推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

29 12
發新話題

[桑拿浴室] Cheung Sha Wan Ocean Sauna

Cheung Sha Wan Ocean Sauna

Any brother tried?  Any ideas on the service type, package and BG recommendations?

昨天揸車經過看到這間,我都想知。

Where is it ?

回復 3# 的帖子

at Cheung Sha Wan, at a Lai Sun managed building (near to SuperStar Seafood Restaurant) at basement, opposite road of Cheung San Wan Plaza (above Cheung Sha Wan MTR station).

以前叫【海島】。

好靜鼣,冇咩客冇咩技師,我都唔知點解佢仲生存到

我耐不耐會去,有驚 有喜 睇彩數

Heard from another brother that they provide VAS automatically.

what is the price?

引用:
原帖由 DavidL 於 2010-8-28 12:25 發表
Heard from another brother that they provide VAS automatically.
Price included, no free lunch in this world

有冇冧巴好介紹呀?

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-8-31 00:09 發表

價錢地方,囡囡質數又如何?
坦白講,好一般,中女,都識K

地方乾淨OK,冇池冇蒸(其實係有蒸,不過次次都冇開)

價錢你預500啦,好似九點係平50

就腳可以一試,專登去就冇謂囉!

引用:
原帖由 Terrorism 於 2010-8-31 14:05 發表

坦白講,好一般,中女,都識K

地方乾淨OK,冇池冇蒸(其實係有蒸,不過次次都冇開)

價錢你預500啦,好似九點係平50

就腳可以一試,專登去就冇謂囉!
整體黎講, 咁就無咩特別吸引力,
除非服務水準超高, 令到客人賓至如歸,
樂不思熟.       

C hing, $500 for the girl or it is the total sum ?

引用:
原帖由 boot_boot 於 2010-8-31 17:29 發表

整體黎講, 咁就無咩特別吸引力,
除非服務水準超高, 令到客人賓至如歸,
樂不思熟.         
如果好似你咁講,佢就人山人海啦!

引用:
原帖由 Yipskip 於 2010-8-31 23:07 發表
C hing, $500 for the girl or it is the total sum ?
四佰幾,骨鐘連代支

引用:
原帖由 Terrorism 於 2010-9-1 08:50 發表

如果好似你咁講,佢就人山人海啦!
唔好人山人海丫, 要排隊輪街証嫁!     

咁點解要搵佢? 就腳都唔好攞錢黎掉落海?

回復 19# 的帖子

Agreed - dont waste $$ and time,  tried a few days ago, hardware so so and most C9.

引用:
原帖由 garylock 於 2010-9-14 19:25 發表
Agreed - dont waste $$ and time,  tried a few days ago, hardware so so and most C9.
有一個外型得既, 返左一期十五日就去左我主場.

呢間場都有好相頭,不過要睇你運數

Hi

多謝大佬繼續搵好野...正

引用:
原帖由 Terrorism 於 2010-9-16 12:53 發表
呢間場都有好相頭,不過要睇你運數
Any good number please?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-9-15 14:57 發表

有一個外型得既, 返左一期十五日就去左我主場.
C hing你好多主場噃,近期係邊間呢?

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。