推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

78 1234
發新話題

沉船...可以令你連命都冇...

沉船...可以令你連命都冇...

各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用...

自跟他分手後最近重遊此場, 和不少技師談她近況時都同我講...她一向都做得比較放, 對一些拿錢入房的VIP客特別好, 如打茄輪, 不用套吹和做等等...有求必應...

小弟聽到這消息後, 有如晴天霹靂, 因為她一向都跟我堅稱, 做事都會比較安全及保守, 而且長期有食避孕藥, 我雖然只信一半, 但都不至這麼離譜, 我有如跟好多人無阻隔地共用一條隧道...好可怕...而且現在還怕自己有什麼病...所以希望大家以後沉船都真係要好好好小心...

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 00:40 發表
各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用 ...
始終做得呢行好多囡囡都已經當自己係貨品, 邊個出睇躩}賣俾邊個囉
我之前係足浴場識到條囡仲溝左佢拍下散拖...間中仲無套中出佢..
之後有日佢突然同我講以前曾因為急用錢所以做了大半年一樓一...
聽到果刻真係呆左   攪到事後要去驗血... 好彩無事先安心

Thanks for report.

Where and what's name or no. of the BG?

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 00:40 發表
各位師兄...小弟係兩年前...在港島某大場認識了一位技師, 而且沒預備地跟她拍拖兩年, 但本人都不是什麼有錢公子, 始終都未能在金錢上滿足她, 要她一直要繼續做這行業, 最後都是分手收場...這樣都冇問題, 只怪自己無用 ...
經一事, 長一智.  
我估好多囡囡的智商係幾高的, 玩還玩, 忌投入真感情!  
wingkeekee c-hing, 希望你冇事吧!   

回復 1# 的帖子

師兄,小弟亦是過來人,你上述經歷我也試過多次了,老人家話經一事長一智,但在人性和感情上都比較難做得到,囡囡投身這個行業,無非是希望揾快錢,感到囡囡對你真情流露,其實是她的一個賣點,因為她可以令到客人有媾女feel,此乃囡囡揾錢的極上策略,簡單來說,囡囡講明BM收幾錢,ML又收幾錢,環保中出加幾多,你會覺得太商業化,就算你有興趣玩?都係定價消費,但若果媾女就大大不同,至少都行街睇戲食飯出入高消費場所,又要買靚衫送禮物,真是無底深潭,所謂人心肉造,很多男仕們都會過份沉迷而不能自拔,回想多年之前經濟好收入高時,我花在這樣的囡囡身上的金錢都覺得有所不值,但最難面對的就是作為你女朋友後還要繼續在骨場上班,雖然她口講話我唔會同其他客乜乜㗎,但關上房門後發生甚麼事就無人知曉,出得來揾食嘅女人,能夠給你有女友feel,對其他的客亦都可以,到時你會回想去年一經典廣告曼寧妹妹話︰(哦,原來佢對個個都一樣咁好嘅﹗),所以遇到這種情況,只有用平常心去面對,或當作是一種明買明賣的不道得交易,心里自然會好過一些,奉勸師兄 小心行駛  切莫沉迷﹗

骨場女子無真愛
自作多情是蠢材
囡囡只愛君錢財
過份沉迷換悲哀

相關搜索目錄: 廣告
本帖最近評分記錄
  • hungkm 體力 +20 我很認同 2011-1-27 12:44
  • hungkm 威望 +20 我很認同 2011-1-27 12:44
  • hungkm 金錢 +20 我很認同 2011-1-27 12:44
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-4 11:43 發表
師兄,小弟亦是過來人,你上述經歷我也試過多次了,老人家話經一事長一智,但在人性和感情上都比較難做得到,囡囡投身這個行業,無非是希望M快錢,感到囡囡對你真情流露,其實是她的一個賣點,因為她可以令到 ...
師兄, 這些真是經驗之談, 小朋友得益不少.     

