推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

公公週記

本主題被作者加入到個人文集中

公公週記

以後唔開新post啦.... 有乜就系度講啦...

Title:
用左6個套, 但1 Q ,
真醉定假醉, 只有我清楚,
兩晚都踩屎, 有苦自己知

今次唔講甘多細節..只系交代女女

又系個句, d野系整定既
同柴爺系樓下理髮店見有女女出黎.. 一見件絲襪長腿… ok, 我中了..
, 我系有此癖好的

但系我又怕太突然, 結果任由女女去後門上班
上到房揀女我系有目的地等既就算見到有個幾好既女女, 其實我都非常滿意.. skip , 重比柴爺揀左
後來, 有人話我系唔系甘好眼
其實系我比較留意細節
結果, 真系比我見到佢, 今次就叫佢做醉貓吧人家個名無乜特別, 都系呢個大家都知道
望真d 醉貓系幾靚, 但系就唔系薯片, 熊貓, 細細粒甘young 有點out of my range
(其實有個好q幼既我系想叫架.. 不過佢系唔方便, 七公應該知道我講邊個..)

但系, 佢既身材都系我既style, 系我要走肥既… D 哥你講得對, 系一d肥都唔要既

其實我見到薯片系好想叫佢坐埋, 但系佢發脾氣.. 所以我先買飯黎哄佢… (後來重知佢原來系試 佢個晚其實系方便既不過系想試我講真, 我唔系真系公公無得吊我叫你過夜真系同你談心嗎結果.. …)

點都好醉貓原來好搶, 系甘飲.. 但系, d系黑牌啊重加beer… 無嚴格訓練系真系會瀨野
結果, order話8成就好玩... 
(系, 我鐘意d女醉醉地..)
(但系我唔系想吊穿袋都唔知啊... 頂..)
系過程中, 我有求救話, 條女到頂了.. 放過佢喇... 唔好再鬥氣了...
但系...我相信大家都受酒精影響, 收唔到手了...
結果... 系120% well done (表面上...)

特別講一句... 後來黎埋叫我坐埋既..系醉貓既親妹...
我重知道有狼狗的...

好了..百萬富翁最後問題... 我應該點做...其實當晚我有好幾個選擇...我唔講兄弟都估唔到我甘狗...(我自己比自己既評價...唔系點做公公...)
1)
照樣帶醉貓走.. 點都話過要佢過夜既...同埋真系鐘意長腿...

2)
掉返轉頭叫醉貓個細妹過夜...我知道系可以既...

3)
call 薯片過夜, 不過預左無得吊,只系為左哄返佢玩feel(因為當時既資料, 佢系唔方便既...但系... 原來...)

4)
call 熊貓過夜... 個晚熊貓行衰運,一路都無台, 直到9點幾就比媽咪放生...媽咪話佢之前個晚比客放飛機,過完夜無比錢就走...所以話佢坐台運唔好..放佢返家...

5)
你個選擇你地估唔到... 系叫柴爺條女過夜... 因為我知道柴爺唔出去...放生條女..我之前都話條女唔錯...

6)
自己返歸睡覺...

我諗甘短時間無兄弟估到我諗左甘多野... 
最後.. 多謝師傅幫忙,同贊賞,我系想照顧個醉貓...
結個送左佢返我到房...
同埋.. 我無甘大力... 我系叫左的士去九龍既...

但系... 我之前既title... 有d可以慢慢開故喇...
佢其實無大家想像甘醉..我抱住佢... 我話... 你攬住我啦.. 我怕你會跌...
佢系聽到既... 攬到我實...
上到房, 我幫佢除左一部份既杉等佢訓得好d... 佢系識配合我既...
重有... 我一共有5次,見佢醒醒地,上左套想開波...結果比佢推開左... 重話唔想做...
結果,天光喇...我系佢耳邊講一句我最唔想講既說話... “你甘樣我唔知點比小費你...”
佢竟然可以好快好清醒...去沖一下...就埋黎同我黎一q... 
但系成個過程就好明顯好勉強...我亦隨便完事...派彩, 送佢走...
例牌都有抄牌.. 但系... 唉.. 算把啦...

過程大概系甘... 

