推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

尼幾年我少出港島,齋按我主要在九龍, 新春期間因和親友團年飯, 所以有機會試下早已易手裝修的浪濤沙桑拿.

如果你去過, 會對locker侍應的淺棕色意式餐廳侍應裝有印象,和太XX和尖XX的一樣, 因為同老細. 亦會撞到Jack哥(早中更)同Ken哥(夜更)等, 我亦見翻一位來自太XX的後生靚侍應. 尼到有冷熱池, 其它設施詳情可參看網址:

www.saunalotto.com.hk   

(留意網址所示電話, 因在1083上查不到.)

我大概層次低, 不明間場和「禪」有乜關係. h:" /> 而在骨房里, 牆上掛有日式布簾和掛畫,據技師說, 每間房的擺放不同. 沿著骨房走廊行,氣氛有點像香港棕泉, 不過是一條直路.

Locker掛衣水池穿袍殷勤. 這間場在廳面的主任職員算多, 除了經理及Director外,我日頭去, 有兩個女主任,還有一個行出行入的, 可能是持牌/鐘房主任吧.

第一次去做了一個後生的技師,樣子一般, 少出聲.我忘了號碼.手骨中規中矩但唔係好識做腳的主流姿勢, 可能是師父教得唔夠全面.

第二次去做了之前介紹的孖八. 早更返十一點幾, 後生,四州人長髮瓜子臉, 樣子不錯雖未叫好靚, 亦喜歡人讚佢靚,健談,親切,又問我係米好細(其實我老佢好多).手骨ok,雖間有少少死力,始終入行無耐. 令我深刻印象是她用膝及側著大腿用髀肉推我油背,每做完每個客洗手外豈不還要洗腳或抹腳?沒有推胸推肚以至膀胱, 不知做夠三粒鐘有無尼?

夠鐘送我出去, 在走廊有繞著我手臂, 行了幾步我面前有一條天花垂下來的,大概是燈龍垂線,她伸手替我撥開並說: 我會看顧著你的.  臨分手時多了這少少的GFE.

若再過灣仔,隋緣再去, 試職員介紹的其它霖巴. 若巴打有興趣參考,可P.M. 問我.

價錢男賓雙鐘$368 (已加到388)
特價時段$318 (已加到338) 11 am - 2pm, 11.30 pm後
女賓雙鐘$318 (已加到338)

相關搜索目錄: 裝修
God's mill grinds slow but sure.

這個場我一年前去過兩三次,裝修算高檔及服務都唔錯,D客好斯文,重有好多鬼佬客.只是比較細,休息椅唔好坐及食品選擇小.但都唔錯.但最唔好系技師成日未按完便猛甘問代支多小,不知而家改善左未.

無錯,食物一般喇. 我做過的兩個都無問代支.
God's mill grinds slow but sure.

How does it compare to Oriental Palm?

引用:
原帖由 ymcalee 於 2007-3-14 15:47 發表
How does it compare to Oriental Palm?
No, but can be an alternative at times.
At least, the locker service is better than at Windsor, and no r tip.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-13 09:26 PM 發表
尼幾年我少出港島,齋按我主要在九龍, 新春期間因和親友團年飯, 所以有機會試下早已易手裝修的浪濤沙桑拿.

如果你去過, 會對locker侍應的淺棕色意式餐廳 ...
新裝修之前去過,唔知現在的服務如何;

舊場我就唔鍾意,(沖涼區的鏡)成地水

引用:
原帖由 Newnam 於 2007-3-14 16:07 發表

新裝修之前去過,唔知現在的服務如何;

舊場我就唔鍾意,(沖涼區的鏡)成地水
而家已無成地水 (我仲記得).
睇丁website 內picture.

Its expensive and have to go through the restaurant, not so convenience.

係咪咗近有間酒樓嗰間?我上次去完卡記做完gym,我見到有個女接待企係門口。

相關搜索目錄: Gym

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-3-17 17:07 發表
係咪鱆韘雀※s樓黧﹛H我上次去完卡記做完gym,我見到有個女接待企係門口。
係, 不過女知客成日唔留意住,
到我行過又o益我貴姓.

相關搜索目錄: Gym

今次女角係技師98, 來自Windsor, 手骨好掂. 佢似廿尾三頭, 樣ok,
但不明為何化咁濃妝.
女主任S S 同我傾計, 常展露風情.
美容師亦好好人,無幫襯佢都主動過尼和我談天.
夜晚走時又係見到一些鬼佬客, 我則食雪絛.

尼到較後生樣ok又有技術的技師自是多過龍泉匯, 大廳坐得較舒服,
只是TV 較細及湯一般.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-21 09:47 發表
今次女角係技師98, 來自Windsor, 手骨好掂. 佢似廿尾三頭, 樣ok,
但不明為何化咁濃妝.
夜晚走時又係見到一些鬼佬客, 我則食雪絛 ...
dear bro,
agree, the price is similar but the environment is better and cleaner.
Will recommend bros this place.

我直情想轉為新主場.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-21 13:59 發表
我直情想轉為新主場.

逢一年半載就轉轉

would like to try but don't know how much for the tip is appropriate, cause I've never tried in HK...

This one seems attractive wor, may be a substitute to Oriental Palm. Try try sin

早班「鴨仔」及中班「沙律」可能係鎮場雙寶, 未試過會係你既損失

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-21 09:47 發表
但不明為何化咁濃妝.
夜晚走時又係見到一些鬼佬客, 我則食雪絛 ...
咁樣有咩好介紹?請pm給我。

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-21 18:21 發表
早班「鴨仔」及中班「沙律」可能係鎮場雙寶, 未試過會係你既損失
我上次就係想做36, 但無返.

懇請其他有去的巴打多來分享.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-22 09:56 AM 發表
懇請其他有去的巴打多來分享.
77都唔錯,30頭,把聲好姣,返3點

引用:
原帖由 mpower 於 2007-3-22 19:34 發表

77都唔錯,30頭,把聲好姣,返3點
Thank you!咁多霖巴有排做了.

Thank you for the information.

引用:
原帖由 cf168 於 2007-3-21 04:29 PM 發表
would like to try but don't know how much for the tip is appropriate, cause I've never tried in HK...
公司建議每粒伍拾蚊(貼係收銀處)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。