推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Wai Wai+Candy---加威新組合

又有甚麼新玩意?  港島區廣告走來尖沙咀!  P沙黑賣壽司?  今次又有乜宗物宗懶神秘?  禪宗定教宗按摩?  呢個網充斥打手,  到時教宗都會被人中,   耍灌水要賣廣告就開個新話題吧!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 joe1319 於 2011-2-15 13:22 發表
Ching,pls pm me as well, thanks.
I thought someone already mentioned it is near Wan Chai MTR station and is right on Hennessey Road near a famous 'Tea  restaurant'

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-23 00:12 發表
舊地重遊, 老板娘勁sell去+送一, 都唔錯既~!

睇女這, 有玲玲,ivy,angel,eva,琪琪,lisa,cindy +candy,惠惠

我巳试了一半了, 正正~!
who is young not fat here?

3q!!

引用:
原帖由 bdfjoli 於 2011-2-24 13:34 發表 who is young not fat here?3q!!
A young girl name Co Co will serve Tomorrow  .

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-23 00:12 發表
舊地重遊, 老板娘勁sell去+送一, 都唔錯既~!

睇女這, 有玲玲,ivy,angel,eva,琪琪,lisa,cindy +candy,惠惠

我巳试了一半了, 正正~!
sell係無用,打電話上去,Book左囡囡,
入到房,轉囡囡,揾主持人問點解?
話囡囡上左鐘,我問Book果時你又話有同得?
只識儍笑同講對吾住,
扼左d客上去,再"是旦"有物囡就塞物囡比你,
講都吾講聲,當d客係儍既!
吾係就叫你等一、兩個鐘!
e間場有d生意就飛客,無信用,
尖沙咀咁多好玩場,
好多場都老老實實做生意的,
吾需要這些花招!

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-2-25 12:13 發表

sell係無用,打電話上去,Book左囡囡,
入到房,轉囡囡,揾主持人問點解?
話囡囡上左鐘,我問Book果時你又話有同得?
只識儍笑同講對吾住,h:" />
扼左d客上去,再"是旦"有物囡就塞物囡比你,: ...
不要勞氣, wai wai 做法一向都係咁, 我都試過, 咪即刻走人, 以示不滿.

引用:
原帖由 肥P仔 於 2011-2-25 14:25 發表

不要勞氣, wai wai 做法一向都係咁, 我都試過, 咪即刻走人, 以示不滿.
同意,呢間場已經比人永a

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-2-25 12:13 發表 sell係無用,打電話上去,Book左囡囡,入到房,轉囡囡,揾主持人問點解?話囡囡上左鐘,我問Book果時你又話有同得?只識儍笑同講對吾住,扼左d客上去,再"是旦"有物囡就塞物囡比你,: ...
錯﹗正路她不會說對吾住,應該笑住說sorry阿,sorry阿﹗尼句話我覺得好撚討厭呀sorrysorry,嘥氣﹗

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-2-23 00:12 發表 舊地重遊, 老板娘勁sell去+送一, 都唔錯既~!睇女這, 有玲玲,ivy,angel,eva,琪琪,lisa,cindy +candy,惠惠 我巳试了一半了, 正正~!
十送一?如果幫襯十次送一Q都要考慮由誰送出.都唔知博咩?

回復 233# 的帖子

原來不止我一個有此經驗,其他兄弟都有這些不快經歷!

回復 235# 的帖子

你講開又好似係!真係講英文,哈哈

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-2-25 23:09 發表 你講開又好似係!真係講英文,哈哈
唔係話好似係, 直頭係, 尼句英文講得最好最多最熟練, 因為講到慣, 就是sorry阿, 以後駛撚打電話去booking咩, 隨時上去事但執一件, 碰運氣, 要就要, 唔要x就, 最多講多兩句sorry搭夠囉,   以前都見過有D場習慣騙客人上去先, 諗住你一場嚟到, 嗲你兩句就OK, 當正獨市生意咁, 像肥P仔Ching果句, 即刻走人, 以示不滿, 反正尼D飛機場尖沙咀周街都係, 笨七只能做一次!

