推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

118 12345
發新話題

[原創] 常平長安遊之三晚七Q半

常平長安遊之三晚七Q半

星期五因為要在惠州開會,便乘機找來借口星期四下班就去了常仔半記。和柴爺及他的朋友來個遲來的唱K.

星期四下午五點從中環出發,七點到常仔,先去海蝦找媽咪女友,她有一張海蝦的免費住房卷。當然不要浪費。上三樓拿了房卷再到前台拿房。住兩晚,第一天用免費房卷,第二晚是$238,單人房。再去茶餐廳吃個牛腩面才去半記。

去到是8點,在三樓電梯看見四眼芬的助理帶著很多囡,問了房在那裡,她告訴我後,便行去房。以為她會跟住帶囡來,點知,等到8:40p.m. 才見另一個媽咪帶囡來。是豬扒一大件,當然不要喇!點知,他們以為我不要囡,便不再帶!(我不知的,知道仲唔小咩!)

陸陸續續還有幾件扒入來問。當然也不要。到9點,四眼芬才人來。我就小她,為什麼她的四眼妹不帶囡來,她看見我來的!四眼芬才說,柴爺沒有訂她房,是訂了珊珊的房(DJ) ,所以她不知到要帶囡給我!我當堂語塞,無話可小!

她然後去帶囡,但柴爺10點半要走了,得我一個人,到時留在那裡還有什麼意思?而且,我今晚還要返海蝦喂飽送房卷給我的女朋友。所以就不要囡囡了!1個多小時的陪坐,洗多300元,唔抵遮!

公公說我當晚是怨婦,實在不是。當時,沒有囡囡陪坐,和柴爺玩色中。當晚開什麼,中什麼。喝了很多酒,我一個小時,喝了一支半紅酒!而且,星期三晚只睡了3個多小時,還從香港開車去常仔,很累!才合眼休息一會,今晚還有功課要交啊!

10點,公公從天鵝湖來到,喝了兩杯。10:30pm. 柴爺買單走人。我也一起走了。

回去海蝦,沖過涼,琼幹水,睡一覺,等媽咪女友收工。兩點她回來,溫馨了一次。第二朝又一次。就去惠州開會。

待續。。。。。星期五半記Jack嫂生日

相關搜索目錄: 紅酒 功課
本帖最近評分記錄
  • Lighter 體力 +59 持久獎 2011-11-21 19:49
  • Lighter 威望 +59 持久獎 2011-11-21 19:49
  • Lighter 金錢 +59 持久獎 2011-11-21 19:49

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-21 14:04 發表
星期五因為要在惠州開會,便乘機找來借口星期四下班就去了常仔半記。和柴爺及他的朋友來個遲來的唱K.

星期四下午五點從中環出發,七點到常仔,先去海蝦找媽咪女友,她有一張海蝦的免費住房卷。當然不要浪費。上三 ...
七公三晚七Q半, 有心有力, 我依家都吾得哪, 习惯了中出, 一戴套就软

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-11-21 15:34 發表

七公三晚七Q半, 有心有力, 我依家都吾得哪, 习惯了中出, 一戴套就软h:" />h:" />h:" />
JACK 兄將d私房生活爆出來了.. 哈哈...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-21 14:04 發表

星期四下午五點從中環出發,七點到常仔,先去海蝦找媽咪女友,她有一張海蝦的免費住房卷。當然不要浪費。上三 ...
睇完第1,2 發,沖定杯茶等睇其餘個5發半 !!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-21 15:38 發表

JACK 兄將d私房生活爆出來了.. 哈哈...
快出时加上她阴部顶啊顶啊... 出那下是很爽的

引用:

今日個個出 Report 交功課

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-11-21 16:58 發表

快出时加上她阴部顶啊顶啊... 出那下是很爽的
講得甘詳細.. 賤格...
不過我地都鐘意... 講多d吧.. 哈哈..

我第二晚應該薯片都感覺到唔同左.. 系個套穿左個一剎那系特別舒服既... 個種溫暖同包容感連薯片個一下都舒服到叫左出黎...
不過佢太醉了.. 所以不大清醒而已..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-21 17:35 發表

講得甘詳細.. 賤格...
不過我地都鐘意... 講多d吧.. 哈哈..