第二晚, 我如常溫馨完老二... 之前知道薯片系騙我既... 我就系甘話今晚再叫佢...
希望補返之前一晚既不快...
點知... 薯片落左大堂同我講, 話個大款要佢陪, 重要第二日去廣州玩...
ok... 唔阻你搵錢... 
結果... 都系大後備細細粒去左我度.. 但系佢原來唔舒服, 話唔收錢同我過夜.. 但系無得搞...
頂..系咪甘對我...但系到天光...都系比我黎一野...
唉...唔夠飽結果退房後去左君悅補多飛...

就系甘.. 一個無奈既週末就甘無左喇..

過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

師兄。。。。人生系甘先好玩。。。充滿驚奇及不明朗因素。所以有新䯨同刺激。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-5 08:02 發表
但系, 佢既身材都系我既style, 系我要走肥既… D 哥你講得對, 我 系一d肥都唔要既…

(其實有個好q幼既我系想叫架.. 不過佢系唔方便, 七公應該知道我講邊個..)
以前咸D真系會同你、Kenny爭食,大家都系喜歡那類型,不過現在咸D唔敢搵d好鍾意的,怕又沈了!

是不是沒穿工衣,媽咪叫我地要了,免得她出去被罰款的那個幼齒?

引用:
原帖由 drm 於 2011-12-5 16:49 發表

以前咸D真系會同你、Kenny爭食,大家都系喜歡那類型,不過現在咸D唔敢搵d好鍾意的,怕又沈了!

是不是沒穿工衣,媽咪叫我地要了,免得她出去被罰款的那個幼齒?
Kenny 我都真系會同佢爭食.. 因為真系撞撞地... 不過總有d唔同既時候, 比如薯片同醉貓, 我相信Kenny 會覺得ok, 但系唔會揀...
但系佢個次個傅穎, 同佢個晚帶黎既女伴, 就真系撞到100%... 但系又奇怪, 後來有次同kenny 一齊見到傅穎, 大家都覺, 乜差左既... 可能系妝既問題吧..

對, 那個無穿工衣既幼幼.. 真系好q好幼... 想像系佢想面做個陣, 真系有種強暴feel...
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-5 17:24 發表

Kenny 我都真系會同佢爭食.. 因為真系撞撞地... 不過總有d唔同既時候, 比如薯片同醉貓, 我相信Kenny 會覺得ok, 但系唔會揀...
但系佢個次個傅穎, 同佢個晚帶黎既女伴, 就真系撞到100%... 但系又奇怪, 後來有次同 ...
果晚果個真係女伴....
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 1# 的帖子

呢次唔好,咪下次囉, 呢d情況,我估公公你都睇化左好耐,去k真係好講運 !!  有時醉貓好好玩,有時真係變左睡公主(真同扮都有)。就算有時唔係醉,係k房同返到酒店房都可以變左兩個人。平常心啦 !! 哈哈 ! 祝4你呢個星期好好運!!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-12-5 18:24 發表

果晚果個真係女伴....
噢.. .真系女伴.. 甘就更加要睇下佢有無d甘高quality 既friend 啦..
有d甘既.. 叫我收埋做老三都重得...

不過睇怕我既老三都定左人選了... 應該系御用堂食既飯盒..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-5 16:02 發表

Title:
用左6個套, 但系1 Q 過,
兩晚都踩屎, 有苦自己知…

今次唔講甘多細節..只系交代女女…

又系個句, 有d野系整定既…
同 ...
好期望好好快就可以过下呢D无聊既日子啊。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-6 11:43 發表

海哥.. 你潤我嗎...
當你好似拳王KOF 出完超必, 成晚硬直...
有條女系身邊但系就點都搞唔到.. 你就知道一d都唔爽...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-5 08:43 PM 發表

你地放工,放假,上去玩..係"課餘活動"..可以減壓,充電,唔係無聊...

