推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

26 12
發新話題

[原創] 水都坊(尖沙咀)與水都會(灣仔)

水都坊(尖沙咀)與水都會(灣仔)

題目所示兩間是毫無關係的,我想我的簡
单報告後不N有太多後續報告,不N太混乱吧,只因名字有簻萓
放在一起有羷鴩吧。
近年我雖然見過不少新技師,試試就已不多了。所以今次也是重會
舊朋友加順帶一兩個新相識。
先是尖沙咀水都坊,这間場在嘉連威佬道華暉大3E
五年前(2009)尼道有間spa新開張亦幾受欢迎 去開的師兄
应該都有穧^憶。及至今年輾轉轉到叫呢個名。
現在有以前灣仔花都三個女仔係度,
而家佢地叫yuki,瑤瑤,lily.有師兄在別台
近日出過尼度報告,相信我和師兄差不多前後几天
上去探她們了。先排有師兄係度問過花都其中兩個女仔
去了哪,佢地短暫係北角做過,而家可以係尼到M到佢地喇。
我就约左yuki.識佢几年的光景見面不少,今次才是第三次按。
yuki保持一貫驕人身材 按功和服務也一樣落力。
尼度和當年一樣只有一間spa房 其它兩間房要往洗手間
}身,仍然维持舊價90分鐘$298.
至於另一位 瑤瑤外型性感 但我也竟從以前到而家都未试過
不過見翻面都好好傾。她們三位非嚫妹型,但应该經驗十足
自有其捧場客吧。

相關搜索目錄: SPA
本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 體力 +20 多謝分享 2014-8-28 11:50
  • 斯坦利 威望 +20 多謝分享 2014-8-28 11:50
  • 斯坦利 金錢 +20 多謝分享 2014-8-28 11:50
God's mill grinds slow but sure.

至於灣仔水都會 是今年新開,位置在灣仔巴路士街 是
莊士敦道的一條横街  一邊对住電車路望正油站 另一邊对住
灣仔道大家樂  詳细地址4台廣告有。我今年去過幾次。
第一次去 做寶兒,當年在尖沙咀2楼初做過 那時还有襙薳f型
及後在其它場 和別區再做和碰頭,現在应剛30出頭,仍有昔日
的俏麗和勁上圍。
之後 就做過彤彤 早一年前在灣仔另一場试過兩次 是新入行 但不久就無做了 今年再重投此業。她幾有女友feel,溫柔。
另外 見過一位也是後生靚女 叫琪琪 但未试過。
另外,汶汶做過湾仔老牌水××  尼度見到佢依稀有少少印象。菲菲就好健談,可能因大家都識湾仔場的那些朋友,很親切。另外菲菲 同我提到近日有個新人
佳佳,據說也年輕 但我还未見過。
这店有兩間水療房,兩間普通房,普通房其一有淋浴間。灣仔區
的店,以四間房來講全都有房內}涼的,大概只有4-5間
水都會已算不錯了。非特別繁別忙的時間 去到用到那三間有得}的
其一,机N应該幾高。
90分鐘仍是$300 今年灣仔銅鑼灣無乜邊間加價
相比尖沙咀有些場連翻加到340 甚至350齊頭,雖有其原因
(or so they say),港島區一些場不失是不錯的選擇。
还見師兄們講美越,尼排hit,所以我给灣仔另外尼間
的報告 押後些而家至出了,哈哈。

相關搜索目錄: 水療 廣告
God's mill grinds slow but sure.

最後 水都这名还有其他人用:
銅鑼灣剛轉手的水都  和o魚涌的水都
前者我也上過 因識得主持上去坐坐 廳幾大
但技師如何就不清楚了。

哈哈!咁琝痟N剛剛經過巴路士街見到水都會的招牌 2樓寶兒? 有印象,當年老闆娘特意叫了她出來介紹過....

