推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

金巴兄, 你番到屋企嗱?

韋哥不嬲都咁PK, 成日都係輸到你驚至整番一場熱門, 以往都屢見不鮮~

回復 #226 Air Supply 的帖子

我係公司冇走到,跑完計完分就閃。

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:41 PM 發表
請恕直言 我唔認為神勇至尊有win相 磅重外檔 久休後連勝兩丈 可否保持?
唔緊要啦! 都話有標兄隊咯~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-16 05:43 PM 發表
我係公司冇走到,跑完計完分就閃。
咁勤力? 我所指嘅係計分~

呢場我博游龍獻瑞 好意頭
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:45 PM 發表
呢場我博游龍獻瑞 好意頭
咁都得?

引用:
原帖由 Air Supply 於 16-12-2006 17:45 發表

咁勤力? 我所指嘅係計分~
你而家先知。

其實係睇跑完馬咩環境,深圳定留港消費都未決定。

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:41 PM 發表
請恕直言 我唔認為神勇至尊有win相 磅重外檔 久休後連勝兩丈 可否保持?
Oh....no, 輸short head!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-16 05:49 PM 發表

你而家先知。

收完錢就梗係無謂行咁遠啦!

回復 #233 Air Supply 的帖子

唔怕 有慰安

今日揩些少, 收工瞌陣之後睇波波~

引用:
原帖由 Air Supply 於 16-12-2006 17:51 發表

收完錢就梗係無謂行咁遠啦!
可惜今日冇咩斬獲,我就岩岩相反,越收得多就越遠。

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:52 PM 發表
  唔怕 有慰安
即刻喺電腦裡面Call個慰安出嚟先~

相關搜索目錄: 電腦

磅重外檔真是  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2006-12-16 05:54 PM 發表

可惜今日冇咩斬獲,我就岩岩相反,越收得多就越遠。
最緊要識得番屋企~

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 05:54 PM 發表
磅重外檔真是  
學你話齋, 我同韋哥一齊獲利回吐囉~

回復 #239 happycamel 的帖子

呂健威福大命大 執番 1/12 個牌

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-12-16 15:40 發表
嘩, 樂駝兄, 好勁呀, 竟然中倒世紀巨星
I'm a pipe-smoker ...

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-12-16 17:57 發表

學你話齋, 我同韋哥一齊獲利回吐囉~
此乃兵家常事. 回過氣, 又再來過, 永不放棄
I'm a pipe-smoker ...

引用:
原帖由 taurus 於 2006-12-16 10:36 PM 發表

此乃兵家常事. 回過氣, 又再來過, 永不放棄
當然啦! 謝謝教誨~

引用:
原帖由 taurus 於 2006-12-16 22:32 發表

嘩, 樂駝兄, 好勁呀, 竟然中倒世紀巨星
多謝大師
其實世紀巨星一d都唔難中 希斯留俾李易達之搵食馬  田草千八以上常近 有二千以上氣量 又有千六衝刺 魯柏軒都贏得  5W馬 只要有形勢又夠冷就係到  最我輩小戶抽水
另帶一提 萬事盈拍賣身價高 丹山子嗣 將來可能跑千八 應是有前景之3歲馬

今日贏大錢做咩仲唔出去打手球?

回復 #247 Air Supply 的帖子

週六日及紅日子我既身分係公爵 封邑根德郡

哈哈哈..............

阿仙奴輸緊0:2 俾無前鋒既撲次茅夫

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。