我第二晚應該薯片都感覺到唔同左.. 系個套穿左個一剎那系特別舒服既... 個種溫暖同包容感連薯片個一下都舒服到叫左出黎...
不過佢太醉了.. 所以 ...

我地大家做個好榜樣,宣傳安全性行為
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

星期五的Jack 嫂生日記

星期五下午四點開完會回到海蝦。見還有兩個多鐘頭空閒,就打電話去按摩部叫了個推油。有第三個鐘免費卷。

$128推油三個鐘。當是回氣大補劑又好,攝期hea時間也好!

來了一個大波的中女。我只穿了底褲,佢仲要除埋去。就由得她看我的光圓屁股吧!

一早和她講,我做到6:15pm就要走了。她推到5:30pm就叫我轉身,一條肉棍對住她,她在床頭幫我推肚腩,個大波在我的眼皮上摩下摩下,我的棍就一直至敬!

推回肚,她的手在我的小肚上還在推。我就一手捉住她的手叫她推下點。她又無兩句就送了一張來回常平至江西的機票給我!在只準在罩外打油激下和我自己的上下左右發動機中,順利放多一炮。

這張機票因為是沒有打洞賽,只算半Q。

相關搜索目錄: 機票

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-21 18:17 發表
星期五下午四點開完會回到海蝦。見還有兩個多鐘頭空閒,就打電話去按摩部叫了個推油。有第三個鐘免費卷。

$128推油三個鐘。當是回氣大補劑又好,攝期hea時間也好!

來了一個大波的中女。我只穿了底褲,佢仲要除 ...

無言 .... 肥七你真係乜都食得落
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 9# 的帖子

仲要去練槍...服左你

...........無錯,咁你都食得落
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

大波中女。。。飞机餐。。 。。。。

七少是我的偶像,勵~~~~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-21 03:17 AM 發表

來了一個大波的中女。我只穿了底褲,佢仲要除 ...
N年前同肥佬去半島水療..佢叫個中医...來个30才中女...見係中医都幾似樣...

點知出尼佢話起左個机...嘩..o甘都制...佢話,橫豎都要比小费..o甘就.....

相關搜索目錄: 水療

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-21 23:37 發表 N年前同肥佬去半島水療..佢叫個中医...來个30才中女...見係中医都幾似樣...點知出尼佢話起左個机...嘩..o甘都制...佢話,橫豎都要比小费..o甘就.....
咁多年前的陈年旧事你都记得!你都不用補腦了!

七公... 甘都重要整多野.. 佩服..

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-21 18:48 發表

無言 .... 肥七你真係乜都食得落
甘都睇下乜野料中女。。。。
例如好似”湯盈盈”甘。。。有相頭,有身材。。。多多都食得落。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-21 23:37 發表

N年前同肥佬去半島水療..佢叫個中医...來个30才中女...見係中医都幾似樣...

點知出尼佢話起左個机...嘩..o甘都制...佢話,橫豎都要比小费..o甘就.....
乜野中醫幫人打飛機

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-11-21 18:13 發表

甘都睇下乜野料中女。。。。
例如好似”湯盈盈”甘。。。有相頭,有身材。。。多多都食得落。。。。
咁又系喎,現在無線的當家花旦,幾乎全是中女30上下;計下數,Twins 都過啦!

不過,七公真系越來越厲害,不用多久,大家就要改口稱他「七仔」!

引用:
原帖由 drm 於 2011-11-22 10:20 發表

咁又系喎,現在無線的當家花旦,幾乎全是中女30上下;計下數,Twins 都過啦!

不過,七公真系越來越厲害,不用多久,大家就要改口稱他「七仔」!
呢個佢都岩食

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-21 07:33 PM 發表

呢個佢都岩食   
好似個中医..不過肥二个碼.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-22 10:44 發表

好似個中医..不過肥二个碼.....
咁樣 ?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-21 08:14 PM 發表

咁樣 ?   
講真...呢个唔錯喎....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-22 11:16 發表

講真...呢个唔錯喎....

呢個係鼎鼎大名既才女

曾出過一份大大有名既文章

我存起了給你看看

118 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。