我就真係無聊夾on九....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

剛剛收到細細粒通知... 佢前晚放工比個中年男人沖過黎搶左包包.. 所有証件同錢無晒...
時間大約系1點幾...
地點就系飯堂b座佢地返工放工個出口附近, 唔系停車場出口個邊...
大家小心... 快過年了...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-6 12:07 發表
剛剛收到細細粒通知... 佢前晚放工比個中年男人沖過黎搶左包包.. 所有証件同錢無晒...
時間大約系1點幾...
地點就系飯堂b座佢地返工放工個出口附近, 唔系停車場出口個邊...
任何人都要錢, 年尾嘛...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-6 12:07 發表
時間大約系1點幾...
要小心啦。。我好多时都提女女包里就只放些纸巾不重要的东西。。钱跟身份证就另一个贴身小包。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-6 12:42 發表

要小心啦。。我好多时都提女女包里就只放些纸巾不重要的东西。。钱跟身份证就另一个贴身小包。。
老二就系甘樣掉左張身份証...

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-5 18:48 發表

噢.. .真系女伴.. 甘就更加要睇下佢有無d甘高quality 既friend 啦..
有d甘既.. 叫我收埋做老三都重得...

不過睇怕我既老三都定左人選了... 應該系御用堂食既飯盒..
溫馨提示:薯片唔可以當飯食,上火架!

引用:
原帖由 drm 於 2011-12-6 12:20 AM 發表

溫馨提示:薯片唔可以當飯食,上火架!
公公最鍾意"隔籬二叔婆飯香"..佢想食我件"鄰家少女"就真......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-6 15:44 發表

公公最鍾意"隔籬二叔婆飯香"..佢想食我件"鄰家少女"就真......
我告訴你... 你件鄰家少女原來唔系甘鄰家... 因為我之後見過佢既真面目... 哈哈...
不過我系想食... 橫惦你又未食..

系啊.. 都唔記得你搞惦左琳琳未..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-6 12:59 AM 發表

我告訴你... 你件鄰家少女原來唔系甘鄰家... 因為我之後見過佢既真面目... 哈哈...
不過我系想食... 橫惦你又未食..

系啊.. 都唔記得你搞惦左琳琳未..
我呢個星期就會𡁻佢....

琳琳原來唔系甘好..因為我之後見過佢既真面目..你要就隨便....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-6 16:17 發表

我呢個星期就會𡁻佢....

琳琳原來唔系甘好..因為我之後見過佢既真面目..你要就隨便....
你叫左鄰家少女呢個星期陪坐你嗎... 你唔好又隊林佢了..

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-5 16:02 發表

Title:
用左6個套, 但系1 Q 過,
兩晚都踩屎, 有苦自己知…

今次唔講甘多細節..只系交代女女…

又系個句, 有d野系整定既…
同 ...
重有... 我一共有5次,見佢醒醒地,上左套想開波...結果比佢推開左... 重話唔想做...
結果,天光喇...我系佢耳邊講一句我最唔想講既說話... “你甘樣我唔知點比小費你...”
佢竟然可以好快好清醒...去沖一下...就埋黎同我黎一q... 
但系成個過程就好明顯好勉強...我亦隨便完事...派彩, 送佢走...
例牌都有抄牌.. 但系... 唉.. 算把啦...

有時做好心只係為左個心安樂,有D人真係無謂浪費感情、浪費好心。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-6 02:48 AM 發表

你叫左鄰家少女呢個星期陪坐你嗎... 你唔好又隊林佢了..
揾到腳就呢两日上去𡁻佢..

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-6 11:53 發表

揾到腳就呢两日上去𡁻佢..
柴爺,sorry 呀,咸D截左你糊!那晚,咸D已視姦了她!

你諗住放生就早響嘛,咸D真系有興趣架!

引用:
原帖由 drm 於 2011-12-6 07:57 AM 發表

柴爺,sorry 呀,咸D截左你糊!那晚,咸D已視姦了她!

你諗住放生就早響嘛,咸D真系有興趣架!
D哥...原來條囡真係甘好咩??早知你要我比三舊得啦.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-6 15:20 發表

D哥...原來條囡真係甘好咩??早知你要我比三舊得啦.....
唔得,你果晚咁出力,幫手隊小鷹,九折二百七得啦!

引用:
原帖由 drm 於 2011-12-6 08:24 AM 發表

唔得,你果晚咁出力,幫手隊小鷹,九折二百七得啦!
D人唔知..已為我有人工攞添......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。