推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

83 1234
發新話題

綜合報告

綜合報告

很久很久沒有上黎。今日搵番個密碼,特別寫番一段近況。
(Part 1)

(1) 最近兩年,都係幫襯 北角溫莎多。閒日兩點前有得平,星期日、公眾假期就全日平。
     就算繁忙時間去,講一聲,都俾張優惠券你,算是很俾面個客。

佢優點是地方真的乾淨,毛巾自己洗,拿出來用仍暖和的。

(2)  技師,做過 *^ 較多,因為佢 dup 得算好(我要求很高的),還加些肉緊。
但最近一年無做佢。因為我的作風是唔會做到太過熟。
鍾意試新野。也不知她還有無做。

(3) 另一個技師,唔講號碼,是番傍晚的,如果放工太疲倦,時間又夾得對,
你可做這技師的第一個客,dup 得都好,同上面講的*^ 各有各好,可能呢個還多三五分(一百分滿分計,)
呢個都會肉緊,但手勢大力得滯,要提佢。可能做慣、想快收工。

但做了幾次後,熟啦,開始講代支應該加價了。
所以,那次之後,唔再 mark 佢。因為好怕、好怕技師話代支俾得唔夠。

(4) 也是溫莎,另一個亂打亂撞,dup得好,但我當日有些要求,佢好似唔想、唔高興,
但其實我的要求只係很普通,很多技師根本入房已經咁做。佢無做到,我又覺得唔自然,
因為沖完涼,心理上都希望解放一下,唔使咁焗促。

(5)  最怕話邊個邊個大客一次500、600都有。總之,我覺得從來沒有虧待別人。
乜野服務、我俾乜野代支。找數時,見有些人客真係俾得少過我。

(6) 灣仔浪濤莎,可惜結了業,呢檔夠平。耐唔中還有驚喜。
但有一次毛巾有味,因為我對氣味很敏感的,使我去了多次之後,
不得不停一停。最後,還結了業。

(7) 就上個月,放工後有得飲,但疲倦,就腳便去了好耐無去的灣仔新瀛閣,一比較下,難免覺得北角溫莎真的個格局是舒服很多的,因為,新瀛閣門口靚,但休息室的沙發等硬件舊,舊得有一種上海浴堂的 feel,咁佢又唔係屬於污糟辣撻,坐滿人個個客都是大老闆,但總之佢個文化就唔多夾我。

入到房(我急要走,是但由佢派一個),幾乎嚇餐飽,因為個技師是阿姑級數,也是我最近六七年來、甚至八九年來都未遇過咁大年紀的,好彩我只係想借張按摩床來抖抖,加上當日落雨,我在街上蒲,等去飲的晚飯時間到,分分鐘冷親就更大劑。

算 dup得好,但失敗處(或聰明處)是同我講,代支俾幾多?我答俾xxx夠唔夠。佢還說,介唔介意佢用(內線)電話代報收銀檯面。我話,無問題。
其實我覺得我係俾多左,之但係都無所謂,因為她出了力,身水身汗。
但我其實是不會番 mark 的,雖然 dup 得不俗。因為而家出面齋 dup 大場黎講,好少 dup 得極差。

本帖最近評分記錄
  • 斯坦利 金錢 +40 多謝分享 2015-1-9 13:44
  • 斯坦利 威望 +40 多謝分享 2015-1-9 13:44
  • 斯坦利 體力 +40 多謝分享 2015-1-9 13:44

繼續講骨場

(Part 2)

(1)  還有一間,是香港維園對面街,45年前呢個地庫係永安百貨的冷門場,那次我是沒有去呢度多年,最後一次去是仍未改現在個名。
印像中招呼麻麻,總之俾了個技師我,是肥肥地但三十樓下、三十出頭的妹妹仔形。
dup 就好普通,60分合格,我俾夠佢60啦。但做生意就熟行啦,(一聽佢口吻,我最喜歡的純情就 冷卻晒。)

dup到一半就話可以加些肉緊,但係要加四舊。那次我想試,才應承;不然的話,四舊去第二度應該唔使用到呢件貨式,因為手勢僅是一般,同埋口吻太商業化。

又講到,公司形像,呢間野賣廣告,找呀至矮哥,其實,食野黎講,有蔡爛賣廣告的,我一貫唔去食,因為剩俾廣告費都唔知要賣幾多碗至夠冚條廣告數。同樣道理,乜乜月餅搵呀至矮哥來賣,我又係,寧願食第二間的月餅。唔係話蔡爛、至矮唔靚仔。就算陳浩賣咖啡奶茶、西餅,我都避左唔飲唔食佢。

