-20 09:48 PM 發表

借仁兄貴寶地多謝七少來回揸6个钟車去食海鮮, kimchi吃得開心滿意, 我又還了她突想吃海鮮的心愿, 不但一舉數得, 而且晚上小弟得!得!得!....., 在此多謝七少! 辛苦了!:bo ...

jack兄...个廣西靚模無論身材,服務都可以比A...波唔大,但好靚..唯一缺点是化裝太濃....

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-9-22 23:44 發表

jack兄...躁s西靚模無論身材,服務都可以比A...波唔大,但好靚..唯一缺簻O化裝太濃....
Stan, 我把靚模讓了給你,但就給人口實說我因為不能起頭才給囡給你!如果我真的不起頭,也只會在星期六不起頭而不是星期五喇!唉!好人難做!我真的很惱那些人在背後說朋友!我以後也不會和他一起玩的了!

他不是第一次這樣說了!以前和他說了一次,叫他有什麼事請當面講,大家老朋友,有事當面講,不會有hard feeling 的。但就是不聽!我已經不會為此傷心了。因為心死了!

79 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。