推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

至今全場十至十一個後生女我未個個都翻mark了, 個別的feel/手骨/ vas程度演變到如何我當然未可以掌掘哂, 有待大家多去發掘.
我還有另外兩個最新的bg未試哩.

我成日都係想搵d靚bg, 反而手骨又唔係排第一concern,

除左93, 仲有邊個夜更靚? 起碼都要93個個level

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-23 15:08 發表
93真係好靚, 講樣真係無得頂
果次我做佢見佢頭髮有少少行行地唔夠秀仲提議佢去焗油, 希望佢連尼樣都可以趨向完美.

相關搜索目錄: 焗油

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-23 15:17 發表
我成日都係想搵d靚bg, 反而手骨又唔係排第一concern,

除左93, 仲有邊個夜更靚? 起碼都要93個個level
93真係拋離夜更其他一截, 16眼大大但頭髮薄d年紀亦大少少, 等我試下最新出師的80返尼話你知.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 07:22 發表

93真係拋離夜更其他一截, 16眼大大但頭髮薄d年紀亦大少少, 等我試下最新出師的80返尼話你知.
係就快D,等我下個星期出發試吓 93 or 80 先 。

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

等我今晚又去會一會93先, 太掛住佢

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-23 23:18 發表
等我今晚又去會一會93先, 太掛住佢
那唔爭在等多半粒鐘, 12pm特價.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 15:20 發表

那唔爭在等多半粒鐘, 12pm特價.
佢可能 費是 到要排隊等卦 ????

我梗係會等12點後喇, 平d抵d

不過貓兄, 其實我仲係諗緊93好定小湖鴨仔好, 我打左去問小湖鴨仔, 佢放假

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-23 23:28 發表
我梗係會等12點後喇, 平d抵d

不過貓兄, 其實我仲係諗緊93好定小湖鴨仔好, 我打左去問小湖鴨仔, 佢放假
唔爭在等多兩日我同你落銀泉喇.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 23:36 發表

唔爭在等多兩日我同你落銀泉喇.
我都等緊你同我落去呀, 不過今晚又身痕, 想食好野, 其實我今日想開大多, 不過如果開大無咩target, 就搵番93溫馨下先, 開大有咩好介紹? 邊間場都ok, 鴨仔就無行喇今日, 仲有無好野?

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-23 23:41 發表

我都等緊你同我落去呀, 不過今晚又身痕, 想食好野, 其實我今日想開大多, 不過如果開大無咩target, 就搵番93溫馨下先, 開大有咩好介紹? 邊間場都ok, 鴨仔就無行喇今日, 仲有無好野?
嘩我地版好多開大場都有講喎.
如講翻小湖早更66, 夜更33都ok 架,
不過小湖地方細同up dup 喎.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-23 23:54 發表

嘩我地版好多開大場都有講喎.
如講翻小湖早更66, 夜更33都ok 架,
不過小湖地方細同up dup 喎.
咁你有無d心水呀? 12點喇, 想出發喇, 仲有咩好介紹?

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-23 23:59 發表

咁你有無d心水呀? 12點喇, 想出發喇, 仲有咩好介紹?
Check PM

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-24 00:01 發表

Check PM
仲未收到既?? 好心急啊 :p

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-24 00:03 發表

仲未收到既?? 好心急啊 :p
OK 喇~~~~~~~~

Finally tried 129 today.
Sorry for other bro, I think 129 cant compare with 93, 93 looks way better and her voice is sweet as well
Also I discovered that 93 is quite cute as well!

129 also has her own cuteness. In my mind, 129 is differently pretty (from 93). Thanks for your comment anyway.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-24 00:50 發表
129 also has her own cuteness. In my mind, 129 is differently pretty (from 93). Thanks for your comment anyway.
yes yes.. but I think I too enjoy #93.......

我諗93都應該係銀泉之花, 我未試過日更, 所以真係唔知日更情況

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-24 07:13 發表
我諗93都應該係銀泉之花, 我未試過日更, 所以真係唔知日更情況
師兄 ﹕ 你份精彩報告呢 ???? ..........

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-7-24 19:48 發表

師兄 ﹕ 你份精彩報告呢 ???? ..........

出左喇, 第6頁, post 178

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-7-24 11:50 發表

出左喇, 第6頁, post 178
第6頁嗰D係你之前的報告,咁你在第8同第9頁post 239 同241 問貓兄,

這次有冇再去呀 ????? ........... 哈哈

未去呀, 我仲諗緊去remark定食新野

原本都想去架喇, 但係尋日俾我係三街見到有正野, 所以想食左個件正野先

做過夜更新出師80, 樣亦幾好, 未有98的slim亦唔算肥,
手骨仍嫩, 仍需磨練.
論樣佢可入我個人心中六大: 129, 93, 12, 8, 80, 16.

我的技師各項比較表在第6頁post #160.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。