(2)  一日星期日,上左一檔灣仔 USB,得兩個女人,相頭又唔好,按按下還問我要不要試四手?我問,何謂四手?佢話,叫埋頭先果件入黎,一個做我上手,一個下身。但要俾雙份錢。我話,四手太多,我分唔清邊個打邊個,feel 唔切,feel 唔到;我反問佢,出面的技師(相頭較好,本想 mark 佢,但話有 booking),乜又話有 booking?
房入面的技師話,佢個客走左啦!
我問:咁快?
技師話,個客係飛機位。唔使 dup,已經搞掂。

嘩!想起佢剛剛飛完一隻機,又入黎同我飛。我都驚喎。當然唔做四手啦。
房入面問我,計平 d ,我話,平 d 都無用,我想 dup 同 sleep。

我的網名剛改了,由「新男友」改為「快趣上」,哈哈!希望大家鍾意。

相關搜索目錄: 咖啡 廣告
本帖最近評分記錄
  • t68 威望 +30 讚!我鐘意! 2015-1-13 15:38
  • littlehorse 體力 +50 很寫實有味道!! 歡迎歸隊!!! 2015-1-13 10:30
  • littlehorse 威望 +50 很寫實有味道!! 歡迎歸隊!!! 2015-1-13 10:30
  • littlehorse 金錢 +50 很寫實有味道!! 歡迎歸隊!!! 2015-1-13 10:30

阿男, 一係幾年唔寫一次, 一寫就寫咁多

溫沙不是正場嗎??有得出火?

有鬫n耐了; 但不是標準要跟女女熟了比較好!

Thanks Ching

thank you for details report

回復 4# 的帖子

Oldman 兄,久違了。
等緊您的娛樂報告。

相關搜索目錄: 娛樂

回復 5# 的帖子

我當日有些要求,佢好似唔想、唔高興,
但其實我的要求只係很普通

澄清
我的要求是,條短褲太緊,叫佢拉落 d ,
唔係叫佢出火。

回復 10# 的帖子

繼續報告(Part 3)

東方棕泉桑拿香港店(灣仔)
輪到呢間,從銅鑼灣搬左後,地方細左、格局無咁豪華,幾年?都無幫襯。
但舊年就一連去左幾次。佢開11am,試過幾次好早去。
有個技師唔錯,但她說bookings多到做唔切,包括晨早場。只是我當天剛剛佢得閒,dup 唔錯,80分以上,還加左肉緊,而且速度唔急,唔會話趕收工催住咁,力度溫柔,唔會話整痛你。
做過兩次,不過,埋單時檯台問,是否技師唔好?
我反問,何以咁講。檯台話我俾咁少代支嘅?

我覺得好奇,因為做過兩三次,技師自己都無咁同我講,服務態度又無變,搞到我好很唔高興。
因為出黎消費,你情我願,如果話我俾得唔夠,即是技師服務好,而我對技師唔住,委屈左人。所以,那次之後無再 mark 呢個,雖則唔關技師事。

怪的是,我繼續有去做另外的技師,檯台卻無話我代支俾得少。事關男人的心理,我不是要扮大老闆,在櫃檯俾個收銀員咁講法,在場有其他人,真係瘀得很,而且有白食之嫌。

雖然無 mark 呢個幾個月,看來應該仍有做,搵日都會再試多次,問下佢是否有特別價錢。因為手勢很好。

(跟住幾段,寫的野很污糟辣撻,可能嚴重影響你情緒低落,可以唔睇。)

同一個場,又做了另外幾個技師。其一,認真對客唔妥,一路 dup ,一路話剛返左鄉下,唔知係阿爸定阿媽病到九彩,使佢好多錢。

人地入黎沖乾淨個身,唔使問阿貴都係希望 dup 得舒服、容光煥發咁出番去,你一味講你點慘,在醫院點倒痰倒血,阿姑呀!你對手還在我身上亂摸呢。我都驚你有菌喎,你講得咁慘是否想我俾多 d 代支?第一次見你炸喎。
其二,又係,講佢剛返鄉下,又係死人使左好多錢,我雖然唔係咁忌,但係我唔係心理專家,又唔係大慈善家,真係影響我的心理。
可能我當期時黑,才遇上兩個初 dup 的同我吐苦水。

