推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

29 12
發新話題

龍濤

龍濤

63 , good wor

83 , ok wor

any bro has other suggestion

回復 1# 的帖子

師兄,有無多少少資料呀?

引用:
原帖由 skipper99 於 2011-6-15 12:54 發表
63 , good wor

83 , ok wor

any bro has other suggestion
好耐冇去呢間場, 依家仲係唔係咁旺? fly鐘仲係唔係咁嚴重?

好耐冇去呢間場, 依家仲係唔係咁旺? fly鐘仲係唔係咁嚴重? [/quote]

埋單時我問收銀: 又飛我鐘!
收銀答: 無辦法, 太多客!

呢間場成日持旺!

引用:
原帖由 yongfeng 於 2011-6-15 21:00 發表
好耐冇去呢間場, 依家仲係唔係咁旺? fly鐘仲係唔係咁嚴重?
埋單時我問收銀: 又飛我鐘!
收銀答: 無辦法, 太多客!

呢間場成日持旺! [/quote]

73, good!

yes, fly a bit.  
A rush flight , hahahaha...

呢個場3-4年前成日去,平均一星期去1-2次
但之後就無去過了,二星期前諗住懷舊一下,就walk-in 上去,
樓下接待同Locker 人不變 (當然佢地已經唔認得我喇 )

入到大堂,見到細哥,之後寒喧幾句,因為真係好耐無去過,
就叫佢拍板,一入房 心諗細哥你唔係咁玩我呀,雖然我好耐無黎姐,
都唔駛安排個咁既恐龍俾我,但我又唔慣彈鐘,咁就算喇,
一扒係度,嘩......成陣酸"縮"味.......頂唔順.....想嘔
之後過程唔講了.....我一定以後都唔會再去.....
不過好老實....價錢又真係好平既.....
但而家呢個場係唔係無乜後生架
因為我係走廊見到個個都真係.....

回復 2# 的帖子

^# good and enjoyable for both part 1 & 2
*# only part 2 good

other choice #*

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-6-15 23:22 發表
呢個場3-4年前成日去,平均一星期去1-2次
但之後就無去過了,二星期前諗住懷舊一下,就walk-in 上去,
樓下接待同Locker 人不變 (當然佢地已經唔認得我喇 )

入到大堂,見到細哥,之後寒喧幾句,因為真係好耐無去過,
...
我以前去都唔算好平喇, 想問依家雙中幾多錢?
其實不如比多小小去jordan fuji 仲好啦.

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-6-16 15:35 發表

而家雙鐘 $558 包代支,而且會俾張優惠卷你
下次當$50 駛,即係下次$508,我估$508 呢次就唔會有優惠卷送
應該係一次平D一次貴D咁玩(因為上次我走時佢俾我,我心諗都永遠唔會再黎,所以無要到)

而且印象中好似加佐$20,以前記得好似$538,用優惠卷$488 (唔知有冇記錯)
加上以前有1-2個相熟技師,又後生(我估23-24),又靚,身材又正,即使撞到D唔後生(廿到尾),樣都唔會太差呀
因為以前我係呢個場,真係無乜試過D質素差/朱羅紀,所以覺得咁既價錢係超抵,但而家........

引用:
原帖由 yanyin_2323 於 2011-6-16 15:35 發表

jordan fuji 未去過, 有好介紹嗎?

引用:

C-hing, is fuij clean?  I think lung tao is already v dirty, but BGs good, so I tolerate...
dont mind to pay a bit more for comfort.

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-6-17 01:33 發表

C-hing, is fuij clean?  I think lung tao is already v dirty, but BGs good, so I tolerate...
dont mind to pay a bit more for comfort.
富士不比龍濤閣更干淨.

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-6-17 00:37 發表

而家雙鐘 $558 包代支,而且會俾張優惠卷你
下次當$50 駛,即係下次$508,我估$508 呢次就唔會有優惠卷送
應該係一次平D一次貴D咁玩(因為上次我走時佢俾我,我心諗都永遠唔會再黎,所以無要到)

而且印象中好似加 ...
以前都試過幾個唔錯既BG, 依家就好似差小小.

回復 8# 的帖子

any good nos for fuji? what are the services (basic & vas) ?

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-6-17 00:39 發表

jordan fuji 未去過, 有好介紹嗎?
fuji 598雙鐘, 夜更(好似9點後) d BG好多都唔錯, 最緊要係fuji比龍記多好多野玩

多d 咩呀, ching?
請指教

引用:
原帖由 skipper99 於 2011-6-17 13:26 發表
多d 咩呀, ching?
請指教
ching不如你pm我再講你知啦, 因為好似離左題喇

i am still a regular for this store

引用:
原帖由 74747 於 2011-6-20 12:55 發表

都唔駛安排個咁既恐龍俾我,但我又唔慣彈鐘,咁就算喇,

算就唔會係度講 自取其辱   
一扒係度,嘩......成陣酸"縮"味.......頂唔順.....想嘔

我想講呢個先係最大既問題囉....
明唔明呀.....懶聰明

引用:
原帖由 遙∼K 於 2011-6-20 17:13 發表

我想講呢個先係最大既問題囉....
明唔明呀.....懶聰明
no way !!!!!

唔係咁差呀,師兄講笑啫!

回復 2# 的帖子

兩個x3都係好波之輩,最更要是真的。 x8 這6x 皮膚好滑,應該幾好......

我保住一星期去一次,勝在大部份女仔後生及放.

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-6-25 20:19 發表
我保住一星期去一次,勝在大部份女仔後生及放.
Any good NUMBER to share?

29 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。