推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

40 12
發新話題

北角溫莎水療

北角溫莎水療

因為懶出擊,十年前還會在旺角行,現在就算放假都局限香港島,從前還有灣仔浪淘沙可以緩衝一下,
浪。淘沙後,試過灣仔xx閣,但覺得稍殘舊,個氣氛唔夾我。

也去過加x比海,可能我唔係老細,去到的服務態度,似乎我唔使俾錢咁款,無癮。

聽聞加x比海有機 餐,但我只係齋過齋鮑魚。感覺更差,使錢使得唔開心。

所以,多數係去北角溫莎,我對號碼又沒有特別感情,通常幾乎次次經理、主任俾邊個,就做邊個。

最近做的係 1x0,其實之前都做過,但大家無乜記憶,做三粒鐘,到兩粒鐘過後她突然問,我係咪 (做xx的)x先生?

當時,剎那間我才醒起,1x0係我從前已經做過兩三次的。

她手骨 ok的,值80分以上,因為全程係用手、手指(好似完全無用手踭)。而且手指直接 touch your skin

您可以 feel 到她的「力」,dup 一輪之後,feel 到她的熱。(暫停待續)
本帖最近評分記錄
  • chcjyzy 體力 +1 多謝分享 2015-10-6 11:57
  • chcjyzy 威望 +1 多謝分享 2015-10-6 11:57
  • chcjyzy 金錢 +1 多謝分享 2015-10-6 11:57

回復 1# 的帖子

Can you pm me the number ? i like the one using fingers.  Thanks.

呢個都係我主場,每星期去兩次。用套票,十點後去鐘錢唔洗500,同樓上骨無得compare。環境大,大廳超大,有飯食,壎芠M潔,去樓上骨有時見到齯礞y都唔知用好唔用好!再加上樓上骨都加埋價,所以最近都回歸大場。

相關搜索目錄: 清潔

支持師兄大埸報告,我也有去温莎,但如師兄一屆A次次介绍,但都滿意

但代支好貴。即使是一對一只是ok。如果享受三個鐘超過一千。

我也是大場支持者, 以前多數去未執前尖東温莎, 而家多數去東方水匯 !!!

回復 1# 的帖子

Nam 兄報告, 忠肯,有可讀性

回復 1# 的帖子

加X比海, 專做熟客, 生面口唯有食齋

引用:
原帖由 makemyday 於 2015-10-6 08:25 發表
呢個都係我主場,每星期去兩次。用套票,十點後去鐘錢唔洗500,同樓上骨無得compare。環境大,大廳超大,有飯食,壎芠M潔,去樓上骨有時見到齯礞y都唔知用好唔用好!再加上樓上骨都加埋價,所以最近都回歸大場。
套票點計?

一般買多灠e多齱C最低5000,當6000用;買一萬,就當一萬三左右用,送小工。即係打個七折八折到。

Continue ah Ching.

都很久沒去了,記得之前揾開121, 間中做spa 就揾Venus

相關搜索目錄: SPA

回復 13# 的帖子

long time not tried this place.  The renovation now is quite good and nice.  I tried !%^ and not bad.  Any other suggestions for early shift?  Thanks

當時的312 在那?

引用:
原帖由 makemyday 於 2015-10-6 08:25 發表
呢個都係我主場,每星期去兩次。用套票,十點後去鐘錢唔洗500,同樓上骨無得compare。環境大,大廳超大,有飯食,衞生清潔,去樓上骨有時見到啲毛巾都唔知用好唔用好!再加上樓上骨都加埋價,所以最近都回歸大場。
樓上骨都加埋價,所以最近都回歸大場 <<< 非常同意

don't ask, just try !

ching們,請問呢個埸係咪齋?

引用:
原帖由 princeq 於 2015-10-6 11:47 AM 發表
但代支好貴。即使是一對一只是ok。如果享受三個鐘超過一千。
係,三個鐘的話,已經八百幾元。加上一對一的小費, 幾乎1,200元。

您可以2pm前去,平少少,唔好 Dup三小時。無法,有利有弊。

引用:
原帖由 CTCC 於 2015-11-8 01:07 PM 發表
ching們,請問呢個埸係咪齋?
是啊,齋場。

買套票有差不多七折!又送小工環境唔同,收費就唔同。又可以睇英超,食洁C

多謝動師兄指點

好耐冇去有冇BG介紹?

引用:
原帖由 Newnam 於 2015-11-23 16:59 發表

係,三個鐘的話,已經八百幾元。加上一對一的小費, 幾乎1,200元。

您可以2pm前去,平少少,唔好 Dup三小時。無法,有利有弊。
Go before 2.00pm, 3 sessons is cheaper because the 3rd session is cheaper and the first 2 sessions is with discount. You enjoy and relax for 135 miniutes and you have your lunch there.

回復 23# 的帖子

Go Oriental Palm Spring at TST East la, still have 15% discount and before 2pm or after 9pm is only $518 for 2 hours.  Good.

Let me try it out. They provide first and second part ?

40 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。