推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

大家好吹水區...

o....我以為我電腦有事~~~

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-23 11:30 PM 發表

果d叫雀仔按摩!hehe
你唔係要玩鯨吞天下架咩? 今期唔買船又買咩呀?

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-23 11:35 PM 發表

BLB :bird:
隔離版主都大駕光臨,
你好!

唔見曬人既

頭先死左梳化!

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-23 11:52 PM 發表
唔見曬人既
有呀~~~

早三四年呢版就旺,依家得番幾丁友,
如果唔係你阿妹入黎,我瞓得啦!

車長又死左去邊

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 12:03 AM 發表
早三四年呢版就旺,依家得番幾丁友,
如果唔係你阿妹入黎,我瞓得啦!
點同呀~依家都難搵食啦~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-23 08:01 PM 發表
係喎...我病到傻左...
無喎...唔覺有靚仔囉...
D靚仔死曬
o係 呢 條 thread 出 現 過 o既 起 碼 有 三 個 絕 對 溝 死 女 o既 仔 仔 , 但 我 暫 時 唔 話 你 知 係 邊 幾 個 。

回復 #235 陀地靚妹...XD 的帖子

咁你做左NC幾耐?之前做D乜呀?

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-24 12:12 AM 發表

o係 呢 條 thread 出 現 過 o既 起 碼 有 三 個 絕 對 溝 死 女 o既 仔 仔 , 但 我 暫 時 唔 話 你 知 係 邊 幾 個 。
咁叫佢地小心比我食左~~~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:13 AM 發表
咁你做左NC幾耐?之前做D乜呀?
2個月唔夠~之前做過洗頭妹呀~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 12:08 AM 發表

點同呀~依家都難搵食啦~
三四年前咪仲差!
不過d人可能收心養性卦!
你食唔食煙架?

回復 #239 陀地靚妹...XD 的帖子

你咁高同人洗頭要彎腰咪好辛苦?

不過同我洗另一個頭你會好舒服架

引用:
原帖由 coolmale9394 於 2006-8-24 12:12 AM 發表

一定唔係我lor

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 12:15 AM 發表

三四年前咪仲差!
不過d人可能收心養性卦!
你食唔食煙架?
食呀~~

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:17 AM 發表
你咁高同人洗頭要彎腰咪好辛苦?

不過同我洗另一個頭你會好舒服架
你對我真係好架姐...同我諗埋....真係 "周到" ...
哈哈哈~~~~~~

回復 #240 johncage 的帖子

修心養性???好多人好似車長咁返晒大陸玩就真

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 12:19 AM 發表

食呀~~
病就食小d煙啦阿妹!
又煙又酒好快殘!特別係女仔!

引用:
原帖由 webhunter 於 2006-8-24 12:22 AM 發表
修心養性???好多人好似車長咁返晒大陸玩就真
梗係啦~大6咁平~~~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 12:21 AM 發表

你對我真係好架姐...同我諗埋....真係 "周到" ...
哈哈哈~~~~~~
咁對靚女梗係要"周到"同"貼身"至係架嗎

引用:
原帖由 johncage 於 2006-8-24 12:24 AM 發表

病就食小d煙啦阿妹!
又煙又酒好快殘!特別係女仔!
有d人話我似15,6歲..
有d話似20,21歲~

引用:
原帖由 陀地靚妹...XD 於 2006-8-24 12:24 AM 發表

梗係啦~大6咁平~~~
其一啦!
其二香港都冇咩女仔出黎做,
又唔似澳門咁,可以用大陸女仔!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。