我決定以後blacklist呢間垃圾場,把X!

其實ching 們有不快事件大可大早report,
毋須因之前報告比較正面而避.

回復 241# 的帖子

就是因之前報告比較正面, 有Ching較為理智不想和他人唱反調而發生爭執, 好欣賞這種做法, 報告當然是有好有壞, 有些為拜老板娘石榴群的Ching當然會甘心多次做傻仔, 有些只為指定技師而光顧的就會覺得被欺騙而感到不滿, 因為本人也試過這種情況, 根本就是有欺騙顧客之嫌,   就算個場有幾好的技師都不想再去.

gjh fggi ggi fdf dggdf

你們唔好這樣啦,係那個wai wai的笑容差少少,但係我們上去都係想找個好點的技師姐,有兩個技師做得好好,油其係eva她的手法一流,不過我做過她一次這么大把,下次上去就卑人做左了,不過我下次wai再去問她

引用:
原帖由 teaback 於 2011-2-26 13:22 發表
就是因之前報告比較正面, 有Ching較為理智不想和他人唱反調而發生爭執, 好欣賞這種做法, 報告當然是有好有壞, 有些為拜老板娘石榴群的Ching當然會甘心多次做傻仔, 有些只為指定技師而光顧的就會覺得被欺騙而感到不滿 ...
咁又吾好燒到其它的師兄,每個人都有心儀的技師,我都有,
我提出只是叫老闆知道,有不善的地方要改進姐,
我知Candy有睇網的,希望她能改一下

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-6 08:38 發表 咁又吾好燒到其它的師兄,每個人都有心儀的技師,我都有,我提出只是叫老闆知道,有不善的地方要改進姐,我知Candy有睇網的,希望她能改一下
就算當面同佢講最多講多兩句sorry或對唔住唔好意思之類, 改條毛咩, 唔止一次啦, 生意手法只要你上去,呃得一個算一個,講句sorry又唔使錢嘅, 好似多個唔多少個唔少咁, 有錢賺理你感受?

引用:
原帖由 c-hing 於 2011-2-28 23:11 發表
你們唔好這樣啦,係那個wai wai的笑容差少少,但係我們上去都係想找個好點的技師姐,有兩個技師做得好好,油其係eva她的手法一流,不過我做過她一次這么大把,下次上去就卑人做左了,不過我下次wai再去問她 :very ...
wai wai 都有淺笑加埋佢事業線幾性感架.

c-hing們,我前兩曰有上去wai-wai度你地講得很對,就算有幾棧的支師都好,我都唔會再去了,我聽到巨honey,,honey都想死,人做老板娘 巨做老板娘做到想吐 尖沙咀坩多間唔一定要去果間,我地做二個中最多卑個半中你叫技師飛鐘 遇到按得好好的技師就想加鐘但係巨又話出面有客等房,就話honey唔好意思啊 ,真係好cheap.....
我已表明不再上去.

引用:
原帖由 c-hing 於 2011-3-8 00:16 發表
c-hing們,我前兩曰有上去wai-wai度你地講得很對,就算有幾棧的支師都好,我都唔會再去了,我聽到巨honey,,honey都想死,人做老板娘 巨做老板娘做到想吐 尖沙咀坩多間唔一定要去果間,我地做二個中最多卑 ...
有次我上去,去左水療房按,在Part2中,佢突然出現,叫我轉房,話有客人想用我間房,我立刻沖涼、埋單走人,技師叫我去第二間房按埋,我話算喇,後來知道那客人係佢温心老契,所以趕客温仔,唉!
有些技師都投訴,佢條仔黎,Part1就揾技師按,Part2就同條仔...........
真係鄧Candy慘,同佢合作真係

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-8 06:58 發表

有次我上去,去左水療房按,在Part2中,佢突然出現,叫我轉房,話有客人想用我間房,我立刻沖涼、埋單走人,技師叫我去第二間房按埋,我話算喇,後來知道那客人係佢鄐艀悗,所以趕客鄍J,唉!
有些技師都投 ...
咁做老闆娘好唔掂檔!

相關搜索目錄: 水療

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。