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-27 16:22 發表
哈哈!咁琝痟N剛剛經過巴路士街見到水都會的招牌 2樓寶兒? 有印象,當年老闆娘特意叫了她出來介紹過....
差兄应有做過狳鉆嚏I當年佢都好受欢迎
就係佢咯,佢去8楼後唔係好方便人地係度提佢
但已事過境遷。
至於華暉3e, 已無憶念嗎?一齊隨風,我都咁話。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-27 16:34 發表 差兄应有做過狳鉆嚏I當年佢都好受欢迎就係佢咯,佢去8楼後唔係好方便人地係度提佢但已事過境遷。至於華暉3e, 已無憶念嗎?一齊隨風,我都咁話。
哦!是第一代2樓的寶兒 還以為是第二代2樓時的呢.....

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-27 16:39 發表

哦!是第一代2樓的寶兒 還以為是第二代2樓時的呢.....
我耐不耐都見翻佢 因她後期在港島做。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-27 16:41 發表 我耐不耐都見翻佢。
上次見她是去年在13樓....她都幾有妹妹feel

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-27 16:34 發表 差兄应有做過狳鉆嚏I當年佢都好受欢迎就係佢咯,佢去8楼後唔係好方便人地係度提佢但已事過境遷。至於華暉3e, 已無憶念嗎?一齊隨風,我都咁話。
華暉3姨? 哈哈!不如記返華暉2樓....在那裡認識現今某兩大老闆娘

講開灣仔銅鑼灣場,今日才去過悅麗找萍萍按了隻靚骨呢....

差兄有冇試過悅麗的莎莎? 我常常找她按,感覺也是一等靚骨
引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-27 16:53 發表
講開灣仔銅鑼灣場,今日才去過悅麗找萍萍按了隻靚骨呢....

悅麗那個最K得呢?可否推介一下

悦麗我都好耐無.去 麻煩你地另題或pm說

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-28 00:59 發表 悦麗我都好耐無.去 麻煩你地另題或pm說
貓兄不好意思,一時興起說了其他場

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-28 09:20 發表

貓兄不好意思,一時興起說了其他場
不要緊,我也有提舊場,但我地不再此题详说其它現時場了

多謝貓兄非常有用的資訊

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-8-27 15:34 發表 至於灣仔水都會 是今年新開,位置在灣仔巴路士街 是莊士敦道的一條横街  一邊对住電車路望正油站 另一邊对住灣仔道大家樂  詳细地址4台廣告有。我今年去過幾次。第一次去 做寶兒,當年 ...
那些年,2/F 寶兒,我也記得,恭喜她,那麼就6-7年光景,真唏噓

相關搜索目錄: 廣告
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-8-28 12:01 發表 那些年,2/F 寶兒,我也記得,恭喜她,那麼就6-7年光景,真唏噓
有6-7年這麼久? 記得是2010年在2樓認識她的呢

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-8-28 12:01 發表

那些年,2/F 寶兒,我也記得,恭喜她,那麼就6-7年光景,真唏噓
其實寶兒真多了人生練歷,详细不说了。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-8-28 12:06 發表 有6-7年這麼久? 記得是2010年在2樓認識她的呢
那麼可能我老人家記錯了
本自同根生

相煎何太急

引用:
原帖由 斯坦利 於 2014-8-28 13:01 發表

那麼可能我老人家記錯了
斯兄何不上水都坊坐坐,她們都有提起你。

I just tried there.  They are acceptable.  I try one BG, Part 1, to my surprise, is ok , I would give 60 if passing mark is 50. But for part 2, I would give 40 .  There are lot of room for improvement.  Brother can teach them to improve and I am sure this will be a pleasure and experience.  Just think you are the Master of Art teaching a young girl how to perform to your satisfaction.. As to coperation, I think I will accept that.

hahadad, it is up to you to decide to name
the girl or not. no harm done either way.

多謝白貓兄儭穈T提供, 早上個星期試了水都會巀_兒, 雖然係少肥, 但身材真係勁上圍, 按功可以, 房間有獨立沖涼, 總括謠鶳W仔一個不錯嚙嚝

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。