推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:34 發表

算啦,隔住褲我都收貨啦
師兄今日有無見到其他的金花啊?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:40 發表

師兄今日有無見到其他的金花啊?
有呀,見到海瞻@XX,佢都有去睇CAT WALK ( 同條佬)
BTW 今日!XX 問我香港有冇網站講CA ,我死都唔認有
之後佢仲同我講原來台灣都有網站講CA 的!!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:43 發表

有呀,見到海瞻@XX,佢都有去睇CAT WALK ( 同條佬)
係有架!台灣那個網站仲有講埋島內一些又靚又正的皇牌囡囡的照片同埋三圍數字呢!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:43 發表

你應該同佢分享下做隻成功的沐豬條件,吾係點做殺手之王呀
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:47 發表

係有架!台灣那個網站仲有講埋島內一些又靚又正的皇牌囡囡的照片同埋三圍數字呢!
可否PM 呢
原來台灣都有咁多師兄

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:47 發表

我地吾好汁輸,都應該上去睇下囉

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:48 發表

可否PM 呢
原來台灣都有咁多師兄
PM唔到啦!
小弟都嘗試搵過呢個網站,但搵極都搵唔到,
後來聽說是被島內一些技師用群眾壓力,令網主DELETE左個網站!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-9 22:49 發表

我地吾好汁輸,都應該上去睇下囉
我地吾好汁輸,應該自己整番一個咁既網站!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:50 發表

PM唔到啦!
小弟都嘗試搵過呢個網站,但搵極都搵唔到,
後來聽說是被島內一些技師用群眾壓力,令網主DELETE左個網站!
唔通D 技師識炸D 台灣網

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-9 22:52 發表

唔通D 技師識炸D 台灣網
聽說是某位採耳妹發動的......

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:51 發表

我地吾好汁輸,應該自己整番一個咁既網站!
我驚師兄頂吾住技師用群眾壓力,將我地賣晒出去,換取5花的歡心

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-9 22:55 發表

我驚師兄頂吾住技師用群眾壓力,將我地賣晒出去,換取5花的歡心
將師兄賣比!XX或者係!X*的話,
師兄應該感到HAPPY才是啊!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 22:57 發表

將師兄賣比!XX或者係!X*的話,
師兄應該感到HAPPY才是啊!
可否賣俾jolin,我覺得佢蠢d

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-9 23:08 發表

可否賣俾jolin,我覺得佢蠢d
但JOLIN無得抽水,唔係咁好玩

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:13 發表

但JOLIN無得抽水,唔係咁好玩
當然喇,你都吾肯投資係佢身上,成日掛住種花

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-9 23:16 發表

當然喇,你都吾肯投資係佢身上,成日掛住種花
園藝可陶冶性情!

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:23 發表

園藝可陶冶性情!
係呀,所以我都好鍾意遊山玩水,如果夠時間採花,記得預埋我喎

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-9 23:30 發表

係呀,所以我都好鍾意遊山玩水,如果夠時間採花,記得預埋我喎
師兄鍾意遊雙峰山!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:33 發表

師兄鍾意遊雙峰山!?
遊雙峰山真係very good,不過只係中一半,
重有.......最好可以入埋海底隧道,就真係會樂而忘返囉

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-9 23:41 發表

遊雙峰山真係very good,不過只係中一半,
重有.......最好可以入埋海底隧道,就真係會樂而忘返囉
海底隧道水浸!此路不通!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-9 23:46 發表

海底隧道水浸!此路不通!
好彩佢地係飛機師,而我就係潛水員,水浸-no way,一定可以水到渠成,其實只要好玩,有多少bonus都ok 喇

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 11:18 發表

好彩佢地係飛機師,而我就係潛水員,水浸-no way,一定可以水到渠成,其實只要好玩,有多少bonus都ok 喇
我都係咁話,最緊要好玩,不過要有 r 雀先至得。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 11:34 發表

我都係咁話,最緊要好玩,不過要有 r 雀先至得。
師兄近排係龍島都係培育梗幼苗喎,到r 雀果part 未呀

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-10 11:49 發表

師兄近排係龍島都係培育梗幼苗喎,到r 雀果part 未呀
而家主力培育龍賭普通牌幼苗,教導佢地一定要呵護雀鳥。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-10 14:08 發表

而家主力培育龍賭普通牌幼苗,教導佢地一定要呵護雀鳥。
普通牌與皇牌實力應該係勢均力敵,吾見得皇牌呵護雀鳥特別正,好多時吊高泥賣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。