根住,唔使問,自此無去;怕見到第三個咁嘅苦水技師。
本帖最近評分記錄
  • t68 金錢 +30 好! 2015-1-13 15:41
  • globalwarming 體力 +35 多謝分享經驗,讚! 2015-1-9 22:19
  • globalwarming 威望 +35 多謝分享經驗,讚! 2015-1-9 22:19
  • globalwarming 金錢 +35 多謝分享經驗,讚! 2015-1-9 22:19

(Part 4)

亦試過晚上九點到去,也試過傍晚6pm去,但做過這兩個都無特別,
嚴格黎講 dup 完好似無 dup。還有,傍晚去,很多人,無乜號碼揀。

再有一次又係早場,呢個就幾好,但都不及那個令我俾櫃檯話俾得少的技師咁好,
呢個號碼就三位數,(櫃檯話俾得少)的一個就雙位數。可以 短消息問我,但幾個月前的事,唔知還有沒有換人。

東方水滙桑拿
呢間,耐唔中行過,有次亂打亂撞,想 dup 兩粒鐘算數,但遇正個技師好到無譜,dup 功就普通再好少少,又唔係差,話佢好,又好過普通的「好」。只是一小時過後,來一招令我舒服得很,不得不加鐘再加鐘,印象中我十幾年骨齡,都未試過可以令我主動連加兩粒。最好係笑容可掬,真係令你開心。

可惜,我無問到號碼,事關我甚少番 dup。
之後,再去幾次,都遇唔番,而且再試的幾個都係普通,或者係無肉緊。
本帖最近評分記錄
  • t68 體力 +30 可惜呀,做得好,記低號碼冇蝕底吧 2015-1-13 15:45

引用:
原帖由 Newnam 於 2015-1-9 16:49 發表
Oldman 兄,久違了。
等緊您的娛樂報告。
我半退了

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 Newnam 於 2015-1-9 16:51 發表
我當日有些要求,佢好似唔想、唔高興,
但其實我的要求只係很普通

澄清
我的要求是,條短褲太緊,叫佢拉落 d ,
唔係叫佢出火。
會唔會條褲比 D 野卡住, 所以拉唔落條.

引用:
原帖由 Newnam 於 2015-1-9 17:20 發表
繼續報告(Part 3)

輪到呢間,從銅鑼灣搬左後,地方細左、格局無咁豪華,幾年?都無幫襯。
但舊年就一連去左幾次。佢開11am,試過幾次好早去。
有個技師唔錯,但她說bookings多到 ...
呢間野 (特別係CWB果間) , 已經比 D 老板級客人縱到壞哂, 代支唔少得

引用:
原帖由 Oldman 於 2015-1-9 20:43 發表

我半退了
我全退,只上usb

精彩報告

而已家很少尼的報告

多謝精彩回覆分享!

Very good, Brother. You speak what I had the experience. Like old man, I am half retired.  What you said is true.  I need someone who can dup.  Surprise is the bonus.  Just like you, I like to be uncovered as I am born free and I am feeling more relax in this way.  You give me extra and I will do the same.  That is why, I always mark the same BG in different sauna and in different time zone.

Thanks for the reports/sharings.

回復 1# 的帖子

多謝師兄費心報告!

Thanks for your good sharing.

近来少有的大埸報告, 重咁詳细, 多謝師兄

回復 14# 的帖子

在「短消息」有網友說,同我一樣,想在按摩床上自由 d 、舒服d ,所以,最好是把短褲拉落 d ,或者索性除埋,

未必係要起機至除,

根本就算係齋場,也有很多技師是入房您爬低、開背時已自動幫您除左,或者拉到很低,低到在膝頭之上。
但全程並無出火,至多俾些甜品過您。

理由是,短褲雖有大細碼,但您有時會被派給一條細的,很緊,又或褲的內籠,有甩線,卡住您的冠狀溝位置,真係會痛、會界損的,唔講得笑。

83 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。