推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

唔通白貓兄有过人之長[/font]??!

其實你地流露男性性別定型看法(sex stereotypes): 一定係好科(我絕對唔係),
好長(硬左先至算啦, 何G更重要的是硬,粗同個「頭」既型,唔係長)
但若我又唔科, 未硬bg就熱情對我(你地話對你地50 50), 咁唔係關於肌肉同果度.啦, 係fitman兄你要追究落去,唔係我要甚拾LB, 其實我地各自霖女的方法有機會大家見面再交流啦.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-17 11:49 發表
其實你地流露男性性別定型看法(sex stereotypes): 一定係好科(我絕對唔係),
好長(硬左先至算啦, 何G更重要的是硬,粗同個「頭」既型,唔係長)
但若我又唔科, 未硬bg就熱情對我(你地話對你地50 50), 咁唔係關於肌 ...
感同心受

聽o左o甘多兄弟講,我都終於上o左去,
記得對上o個次上去係兩'三年前o既事咯,
今次冇book bg,諗住碰o下運氣,
囡囡"鴨仔",冇咩特別,亦冇咩唔妥,
part 2 全身除晒任巢,整體一般,
不過今次最特別就係完工後,
諗住走人,門外有幾個囡囡等客人入房,
鴨仔同其中一個打招呼,
個囡囡係o甘讚我,門外其他囡囡都入埋o黎睇,
我幾經辛苦先逼到出門口,望落有幾個囡囡都唔錯,
不過唔知no.,女經理行過問咩事o甘嘈,
點知仲玩埋一份,表演真人磨豆腐,同其中一個囡囡係o甘磨,
當我睇得入神之際,突然間有隻手逗我細佬,
原來有個囡囡偷襲我,我叫o左一聲,
點知仲大單,全部囡囡都伸手o黎巢我,
7、8個囡囡係o甘起哄,攪到收銀又望、水吧又睇,
場面失控,直至有客人o黎佢o地先散開,
我亦終於鬆番口氣...
賣單時女經理話抵俾啦,四舊水!
(我心諗:我係咪應該收番錢呢?)

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-4-18 01:49 發表
不過今次最特別就係完工後, 諗住走人,門外有幾個囡囡等客人入房, 鴨仔同其中一個打招呼,
個囡囡係o甘讚我,門外其他囡囡都入埋o黎睇,
我幾經辛苦先逼到出門口,望落有幾個囡囡都唔錯, 不過唔知no.,女經理行過問咩事o甘嘈, 點知仲玩埋一份,表演真人磨豆腐,同其中一個囡囡係o甘磨,
當我睇得入神之際,突然間有隻手逗我細佬, 原來有個囡囡偷襲我,我叫o左一聲, 點知仲大單,全部囡囡都伸手o黎巢我, 7、8個囡囡係o甘起哄,攪到收銀又望、水吧又睇,場面失控,直至有客人o黎佢o地先散開, 我亦終於鬆番口氣... 賣單時女經理話抵俾啦,四舊水! (我心諗:我係咪應該收番錢呢?)
兩三年前,你都幾得佢喇:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

上面post144個兄弟就話鴨仔麻麻, 可能真係睇人, 或囡心情.

無咁大騷動我都試過,果次*(帶我出去, 有另一囡從後走上前「ㄐv我面.

未去過裝修後的SHK的兄弟可以看看下面:

相關搜索目錄: 裝修
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-17 23:48 發表

兩三年前,你都幾得佢喇:
有D似刘靑云老婆--郭藹明

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-4-18 01:49 發表
不過今 ...
今日又上去

with and by barbie

臨入房前向女經理查証
原來淫賤女經理被群女胸襲
順勢跳hot dance.

在房內和barbie溫存時
聽到louie在鄰房和客嬉笑浪聲.

相關搜索目錄: Dance

引用:
原帖由 fitman 於 2007-4-18 17:49 發表

有D似刘臚爬拲C--郭藹明
佢係當年經典, 以前的碌玲.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-4-18 01:49 AM 發表
不過今 ...
四舊水!唔係掛

係呀! 我毎次包括$10換衫房、沖谅房 擺低$440 近月刀好少上十楼

引用:
原帖由 fitman 於 2007-4-18 20:24 發表
係呀! 我毎次包括$10換衫房、沖谅房 擺低$440 近月刀好少上十楼
我甚至張單328 (every 4th visit)

小弟見前日都玩得幾過癮,
尋日收工又上o左去,
都係冇mark囡囡碰o下運氣o甘o羅,
今次女經理叫我試『Louis』。
"Louis"各方面都比"鴨仔"好,
係差在個波細o左少少,
part 1完o左走去洗手間,
巧遇前日帶頭偷襲我o既囡囡,
佢話:嘩!尋日o黎完今又o黎?
o甘幾時又o黎搵o下我先?
我話:好丫!下次啦!
跟住入洗手間放底四兩,
其間隱約聽到Louis同o個個囡囡講,
佢(應該係講緊我)係我honey,
你有本事就叫佢o黎搵你o羅(語帶挑釁)!
跟住我去完洗手間入番房,
問Louis頭先個囡囡咩no.,
佢話係*(,問我係咪想搵佢,
我話唔係呀,得個知字o者。
part 2 Louis就好溫柔,
又打車輪又盛,係衰在佢M到,
要隔住條un un摸佢妹妹。
佢整體表現都好好,
唔怪得有o甘多Mark單啦!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-18 07:48 發表

兩三年前,你都記得佢喇:
嘩!貓兄,咩o甘大整古呀?
哈哈,你都好好記性o番,
呢個就係我冇到呢度成兩三年o既原因o羅!

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-18 20:09 發表

四舊水!唔係掛
唔係,零頭費事講o者!

引用:
原帖由 fitman 於 2007-4-18 17:49 發表

有D似刘靑云老婆--郭藹明
係有D似,不過佢身型正好多,勁好多!

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-4-19 13:10 發表
小弟見前日都玩得幾過癮,
尋日收工又上o左去,
都係冇mark囡囡碰o下運氣o甘o羅,
今次女經理叫我試『Louis』。
"Louis"各方面都比"鴨仔"好,
係差在個波細o左少少,
part 1完o左 ...
haha, 我都早已sense到 ,
barbie同louie有少少唔岩 (大家當紅?)

其實比起而家60, 89, louie已算有波.

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-4-19 13:14 發表

嘩!貓兄,咩o甘大整古呀?
哈哈,你都好好記性o番,
呢個就係我冇到呢度成兩三年o既原因o羅!
仲唔save起張相作留念.

感謝大大無私奉獻!!!!!!!!!!

Really thank you C Hing sharing!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-18 11:07 PM 發表

我甚至張單328 (every 4th visit)
真係抵玩撚到難!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-19 18:20 發表

仲唔save起張相作留念.

其實你有無伊人消息?如不方面可pm我

多謝永仁兄罕有骨場報告/

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-20 13:34 發表
其實你有無伊人消息?如不方面可pm我
咪玩啦,梗係無啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。