推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

39 12
發新話題

團 年 飯

團 年 飯

應 貓 朱 要 求 提 早 提 出 攪 團 年 飯
大 家 一 月 有 冇 邊 個 星 期 六 唔 得
我 想 係 15 Jan 或 22 Jan 攪 29 Jan 我 怕 好 多 朋 友 唔 得
請 提 意 見 我 要 呢 個 星 期 尾 訂 定 位
地 點 我 想 係 尖 咀 太 湖 或 皇 室 堡 景 逸 軒
如 果 兩 邊 都 冇 位 就 貴 D 訂 佐 敦 新 斗 記 或 中 環 寧 波 旅 港 同 鄉 會

請 大 家 快 D 報 名 (我 預 訂 12~14 個 位) 同 俾 意 見
同 請 記 得 飲 酒 既 朋 友 一 定 要 自 備 一 支 紅 酒 或 白 酒   
當 然 帶 硬 野 來 我 地 都 歡 迎

如無意外, 兩大一小

引用:
原帖由 niki 於 2010-12-15 14:35 發表
如無意外, 兩大一小
大吉利是
我年底冇日得閒, 如定好日子會盡量出席, 頂多後到.
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 niki 於 2010-12-15 14:35 發表
如無意外, 兩大一小
正 !!! 當 攪 mai 滿 月!!!
不 過 係 問 問 海 倫 得 唔 得 好 D
其 實 個 BB 咁 細 帶 佢 出 來 食 飯 你 地 會 唔 會 好 辛 苦?
同 我 地 又 煙 又 酒 怕 唔 怕 呀

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-12-15 02:56 PM 發表

正 !!! 當 攪 mai 滿 月!!!
不 過 係 問 問 海 倫 得 唔 得 好 D
其 實 個 BB 咁 細 帶 佢 出 來 食 飯 你 地 會 唔 會 好 辛 苦?
同 我 地 又 煙 又 酒 怕 唔 怕 呀
我ok呀~1月尾bb已經係雙滿月喇!

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-12-15 02:46 PM 發表

大吉利是
我年底冇日得閒, 如定好日子會盡量出席, 頂多後到.
百厭鬼,我都好想見下你個bb呀 !仔定女呀 ?

引用:
原帖由 貓宇川 於 2010-12-15 15:28 發表

我ok呀~1月尾bb已經係雙滿月喇!
太 好 啦
Timway 車 會 就 來 可 以 upgrade 成 為 Timway BB 手 推 車 會

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-12-15 15:54 發表

太 好 啦
Timway 車 會 就 來 可 以 upgrade 成 為 Timway BB 手 推 車 會
UPGRADE 左好耐啦
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 貓宇川 於 2010-12-15 15:29 發表

百厭鬼,我都好想見下你個bb呀 !仔定女呀 ?
.........................................................

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2010-12-15 17:48 發表
UPGRADE 左好耐啦
咁 死 啦 好 似 得 返 我 同 小 哈 冇 出 車

唔該謝夫 ~~~~
1 月 22 號我唔得 , 要去上海食 annual dinner
其餘時間冇問題 !!!
邊間就由你地班食神話事 , 食咩都得 ~~~

我應該15之後既星期六日都OK, 早D定實喇, 等我mark低係schedule先..

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2010-12-15 21:19 發表
我應該15之後既星期六日都OK, 早D定實喇, 等我mark低係schedule先..   
即 係 你 15 唔 得 貓 朱 又  22 唔 得
咁 得 返 29 Jan ja 喎

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2010-12-15 21:39 發表

即 係 你 15 唔 得 貓 朱 又  22 唔 得
咁 得 返 29 Jan ja 喎 h:" />h:" />
15都可以呀

in love with the nature...

引用:
原帖由 allure 於 2010-12-16 12:19 發表
15都可以呀
咁 就 15 Jan 我 conifrm 多 幾 個 大 哥
我 呢 個 星 期 就 去 訂 位

Not sure but should be able to join.

Book 左 太 湖 不 過 未 知 有 冇 大 房 要 下 個 月 先 知
可 能 要 係 樓 上 間 房

到 今 日 報 左 名 既 有:

01. 貓朱
02. niki (2大1少)
04. 白蘭氏
05. allure
06. 小哈
07. Evo8
08. DC2R (Will哥兩公婆)
10. Jeff9394
11. 百鬼夜行
12. 朗少
13.
14.

得 返 2 個 位 快 D 報 名

01. 貓朱
04. 白蘭氏
05. allure
06. 小哈
07. Evo8
11. 百鬼夜行
12. 朗少
13.Kelvin
14.

得 返 1 個 位 快 D 報 名
True power always take my breath away, just like true beauty~~!!

01. 貓朱
04. 白蘭氏
05. allure
06. 小哈
07. Evo8
11. 百鬼夜行
12. 朗少
13.Kelvin
14.柳飄飄

01. 貓朱
04. 白蘭氏
05. allure
06. 小哈
07. Evo8
11. 朗少
12.Kelvin
13.柳飄飄
14.

百 鬼 有 事 來 唔 到 重 有 1 個 位 快 D 報 名 啦

我同奇哥....同BB!!!!!!!!!!

原來報左....睇唔到添.

allure & jkjkelvin 有時間 sms 或 MSN 你地個電話俾我 我冇左你地電話

39 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。