推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2012-9-5 11:54 發表 咁咪幾好囉,大家開開心心討論,何需動氣呢?
Live and let live.
God's mill grinds slow but sure.

Thanks for ching sharing! pls pm me for address i really want to try it. thank you!

For Address, u can refer to P. 2, no need to PM...hehehe, enjoy!  : )

中午走去水之戀偷跳,本來做六十分鐘,變了九十分鐘。
因為真係難捈難離,小小沉。

她的名字叫小芬

斯兄,你今曰沈鶱鉿鴗滮W呢?

回復 231# 的帖子

我知今天你會做 Ruby ,可惜時間不許可,
如果唔係大家可以碰碰面先,

祝骨運亨通,繼續開心。

斯兄,需然我冇試過,不過完全理解,嘻嘻嘻!

Happy兄,係呀,又好似以前咁好啦!: )

噢!行蹤被發現了添!哈哈哈!話時話,我估我見過你掛!: )

Thanks for sharing

Happy兄,一般密姐,如果錢同時間都唔係一個問題,我想密瓛K!哈哈哈!

回復 236# 的帖子

你真聰明,我打算一出糧,就上交ada分配用黎安排做哂佢d技師。

試問如可

醉生夢死水之戀,萬千美女水療正,

美麗小芬配咖啡,史路比K得小糖糖,

Ada姐再加希希天使,名城擊E金冠大廈。

相關搜索目錄: 水療 咖啡

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-6 14:28 發表 Happy兄,一般密姐,如果錢同時間都唔係一個問題,我想密瓛K!哈哈哈!
我覺得係四個元素,

錢,精力,時間,女仔既沉下指素。

係我最大考慮因素。

终於和小芬再續骨缘了。
God's mill grinds slow but sure.

斯兄,所以我咪淨番錢同時間兩個問題囉! 哈哈哈

貓兄,以後又會多D機會見到你囉!: )

下星期一即係九月十號Ruby小姐生日,到時邀請她的fans上來食蛋糕,碗仔翅……

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-9-7 17:16 發表 下星期一即係九月十號Ruby小姐生日,到時邀請她的fans上來食蛋糕,碗仔翅……
支持,預祝說一聲生日快樂去ruby!

作為頭號粉絲,我一定到啦!: )

我星期一要晚上八禰b後才來到
不知party 散未?

貓兄,我等你! : )

如只是你等我嗎?

我唔知係咪party喎!我估係流水宴形式咋!哈哈哈

即邊食邊按?邊走位...

Ok 魽I : )

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。