Don't fall into sinking ship CHing - i try before and very painful.the bg will tell you they won't ml or do anything to hurt you but they will do it behind your back.
just ask the other bgs in the sauna and they will tell you because sometimes they play double fly.
Just treat it as a transaction and don't buy them expensive things - you will regret it.
If they accept normal price presents, then you have a better chance of them wanting a normal life, not
a high spending life.
My bg wanted Chanel, LV ..... so i had to stop it.

深表同情, 現在醒悟都未遲,

不符合經濟原則  

苜先多謝各位師兄既關心同教導...我真係經一事, 長一智...織得分咩係玩既女人, 咩係結婚既女人...

我都知道呢啲女仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩年間, 我經常失業, 連濕疹都生...唉...

其實我都知錢好重要, 但係佢地咁搏, 好可能搵到都冇命洗啦...妳唔要命都唔好累我呀...同佢分手你必然既事...我都估唔到同佢分手只係幾個月之間, 又搵到好工, 皮膚都好返哂...所以真係咩都開心哂...但係突然聽到呢個消息...只係擔心自己有冇染到病...

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 chaoraymond 於 2011-1-4 11:03 發表
Thanks for report.

Where and what's name or no. of the BG?
佢而家係北角X天既!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號...

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-4 11:43 AM 發表
骨場女子無真愛
自作多情是蠢材
囡囡只愛君錢財
過份沉迷換悲哀
好文彩。非常同意,囡囡若將自己包裝成「別樹一格」,給你女朋友 feel,mark 單多,仲可以陪你去下街,買下野,好過屈在一間黑麻麻的房內等運到。

Totally agreed....

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 13:45 發表

佢而家係北角X天既!@*, 之前都係佐敦廟X做過係#*號...
If she has worked in Temple Sauna, I doubt if she did not ML with other clients. Anyway, I believe you are not the only one has such experience. But one thing very important, don't risk your JJ, life can't take two........

Of course, I know she will make love with other clients...but I don't expect she will make love without the condom...

海天?我會去下!....

引用:
原帖由 fresh6969 於 2011-1-4 16:48 發表
Don't fall into sinking ship CHing - i try before and very painful.the bg will tell you they won't ml or do anything to hurt you but they will do it behind your back.
just ask the other bgs in the sa ...
如果要送埋呢d國際品牌, 條數真係有排計.         
36著, 走為上著.          

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 21:43 發表
苜先多謝各位師兄既關心同教導...我真係經一事, 長一智...織得分咩係玩既女人, 咩係結婚既女人...

我都知道呢齯k仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩 ...
我估師兄你都算好彩la!     
其實不論在何地何場, 總有d囡囡為 "性的享受" 和/或 "額外的金錢",
佢]會同異性進行 "環保" 的行為.   
今時今日, 中招的風險係唔細.     

我諗你都要睇下佢地BG行家真係講"實情", 定係抹黑佢!?

點都好啦, 跟budget做, 免入這個無底深潭

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 21:45 發表

點解好似有啲嚼完唱嘅感覺?
有時技師之間講嘅嘢不能盡信,或者佢哋唔妥有機會存在誹謗都唔定咖.

引用:
原帖由 中出正男 於 2011-1-5 12:39 發表 My bg wanted Chanel, LV >>>羅湖商業城哦d咪算囉   當自己系姐仔明星呀
好嘢呀,A貨都比你諗到,話時話堅野係咁意都過萬,揸住D錢點玩都得啦
頭髮長長  心地善良  性格內向  永不賴賬

引用:
原帖由 wingkeekee 於 2011-1-4 21:43 發表

我都知道呢啲女仔要搵錢, 不過其實唔係我主重要溝佢, 仲有識佢果陣...佢已經知我冇錢啦, 而且同佢一起既兩 ...
個女仔如真如人哋所講貪錢,做的豪放,就唔會跟著你呢個自話無錢嘅男人兩年啦,仲要喺失業添!用下個腦了.仲要喺度點埋名公佈天下.

78 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。